35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
dzieki, choc mojej dobrej kolezance moj Tamagoczi sie nie podobakapturnica wrote:Nie moge sie na tego Tamagocziego napatrzyc

napisala : ale brzydal..bez emotikonow wiec chyba byla szczera ze mna
no coz - zycie
nie wszystkim musi sie podobaC
kapturnica, kicia 123, kkisia, moremi, Mega, Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość
-
Witajcie, w sumie nie wiele nadrobiłam.
Doczytałam że Dorbie zaczyna palmić.
Przykro mi.
Na pocieszenie mogę tylko napisac co było u mnie, kiedy na koniec czerwca poroniłam puste jajo płodowe, koniec lipca dostałam miesiączke a w nastepnym cyklu zaszłam w ciąże i w maju będzie małw slashiątko
- zatem mogę tylko życzyc powodzenia i bądź dzielna.
Oczysciłam się sama, wprawdzie wszystko odbyło się w szpitalu, krwawiłam potem jezcze przez jakies dwa tyg, ale obyło się bez łyzeczkowania.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2015, 20:54
Iwone, mamatrojki80, malgos741, kkisia, dorbie, peppapig, anna maria, Simba, moremi, Aasiula, Sabina, Parka lubią tę wiadomość
-
jest śliczny, nie słuchaj innychiwcia77 wrote:dzieki, choc mojej dobrej kolezance moj Tamagoczi sie nie podoba
napisala : ale brzydal..bez emotikonow wiec chyba byla szczera ze mna
no coz - zycie
nie wszystkim musi sie podobaC 
kapturnica, mamatrojki80, kkisia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

-
dobrze powiedziana na zdrowie... u mnie dziś katar i zatkany nosss zaczynam od
Fervexu... ehh01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
nick nieaktualny
-
He u mnietaki post bezsexowy pewnie bedzie do kilku tyg po porodzie .Znam to z autopsji przy ciąży z młodym..Moj za chiny sie nie chcial bzykać normalnie .Zostaja robótki ręczne i gry planszowe hehehekkisia wrote:Ja tez ja tez
a teraz post przymusowyWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2015, 21:15
kkisia, iwcia77, kicia 123, ComeToMeBaby, moremi, Mango, Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość

-
Psia śliczna..co nie zmienia faktu, że kupiona z pseudo hodowli. SzkodaIwone wrote:Kupiliśmy ją z hodowli za 380zł, na tyle udało nam się utargować

Iwone, Pusurek, gosia7122, moremi, paszczakin, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Ciekawe z iloma firmami wspolpracuje u mnie ordynatorek bo dostalam dzis od niego zestaw książeczek i próbki różnych suplementow.Na miesiąc jestem zabezpieczona.A ksiazeczki nie głupie od diety ciężarnej po zywienie w okresie karmienia
kkisia, kicia 123, ComeToMeBaby, moremi, Mega, Aasiula lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
Ale w szpitalu az do poniedzialku masz zostac??kkisia wrote:Wogole to jestem wkurwiona na maxa
Termin niby ustalony i dupa
w poniedzialek mialam byc juz w domu i bzykac chlopa
bo ovu poniedzialek lub wtorek wg usg
a tu laparo bedzie dopiero w poniedzialek
??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2015, 21:22
mamatrojki80, kkisia lubią tę wiadomość

-
to po co cię tyle dni będą trzymać?kkisia wrote:Wogole to jestem wkurwiona na maxa
Termin niby ustalony i dupa
w poniedzialek mialam byc juz w domu i bzykac chlopa
bo ovu poniedzialek lub wtorek wg usg
a tu laparo bedzie dopiero w poniedzialek
kapturnica, mamatrojki80, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR