35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo własnie, niestety, podpaski solidne kupiłam, na co dzien nie uzywam, więc to dla mnie wyzwanie było, jak do porodu i na razie nic...kapturnica wrote:przy takiej becie to krwawienie bedzie dosc intensywne.To bylo 9tyg nie taka młodziutka ciąża niestety
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wiesz , beta pewnie powolutku spada i dlatego to plamienie..Oby sie rozkreciło raz dwa i mialas to za soba..Jutro idziesz na usg???dorbie wrote:No własnie, niestety, podpaski solidne kupiłam, na co dzien nie uzywam, więc to dla mnie wyzwanie było, jak do porodu i na razie nic...

-
nick nieaktualny
-
idę na tą pocztę co to miałam na nią iść już 2 czy 3 dni temu...
eh..nadal mi się tak nie chce jak mi się nie chciało, ale iść już muszę...
a poczta tylko do 20stej
a że mam chłopa kontuzjowanego to jestem teraz jedynym dostarczycielem żywności ze sklepu do domu. nie wpadłam na czas na to, żeby zamówić przez neta to muszę iść, bo pustki w lodówce...
idę. nie tęsknijcie za bardzo. wrócę
moremi, iwcia77, Mega, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
u mnie mieso cienko wchodzi praktycznie nie ejm czworonogow wogole teraz.Ale ryby tak .Jak dawniej nie przepadalam tak teraz uwielbiam..I tony warzywBursztyn wrote:no, jak przypili to pewnie nie ma silnych

nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, Aasiula lubią tę wiadomość

-
Witam wieczorową porą

Byliśmy dziś w Sosnowcu po pieska. Ze względów bezpieczeństwa nie mieliśmy innego wyjścia jak kupić dużego psa. Jak pisałam kiedyś, mamy nie ciekawych sąsiadów i bardzo często nawiedzają ich nie ciekawi ludzie.
Będzie nazywała się Ami albo Luna, na razie dzieci się kłócą o wybór
Jak Wam się podoba?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2015, 16:42
MartaDidi, moremi, kapturnica, Bursztyn, nick nieaktualny, nick nieaktualny, gosia7122, nick nieaktualny, anna maria, Niuta, iwcia77, nick nieaktualny, megan8, malgos741, ComeToMeBaby, Viv78, Reni, nick nieaktualny, Bozia3, Mega, paszczakin, BISCA, caffe, Aasiula, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
no widzisz, sam organizm ci mowi ze trupow nie chce, no poza tymi rybimi, ale zawsze to jakis postepkapturnica wrote:u mnie mieso cienko wchodzi praktycznie nie ejm czworonogow wogole teraz.Ale ryby tak .Jak dawniej nie przepadalam tak teraz uwielbiam..I tony warzyw

kapturnica, iwcia77, nick nieaktualny, Aasiula lubią tę wiadomość
-
cudoIwone wrote:Witam wieczorową porą

Byliśmy dziś w Sosnowcu po pieska. Ze względów bezpieczeństwa nie mieliśmy innego wyjścia jak kupić dużego psa. Jak pisałam kiedyś, mamy nie ciekawych sąsiadów i bardzo często nawiedzają ich nie ciekawi ludzie.
Jak Wam się podoba?
Iwone lubi tę wiadomość
-
nobedzie wielkolud i wiadro paszy dziennie do karmienia..ale duzy pies zagwarantuje troche ochrony nawet takiej psychicznejIwone wrote:Witam wieczorową porą

Jak Wam się podoba?
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f21dedecaa88.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7ab817276642.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/151cd27e4108.jpg
Sliczny piesio
Iwone lubi tę wiadomość

-
Piesek urodził się dopiero 18.10.2014 ale ja już czuję się lepiejkapturnica wrote:nobedzie wielkolud i wiadro paszy dziennie do karmienia..ale duzy pies zagwarantuje troche ochrony nawet takiej psychicznej
Sliczny piesio
iwcia77, moremi, nick nieaktualny, megan8, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

Dokladnie tak było