35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:ale ty mowilas ze przeciez wege jestes?
więc naprawdzę niezle zdziwienie przezylam ghy spojzałam na półkę z rybami a tam ''uśmiechająca się'' makrela:p
Bursztyn, iwcia77, moremi, kkisia, Mega, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:ona strasznie śmierdzi
była puszczana na działce wolno i ma poklejoną sierść.
Iwone, ComeToMeBaby, Mega, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:ona strasznie śmierdzi
była puszczana na działce wolno i ma poklejoną sierść.
http://iweterynarz.pl/artykul/10/kapanie_szczeniat
pamietaj o uszach, zreszta poczytaj tam jest wszystko napisaneIwone, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwone wrote:Piesek urodził się dopiero 18.10.2014 ale ja już czuję się lepiej
Szczeka? Bo nasz to bardzo szczeka n akażdego, kto przychodzi do nas i tak ma być.
A po co chesz go myć?Brudny jest? My naszego jeszcze nie kapaliśmy, a ma 8 mcy.Iwone lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Iwone, jedyna opcja to suchy szampon (są takie dla zwierzaków), a sierść trzeba szczotkować. Tylko powoli ją przyzwyczajajcie. Przygotuj przysmaki, żeby pózniej ta czynność kojarzyła się jej z czymś miłym.
iwcia77, Iwone lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Moj Przezyl kapiel..Musialam wykapac bo z matka iojcem i innymi szczeniakami mieszkal i taki smrod walił ,ze nie szlo wytrzymac..Az sie czl brzydzil to głaskac.A po kapieli(w uszy wate wlozylam zeby nie zalac)juz byl cudak..A zeby sie nie stresil dostawal w miedzy zcasie przysmaki I do dzis wode lubi
Iwone, iwcia77, ComeToMeBaby, Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość
-
ciao
wacia...czekam na konkrete informacje
kkisia- czekac bedziesz w szpitalu do pon lub wt ? czy wypisza cie do domu?
sorry ale nie zrozumialam diagnozy Malej79...ktos mi jasniej napisze ?
kapta- ty zakretasieWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2015, 19:41
Mega lubi tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:generalnie nie powinno sie w ogole kapac, no ale jesli juz musisz to masz tutaj o kapieli:
http://iweterynarz.pl/artykul/10/kapanie_szczeniat
pamietaj o uszach, zreszta poczytaj tam jest wszystko napisane
-
dorbie wrote:Iwone, to nie piesek a pies! Pokażny jest , na pewno dobry do odstraszania
Szczeka? Bo nasz to bardzo szczeka n akażdego, kto przychodzi do nas i tak ma być.
A po co chesz go myć?Brudny jest? My naszego jeszcze nie kapaliśmy, a ma 8 mcy.
Jeśli chodzi o wymiary, to była w lekkim szoku, bo myślałam że 4 miesięczny piesek będzie troszkę mniejszydorbie, iwcia77, Mega, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwone wrote:na razie nie szczeka, bardzo się boi. Nie chce jeść i pić. Na razie dałam mu kocyk i leży na przedpokoju
Jeśli chodzi o wymiary, to była w lekkim szoku, bo myślałam że 4 miesięczny piesek będzie troszkę mniejszyIwone lubi tę wiadomość