35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jakies zle fluidy kraza ostatnio po swiecie. Zawsze z radoscia wchodzilam na forum ale od paru dni boje sie tu zagladac. Jakos tak smutno, pomimo 2 pozytywnych testow.
Natka ma racje, Kapto jak sie zle czujesz, to popros by Cie przepuscili.dorbie lubi tę wiadomość
Zofia8
-
Mala79 wrote:Dzieki Natka79 za wsparcie ale niestety nie powroca i to jest najgorsze w tym wszystkim czego doswiadczylam
czy ta decyzja jest zależna od Ciebie? bo jakoś tak to odbieram, że nie jest. nie chcesz nam się wygadać?Mega lubi tę wiadomość
-
Zofia8 wrote:Natka ma racje, Kapto jak sie zle czujesz, to popros by Cie przepuscili.
mamatrojki80, moremi, gretka, Mango, kkisia, Mala79, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:Kapta, nie masz wrażenia że stres wzmaga ci te mdłości? Zeby ci juz ulżyło. Może ordynator coś poradzi
dorbie, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mala79 wrote:Niestety po ostatniej wizycie i opini lekarki lepiej dla mnie zebym zapomniala o tym temacie nadmienie tylko ze mam ich dwoje kobiete i mezczyzne i ona jest przeciwna...
Aasiula lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Bez przesad nie zyje w całodobowym stresie Niestety tak mnie męczy od dobrych 3tygodni.Póki pewnie hcg wzrasta tak bede się czuła.Nawet w nocy jak wstane do toalety to mdłości sa.Przeżyje -mam nadzieje heheh
Chodziło mi o takie dni jak dziśpewnie ze dasz radę, zreszta dziś dzien nagrody
zobaczysz ile ta twoja kropka urosła
kapturnica lubi tę wiadomość
-
Mala79 wrote:Niestety po ostatniej wizycie i opini lekarki lepiej dla mnie zebym zapomniala o tym temacie nadmienie tylko ze mam ich dwoje kobiete i mezczyzne i ona jest przeciwna...
moremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Kurde widze ,że nie chcesz napisac co jest grana to n ie ciągne za język.Mam nadzieje ,że zdecydujesz to co dla Ciebie bedzie najlepsze..
Ale kurwa zabrali mi ja bezapelacyjnie mialam kolejny rzutot cala prawda i cala ja i uj pobeczalam sie osmarkalam siebie i telefon i jestem zla zalamana i wszystko razem wziete
Come z wrazenia zapomnialam gdzie sie to zmienia ale juz dotarlam do podpisu i go zmienilam