35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mala79 wrote:Musze sie z tym pogodzic i nauczyc zyc, chociaz latwo nie bedzie...
Natka_79, kapturnica, Mala79, ComeToMeBaby, kkisia, Arwena, moremi, iwcia77, Mega, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Mala kurde tak mi przykro..Rozumiem ,ze ciąża może spowodowac pogorszenie Twojego zdrowia..Jakies choroby przewlekłe czy cos gorszego??Oby nie..Musisz jednak myslec o swoim zdrowiu Bo jak sama piszesz różnie sie kończyło.Ciąza tobardzo duży wysiłek dla organizmu może dlatego odradzaja lekarze.
Przytulam mocno
Ja sciskam poduszki, chusteczek juz mi brakuje....
Ale musze sie wziasc w garsc.......
Chyba sama nie wiem co pisze...... -
Mala79 wrote:Ja sciskam poduszki, chusteczek juz mi brakuje....
Ale musze sie wziasc w garsc.......
Chyba sama nie wiem co pisze......
Nie umiem inaczej pocieszyc Wiem ,ze to trudne Nawet chyba nie potrafie sobie tego wyobrazic co czujesxWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2015, 17:38
Mala79, Zofia8, iwcia77, peppapig lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Pamietaj ,ze masz synka i masz dla kogo zyc!!!On cie potrzebuje i bedzie potzrebowal cale swoje zycie Pamietaj o tym ,ze jestes juz mama i doswiadczylas tego cudu.I musisz życ dla tego cudu!!!
Nie umiem inaczej pocieszyc Wiem ,ze to trudne Nawet chyba nie potrafie sobie tego wyobrazic co czujesx
Wiem wiem wiem i pamietam o moim Slodziaku - Dawidkowym, ktory buszuje przy laptopie (bo u nas ferie sie zaczely)
kapturnica, ComeToMeBaby, moremi, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Mala79 wrote:Wiem wiem wiem i pamietam o moim Slodziaku - Dawidkowym, ktory buszuje przy laptopie (bo u nas ferie sie zaczely)
Mala79, Arwena, moremi, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Dawidy sa najlepsze!!!! .Cos o tym wiem bo sama mam takiego słodziaka.Troche juz przerosnietego bo bagatela prawie 180cm ale dla mnie zawsze bedzie malutki
Hehe dla mnie tez, chociaz do niskich nie nalezy jak na swoje 11scie latekkapturnica, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyChociaz moge Wam Kobiety obiecac, ze pomimo moich problemow nie odkocham sie od tego forum!
Lubie tutaj posiedziec i poczytac co napisalyscie - niezaleznie od tematow jakie sa poruszaneComeToMeBaby, Arwena, dorbie, moremi, iwcia77, gosia7122, Bozia3, Simba, Mega, BISCA, Aasiula, Parka, Sabina lubią tę wiadomość
-
Kapta- Ty tak po te dokumenty pędziłaś jak z tym usg co to byś nam na foruma załatwiła?
wierzę, że Ci nie tylko ciśnienie ale i adrenalina poszła uszami.
ehkapturnica, iwcia77, Mega, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUFF,doczytałam od rana do teraz....
Mała, przykro tak stracić nadzieje,dobrze ze masz Dawida :*
Kapta, pięknie ze wszystko dobrze,a takie zapominalstwo czy tez ''nieprzytomność'' to i bez ciąży się zdarza
Zosia, poczekaj na konsultację
Dorbie, widzę ze bardzo rozsądnie podchodzisz do tematu,dobrze ze naturalnie to sie potoczyło :*
Moremi,co do glutenu to sama przeczytalam książkę o pszenicy i na dzień dzisiejszy jest ona tak zmodyfikowana że wydaje się być bombą z opuźnionym zapłonem.
Sama po lekturze staram sie nie jesc pszenicy,piekę chleb orkiszowy czy żytni
I nawet ostatnio pyszne ciasto zrobiłam z mąki migdalowej.kapturnica, Bursztyn, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Kometa przepierdoliłam tylko raz na czerwonym i trochu za szybko jak na miasto Ale w 5minut bylam na meijscu jak sie dowiedziałam ,ze dokumenty cale iz drowe czekaja.Ale osłablam tak ,ze normalnie nogi mam jak z waty
dorbie, ComeToMeBaby, malgos741, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Magda* wrote:UFF,doczytałam od rana do teraz....
Mała, przykro tak stracić nadzieje,dobrze ze masz Dawida :*
Kapta, pięknie ze wszystko dobrze,a takie zapominalstwo czy tez ''nieprzytomność'' to i bez ciąży się zdarza
Zosia, poczekaj na konsultację
Dorbie, widzę ze bardzo rozsądnie podchodzisz do tematu,dobrze ze naturalnie to sie potoczyło :*
Moremi,co do glutenu to sama przeczytalam książkę o pszenicy i na dzień dzisiejszy jest ona tak zmodyfikowana że wydaje się być bombą z opuźnionym zapłonem.
Sama po lekturze staram sie nie jesc pszenicy,piekę chleb orkiszowy czy żytni
I nawet ostatnio pyszne ciasto zrobiłam z mąki migdalowej.
masz juz jakies zachcianki ?byle nie na kotleta
iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Dzięki dziewczyny
Ja zaczęłam
Wygoniłam chłopaków na trening, obijam się od miesiąca i wciągam Trufle Odry, od 2 tyg miałam na nie ochotę
Moze sobie poczytam...moremi, kapturnica, iwcia77, malgos741, peppapig, Mega, Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhej Bursztyn
ciasto było pyszne w tą sobotę powtarzam, a przepis tak trochę z głowy i z podpatrzenia kilku innych przepisów,pomyślę to podam,tu zdjęcie ciacha na moim fejsie
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10204549869930368&set=pcb.10204549900891142&type=1&theater
a zachcianki,no nie mów na kotleta nie ma ale jak makrele wędzoną zobaczyłam to jakoś tak mnie wzieło..
Bursztyn, dorbie, moremi, kkisia, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny