35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Magda* wrote:hej Bursztyn
ciasto było pyszne w tą sobotę powtarzam, a przepis tak trochę z głowy i z podpatrzenia kilku innych przepisów,pomyślę to podam,tu zdjęcie ciacha na moim fejsie
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10204549869930368&set=pcb.10204549900891142&type=1&theater
a zachcianki,no nie mów na kotleta nie ma ale jak makrele wędzoną zobaczyłam to jakoś tak mnie wzieło..
no i pozarlas ja?Aasiula lubi tę wiadomość
-
Magda* wrote:na tym przepisie się wzorowałam
https://blijzondersuiker.wordpress.com/2013/03/18/recept-amandelbrood/Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2015, 18:28
moremi, iwcia77, Mega, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjuz Bursztn mówie jak to u mnie było
jajek to w sumie 6 dałam
250 gram mąki migdałowej
drobne wiórki kokosowe ok70 gram
ksylitol-na oko
kilka kropli esencji waniliowej
masło-tak 2 cm pasek odkroiłam
proszek do pieczenia 1 łyzeczka,tochę soku z cytryny
No jajka ubić z ksylitolem i suche składniki dodać,na końcu rozpuszczone masło,
piec do pięknego zapachu i złotego koloru
PRZEPIS PO WŁOSKU??a poproszęBursztyn, kkisia, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magda* wrote:juz Bursztn mówie jak to u mnie było
jajek to w sumie 6 dałam
250 gram mąki migdałowej
drobne wiórki kokosowe ok70 gram
ksylitol-na oko
kilka kropli esencji waniliowej
masło-tak 2 cm pasek odkroiłam
proszek do pieczenia 1 łyzeczka,tochę soku z cytryny
No jajka ubić z ksylitolem i suche składniki dodać,na końcu rozpuszczone masło,
piec do pięknego zapachu i złotego koloru
PRZEPIS PO WŁOSKU??a poproszę
wrzuc do naszych przepisow, dziekimoremi, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:laski, ale macie w tym jakiś cel, ze ściągacie/ zgrywacie te filmy na dysk? mają być "przenaszalne" czy co? bo tylko taki chyba sens.
my z m prawie codziennie robimy sobie jakiś wieczór filmowy i za każdym razem oglądamy filmy bezpośrednio z neta- na cda lub zalukaj najczęściej. Szybko pojawiają się tam nowości kinowe, a znaleźć można naprawdę różne filmy, również starsze. jeśli obejrzeć tak dla własnej przyjemności to wydaje mi się, ze nie ma sensu ściągać na dysk, czekać aż się załaduje itd. odpalamy stronkę, wyszukujemy film, zamykamy reklamę i play.
ja nie mam innego wyjscia jak chce byc na biezaco z nowosciami w polskim kinie . Zalukaj , vod itp u mnie we wloszech nie dzialaja - copywright..Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2015, 19:17
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagda* wrote:hej Bursztyn
ciasto było pyszne w tą sobotę powtarzam, a przepis tak trochę z głowy i z podpatrzenia kilku innych przepisów,pomyślę to podam,tu zdjęcie ciacha na moim fejsie
a zachcianki,no nie mów na kotleta nie ma ale jak makrele wędzoną zobaczyłam to jakoś tak mnie wzieło..
Magda, ujawniłaś swoje konto Fb, chciałaś?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2015, 18:37
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Kometa przepierdoliłam tylko raz na czerwonym i trochu za szybko jak na miasto Ale w 5minut bylam na meijscu jak sie dowiedziałam ,ze dokumenty cale iz drowe czekaja.Ale osłablam tak ,ze normalnie nogi mam jak z waty
Kapta story:
...czy jakoś tak
gretka, dorbie, Bursztyn, moremi, kapturnica, Natka_79, kkisia, gosia7122, iwcia77, malgos741, Mega, paszczakin, BISCA, Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
iwcia77 wrote:ja nie mam innego wyjscia jak chce byc na biezaco z nowosciami w polskim kinie . Zalukaj , vod itp u mnie we wloszech nie dzialaja - copyright..
jesteś usprawiedliwionaiwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny