X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • kicia 123 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Taa znam ten ból jesli chodzi o tycie..Ale tyle przynajmneij ,ze po lekach przestalam miec jazdy depresyjne..Bo zaczelo mi lekko odpierdalac przy niedoczynnosci
    Mi też odpierdala i z kobiety energicznej zrobiły się flaki z olejem

kapturnica lubi tę wiadomość

iv09cwa1rrl9vhg6.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kicia 123 wrote:
    boże nie mam nadzijeę ze nie mam w zeszłym roku robiłam przeciwciała i było tak
    anty-TG 25,63 (<115)
    anty-tpo 11,9(<34)
    teraz nie robiłam ale może powinnam?
    niee antygeny sie robi raz..nie ma potzreby powtarzania ,nie nie masz hashimoto 8)

kicia 123, moremi, Aasiula lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kicia 123 wrote:
    anty-TG 25,63 (<115)
    anty-tpo 11,9(<34)
    niee antygeny sie robi raz..nie ma potzreby powtarzania ,nie nie masz hashimoto 8)

kicia 123 lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kicia 123 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Siostro znaszten ból widze 8)
    Po lekach dość szybko sie polepszylo..I przestalo mi strasznie byc zimno
    kurwa w pidżamie z polaru śpię a wszyscy reszta normalnie mąż to mówi ze niedługo kożuch ubiorę tylko na bzykanie się rozbieram ale myślałam już czy dziury w tym polarze w kroku nie zrobić

Iwone, kapturnica, iwcia77, megan8, Bursztyn, moremi, kkisia, ComeToMeBaby, malgos741, peppapig, Bozia3, Simba, caffe, Aasiula, Sabina, Parka lubią tę wiadomość

iv09cwa1rrl9vhg6.png
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Iwone piekna psina. Ze schroniska? Ja bym ja jednak wykapala, przy takiej masie futra smrodek moze powalic, a mycie suchym szamponem bedzie trwalo pol nocy. Do wanny panne, smaczki do dzioba, potem w duzy recznik i pod kaloryfer. Da rade.
    Kupiliśmy ją z hodowli za 380zł, na tyle udało nam się utargować :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2015, 20:25

dorbie, Pusurek, megan8, kkisia, Aasiula, Arwena lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kicia 123 wrote:
    kurwa w pidżamie z polaru śpię a wszyscy reszta normalnie mąż to mówi ze niedługo kożuch ubiorę tylko na bzykanie się rozbieram ale myślałam już czy dziury w tym polarze w kroku nie zrobić
    No to masz odpowiedz,,,, Leki szybciorem zadzialaja

dorbie, kicia 123, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2015, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kicia 123 wrote:
    anty-TG 25,63 (<115)
    anty-tpo 11,9(<34)
    zrób TPO, bardziej swoiste i usg - moze byc obraz zapalenia autoimmunol.
    Jeszcze Ft3 dobre, ale zaraz bedzie nizsze, bo fT4 nisko i widac juz obraz za wysokiego TSH. u kobiet w wieku rozrodczym ma byc do 2,0

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2015, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Siostro znaszten ból widze 8)
    Po lekach dość szybko sie polepszylo..I przestalo mi strasznie byc zimno
    a mi tak ciagle zimno i robiłam TSH i mam 0,68, az byłam w szoku ze tak nisko mam, pól roku temu było 1,6. Ale to objawy wczesniej ciazy moga dawac dreszcze

kapturnica, Iwone lubią tę wiadomość

• kicia 123 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Jeszcze Ft3 dobre, ale zaraz bedzie nizsze, bo fT4 nisko i widac juz obraz za wysokiego TSH. u kobiet w wieku rozrodczym ma byc do 2,0
    anty - TPO robiłam 11,9 Norma<34 i robine było usg tarczycy i wsio ok ale to było rok temu

iv09cwa1rrl9vhg6.png
  • kicia 123 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tak w ogóle to zdrówko za dwie kreski na teście

malgos741 lubi tę wiadomość

iv09cwa1rrl9vhg6.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    a mi tak ciagle zimno i robiłam TSH i mam 0,68, az byłam w szoku ze tak nisko mam, pól roku temu było 1,6. Ale to objawy wczesniej ciazy moga dawac dreszcze
    Moga mi bylo zimno jak cholera na przemian z falami goraca..Teraz ja chodze w krotkim rekawku a mlody w polarze i jeczy ze mu zimno

kicia 123, dorbie, iwcia77, kkisia, malgos741, Aasiula lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kicia 123 wrote:

ja to zmarzlak tez jestem :) tylko obecnie czuje sie jak na M , bo siodme poty mi ni stad ni zowad wystepuja falami . Kiedys Alojz wszedl do sypialni z szalikiem i czapka a ja sie pytam : co to? a on : No ubralas sie jak na narty to donioslem ci to czego jeszcze brakuje :-O :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2015, 20:33

kicia 123, Iwone, moremi, kkisia, ComeToMeBaby, malgos741, inessa, Bozia3, Simba, Mega, BISCA, Aasiula, Sabina, Parka lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Witam wieczorową porą :)
    Byliśmy dziś w Sosnowcu po pieska. Ze względów bezpieczeństwa nie mieliśmy innego wyjścia jak kupić dużego psa. Jak pisałam kiedyś, mamy nie ciekawych sąsiadów i bardzo często nawiedzają ich nie ciekawi ludzie.
    Będzie nazywała się Ami albo Luna, na razie dzieci się kłócą o wybór ;)

Jak Wam się podoba?

śliczna piesa :)
    jeszcze młodziutka, ale widać, ze wesoła :)

Iwone lubi tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Usg tez polecam ale podobno TPO nie trza robic jak sie robi usg..Lepiej widac co sie dzieje w obrazie jesli to zapalenie.Przynajmniej moj autorytet tak twierdzi.Wkazdym razie u mnie tarczyca w obrazie usg to katastrofa a antygeny tpo mam ledwo raz przekroczone a anty tg 2razy.Nawet byl zdziwiony ze tak niskie hashio a zrujnowalo tarczyce szybciore,Pol roku wczesniej i wczesniejsze tsh zawsze w granicach 1,6 lub 2,0 A styczen tamtego roku trach

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2015, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kicia 123 wrote:
    anty - TPO robiłam 11,9 Norma<34 i robine było usg tarczycy i wsio ok ale to było rok temu
    wiesz, rok to dużo, jakby ci nie zalezalo na staraniach to spoko, a tak lepiej sprawdz

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    ja to zmarzlak tez jestem :) tylko obecnie czuje sie jak na M , bo siodme poty mi ni stad ni zowad wystepuja falami . Kiedys Alojz wszedl do sypialni z szalikiem i czapka a ja sie pytam : co to? a on : No ubralas sie jak na narty to donioslem ci to czego jeszcze brakuje :-O :D
    mozesz miec od wahan hormonalnych napday naprzemian to zimna to ciepełla jakw Meno
    Iwcia a Ty masz w planach wiecej takich przystojniakow ? 8)

dorbie, kicia 123, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2015, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Usg tez polecam ale podobno TPO nie trza robic jak sie robi usg..Lepiej widac co sie dzieje w obrazie jesli to zapalenie.Przynajmniej moj autorytet tak twierdzi.Wkazdym razie u mnie tarczyca w obrazie usg to katastrofa a antygeny tpo mam ledwo raz przekroczone a anty tg 2razy.Nawet byl zdziwiony ze tak niskie hashio a zrujnowalo tarczyce szybciore,Pol roku wczesniej i wczesniejsze tsh zawsze w granicach 1,6 lub 2,0 A styczen tamtego roku trach
    na pewno wysokosc przeciwciał nie koreluje z poziomem zapalenia i niedoczynnosci, czasami sa w normie

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zofia8 wrote:
    Kometa jestes niemozliwa:-)
    hihihi natchnienie miałam

Mega lubi tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • kicia 123 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    wiesz, rok to dużo, jakby ci nie zalezalo na staraniach to spoko, a tak lepiej sprawdz
    do poniedziałku nie zdążę z wynikiem ale w przyszłym tygodniu zrobię i pogadam o tym z endo jak będę u niego w poniedziałek to pierwsza wizyta

iv09cwa1rrl9vhg6.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczór.
    A kto ma dwie kreski na teście ?:)

malgos741 lubi tę wiadomość

‹‹ 7614 7615 7616 7617 7618 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ