35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
moze ma aparat w gabinecie to od razu walnij usg ipo sprawiekicia 123 wrote:do poniedziałku nie zdążę z wynikiem ale w przyszłym tygodniu zrobię i pogadam o tym z endo jak będę u niego w poniedziałek to pierwsza wizyta
kicia 123, malgos741 lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
jeden Tamagoczi mi wystarczy jak na razie...boje sie porodukapturnica wrote:mozesz miec od wahan hormonalnych napday naprzemian to zimna to ciepełla jakw Meno
Iwcia a Ty masz w planach wiecej takich przystojniakow ?
, nie mam warunkow mieszkalnych dla drugiego dziecia, ja jestem bez stalej roboty, ..no i na razie nie czuje sie na silach
..no ale moze sie jednak cos zmieni to pomyslimy nad dziewczynka
kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bozia3, Mega, Aasiula, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
byle cię nie trzymali o chlebie i wodzie do poniedziałku..kkisia wrote:Iwcia bede tu kwitla
niestety
moze rano sie dowiem czegos wiecej
na chwile obecna jutro mnie nie ma na rozpisce
ale jesc nie moge , bo cos moze sie zmienic
Iwone sliczna psina
no- chyba że liczysz na jakąś dietę- cud
kapturnica, nick nieaktualny, iwcia77, Mega, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Nie moge sie na tego Tamagocziego napatrzyciwcia77 wrote:jeden Tamagoczi mi wystarczy jak na razie...boje sie porodu
, nie mam warunkow mieszkalnych dla drugiego dziecia, ja jestem bez stalej roboty, ..no i na razie nie czuje sie na silach
..no ale moze sie jednak cos zmieni to pomyslimy nad dziewczynka 
nick nieaktualny, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

-
AsiaPoli i Magda - nasze najnowsze ciążówkiMargolcia88 wrote:Dobry wieczór.
A kto ma dwie kreski na teście ?
nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, malgos741, megan8, Mega, Aasiula, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny