X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2015, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Mala, przykro mi bardzo <3

Musze sie z tym pogodzic i nauczyc zyc, chociaz latwo nie bedzie...

dorbie lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny <3

dorbie, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Kapta, fajnie ze wszystko gra :) ale se numer wycięłaś z tymi papierami ;)

kapturnica, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala79 wrote:
    Musze sie z tym pogodzic i nauczyc zyc, chociaz latwo nie bedzie...
    wiem...ale masz synka, wiec robisz to tez dla niego. Przy sm mozna byc w dobrej formie wlasciwie cale zycie biorac leki, tylko trzeba o siebie dbac i rzeczywiscie unikac wysilku a ciaza to jednak potrafi szarpnac.

Natka_79, kapturnica, Mala79, ComeToMeBaby, kkisia, Arwena, moremi, iwcia77, Mega, Aasiula lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2015, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Mala kurde tak mi przykro..Rozumiem ,ze ciąża może spowodowac pogorszenie Twojego zdrowia..Jakies choroby przewlekłe czy cos gorszego??Oby nie..Musisz jednak myslec o swoim zdrowiu Bo jak sama piszesz różnie sie kończyło.Ciąza tobardzo duży wysiłek dla organizmu może dlatego odradzaja lekarze.
    Przytulam mocno <3

Ja sciskam poduszki, chusteczek juz mi brakuje....
    Ale musze sie wziasc w garsc.......

Chyba sama nie wiem co pisze......

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala79 wrote:
    Ja sciskam poduszki, chusteczek juz mi brakuje....
    Ale musze sie wziasc w garsc.......

Chyba sama nie wiem co pisze......
    Pamietaj ,ze masz synka i masz dla kogo zyc!!!On cie potrzebuje i bedzie potzrebowal cale swoje zycie Pamietaj o tym ,ze jestes juz mama i doswiadczylas tego cudu.I musisz życ dla tego cudu!!!
    Nie umiem inaczej pocieszyc Wiem ,ze to trudne Nawet chyba nie potrafie sobie tego wyobrazic co czujesx <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2015, 17:38

Mala79, Zofia8, iwcia77, peppapig lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2015, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Pamietaj ,ze masz synka i masz dla kogo zyc!!!On cie potrzebuje i bedzie potzrebowal cale swoje zycie Pamietaj o tym ,ze jestes juz mama i doswiadczylas tego cudu.I musisz życ dla tego cudu!!!
    Nie umiem inaczej pocieszyc Wiem ,ze to trudne Nawet chyba nie potrafie sobie tego wyobrazic co czujesx <3

Wiem wiem wiem i pamietam o moim Slodziaku - Dawidkowym, ktory buszuje przy laptopie (bo u nas ferie sie zaczely)

kapturnica, ComeToMeBaby, moremi, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala79 wrote:
    Wiem wiem wiem i pamietam o moim Slodziaku - Dawidkowym, ktory buszuje przy laptopie (bo u nas ferie sie zaczely)
    Dawidy sa najlepsze!!!! .Cos o tym wiem bo sama mam takiego słodziaka.Troche juz przerosnietego bo bagatela prawie 180cm ale dla mnie zawsze bedzie malutki <3

Mala79, Arwena, moremi, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2015, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz musze sie zastanowic co moge robic innego niz moja dotychczasowa praca, bo wysilek i stres to nie jest najlepsze rozwiazanie dla mojego organizmu, macie jakis pomysl co mozna robic z domku?

Mega lubi tę wiadomość

• gosia7122 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta super że wszystko dobrze.

kapturnica, peppapig, Mega lubią tę wiadomość

201408184765.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2015, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Dawidy sa najlepsze!!!! .Cos o tym wiem bo sama mam takiego słodziaka.Troche juz przerosnietego bo bagatela prawie 180cm ale dla mnie zawsze bedzie malutki <3

Hehe dla mnie tez, chociaz do niskich nie nalezy jak na swoje 11scie latek :-)

kapturnica, Aasiula lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2015, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chociaz moge Wam Kobiety obiecac, ze pomimo moich problemow nie odkocham sie od tego forum!

Lubie tutaj posiedziec i poczytac co napisalyscie - niezaleznie od tematow jakie sa poruszane <3

ComeToMeBaby, Arwena, dorbie, moremi, iwcia77, gosia7122, Bozia3, Simba, Mega, BISCA, Aasiula, Parka, Sabina lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała <3
    zobaczysz, jutro będzie lepiej.

Mala79 lubi tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta- Ty tak po te dokumenty pędziłaś jak z tym usg co to byś nam na foruma załatwiła? ;)
    wierzę, że Ci nie tylko ciśnienie ale i adrenalina poszła uszami.
    eh :)

kapturnica, iwcia77, Mega, Aasiula lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2015, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    UFF,doczytałam od rana do teraz....

Mała, przykro tak stracić nadzieje,dobrze ze masz Dawida :*

Kapta, pięknie ze wszystko dobrze,a takie zapominalstwo czy tez ''nieprzytomność'' to i bez ciąży się zdarza :)

Zosia, poczekaj na konsultację <3

Dorbie, widzę ze bardzo rozsądnie podchodzisz do tematu,dobrze ze naturalnie to sie potoczyło :*

Moremi,co do glutenu to sama przeczytalam książkę o pszenicy i na dzień dzisiejszy jest ona tak zmodyfikowana że wydaje się być bombą z opuźnionym zapłonem.
    Sama po lekturze staram sie nie jesc pszenicy,piekę chleb orkiszowy czy żytni

I nawet ostatnio pyszne ciasto zrobiłam z mąki migdalowej.

kapturnica, Bursztyn, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kometa przepierdoliłam tylko raz na czerwonym i trochu za szybko jak na miasto Ale w 5minut bylam na meijscu jak sie dowiedziałam ,ze dokumenty cale iz drowe czekaja.Ale osłablam tak ,ze normalnie nogi mam jak z waty

dorbie, ComeToMeBaby, malgos741, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda* wrote:
    UFF,doczytałam od rana do teraz....

Mała, przykro tak stracić nadzieje,dobrze ze masz Dawida :*

Kapta, pięknie ze wszystko dobrze,a takie zapominalstwo czy tez ''nieprzytomność'' to i bez ciąży się zdarza :)

Zosia, poczekaj na konsultację <3

Dorbie, widzę ze bardzo rozsądnie podchodzisz do tematu,dobrze ze naturalnie to sie potoczyło :*

Moremi,co do glutenu to sama przeczytalam książkę o pszenicy i na dzień dzisiejszy jest ona tak zmodyfikowana że wydaje się być bombą z opuźnionym zapłonem.
    Sama po lekturze staram sie nie jesc pszenicy,piekę chleb orkiszowy czy żytni

I nawet ostatnio pyszne ciasto zrobiłam z mąki migdalowej.
    wrzuc przepis na ciasto prosze :)
    masz juz jakies zachcianki ? ;) byle nie na kotleta ;)

iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2015, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Dzięki dziewczyny <3
    W końcu jakieś szczęscie, bo się pogrążyłyśmy :-)
    Ja zaczęłam
    Wygoniłam chłopaków na trening, obijam się od miesiąca i wciągam Trufle Odry, od 2 tyg miałam na nie ochotę :-)
    Moze sobie poczytam...

moremi, kapturnica, iwcia77, malgos741, peppapig, Mega, Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2015, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Bursztyn :D
    ciasto było pyszne w tą sobotę powtarzam, a przepis tak trochę z głowy i z podpatrzenia kilku innych przepisów,pomyślę to podam,tu zdjęcie ciacha na moim fejsie
    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10204549869930368&set=pcb.10204549900891142&type=1&theater

a zachcianki,no nie mów na kotleta nie ma ale jak makrele wędzoną zobaczyłam to jakoś tak mnie wzieło.. :P

Bursztyn, dorbie, moremi, kkisia, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2015, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda* chyba się jeszcze nie potoczyło, plamienie było wieczorem i rano i dalej nic. utro będę się widziała z ginką

‹‹ 7609 7610 7611 7612 7613 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ