35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:Taa znam ten ból jesli chodzi o tycie..Ale tyle przynajmneij ,ze po lekach przestalam miec jazdy depresyjne..Bo zaczelo mi lekko odpierdalac przy niedoczynnosci
kapturnica lubi tę wiadomość
-
kicia 123 wrote:boże nie mam nadzijeę ze nie mam w zeszłym roku robiłam przeciwciała i było tak
anty-TG 25,63 (<115)
anty-tpo 11,9(<34)
teraz nie robiłam ale może powinnam?kicia 123, moremi, Aasiula lubią tę wiadomość
-
kicia 123 wrote:boże nie mam nadzijeę ze nie mam w zeszłym roku robiłam przeciwciała i było tak
anty-TG 25,63 (<115)
anty-tpo 11,9(<34)
teraz nie robiłam ale może powinnam?kicia 123 lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Siostro znaszten ból widze
Po lekach dość szybko sie polepszylo..I przestalo mi strasznie byc zimnoIwone, kapturnica, iwcia77, megan8, Bursztyn, moremi, kkisia, ComeToMeBaby, malgos741, peppapig, Bozia3, Simba, caffe, Aasiula, Sabina, Parka lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Iwone piekna psina. Ze schroniska? Ja bym ja jednak wykapala, przy takiej masie futra smrodek moze powalic, a mycie suchym szamponem bedzie trwalo pol nocy. Do wanny panne, smaczki do dzioba, potem w duzy recznik i pod kaloryfer. Da rade.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2015, 20:25
dorbie, Pusurek, megan8, kkisia, Aasiula, Arwena lubią tę wiadomość
-
kicia 123 wrote:kurwa w pidżamie z polaru śpię a wszyscy reszta normalnie mąż to mówi ze niedługo kożuch ubiorę tylko na bzykanie się rozbieram ale myślałam już czy dziury w tym polarze w kroku nie zrobić
dorbie, kicia 123, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykicia 123 wrote:boże nie mam nadzijeę ze nie mam w zeszłym roku robiłam przeciwciała i było tak
anty-TG 25,63 (<115)
anty-tpo 11,9(<34)
teraz nie robiłam ale może powinnam?
Jeszcze Ft3 dobre, ale zaraz bedzie nizsze, bo fT4 nisko i widac juz obraz za wysokiego TSH. u kobiet w wieku rozrodczym ma byc do 2,0kicia 123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Siostro znaszten ból widze
Po lekach dość szybko sie polepszylo..I przestalo mi strasznie byc zimnokapturnica, Iwone lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:zrób TPO, bardziej swoiste i usg - moze byc obraz zapalenia autoimmunol.
Jeszcze Ft3 dobre, ale zaraz bedzie nizsze, bo fT4 nisko i widac juz obraz za wysokiego TSH. u kobiet w wieku rozrodczym ma byc do 2,0 -
dorbie wrote:a mi tak ciagle zimno i robiłam TSH i mam 0,68, az byłam w szoku ze tak nisko mam, pól roku temu było 1,6. Ale to objawy wczesniej ciazy moga dawac dreszcze
kicia 123, dorbie, iwcia77, kkisia, malgos741, Aasiula lubią tę wiadomość
-
kicia 123 wrote:kurwa w pidżamie z polaru śpię a wszyscy reszta normalnie mąż to mówi ze niedługo kożuch ubiorę tylko na bzykanie się rozbieram ale myślałam już czy dziury w tym polarze w kroku nie zrobić
ja to zmarzlak tez jestemtylko obecnie czuje sie jak na M , bo siodme poty mi ni stad ni zowad wystepuja falami . Kiedys Alojz wszedl do sypialni z szalikiem i czapka a ja sie pytam : co to? a on : No ubralas sie jak na narty to donioslem ci to czego jeszcze brakuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2015, 20:33
kicia 123, Iwone, moremi, kkisia, ComeToMeBaby, malgos741, inessa, Bozia3, Simba, Mega, BISCA, Aasiula, Sabina, Parka lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:Witam wieczorową porą
Byliśmy dziś w Sosnowcu po pieska. Ze względów bezpieczeństwa nie mieliśmy innego wyjścia jak kupić dużego psa. Jak pisałam kiedyś, mamy nie ciekawych sąsiadów i bardzo często nawiedzają ich nie ciekawi ludzie.
Będzie nazywała się Ami albo Luna, na razie dzieci się kłócą o wybór
Jak Wam się podoba?
śliczna piesa
jeszcze młodziutka, ale widać, ze wesoła
Iwone lubi tę wiadomość
-
dorbie wrote:zrób TPO, bardziej swoiste i usg - moze byc obraz zapalenia autoimmunol.
Jeszcze Ft3 dobre, ale zaraz bedzie nizsze, bo fT4 nisko i widac juz obraz za wysokiego TSH. u kobiet w wieku rozrodczym ma byc do 2,0kicia 123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
iwcia77 wrote:ja to zmarzlak tez jestem
tylko obecnie czuje sie jak na M , bo siodme poty mi ni stad ni zowad wystepuja falami . Kiedys Alojz wszedl do sypialni z szalikiem i czapka a ja sie pytam : co to? a on : No ubralas sie jak na narty to donioslem ci to czego jeszcze brakuje
Iwcia a Ty masz w planach wiecej takich przystojniakow ?dorbie, kicia 123, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Usg tez polecam ale podobno TPO nie trza robic jak sie robi usg..Lepiej widac co sie dzieje w obrazie jesli to zapalenie.Przynajmniej moj autorytet tak twierdzi.Wkazdym razie u mnie tarczyca w obrazie usg to katastrofa a antygeny tpo mam ledwo raz przekroczone a anty tg 2razy.Nawet byl zdziwiony ze tak niskie hashio a zrujnowalo tarczyce szybciore,Pol roku wczesniej i wczesniejsze tsh zawsze w granicach 1,6 lub 2,0 A styczen tamtego roku trach
-
nick nieaktualny