35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mala79 wrote:Kapta chcialabym wykrzyczec calemu swiatu, ze to niesprawiedliwe, ze sie myla, ze dam rade...
Ale kurwa zabrali mi ja bezapelacyjnie mialam kolejny rzutot cala prawda i cala ja i uj pobeczalam sie osmarkalam siebie i telefon i jestem zla zalamana i wszystko razem wziete
Come z wrazenia zapomnialam gdzie sie to zmienia ale juz dotarlam do podpisu i go zmienilam
Przytulam mocno -
Mala79 wrote:Kapta chcialabym wykrzyczec calemu swiatu, ze to niesprawiedliwe, ze sie myla, ze dam rade...
Ale kurwa zabrali mi ja bezapelacyjnie mialam kolejny rzutot cala prawda i cala ja i uj pobeczalam sie osmarkalam siebie i telefon i jestem zla zalamana i wszystko razem wziete
Come z wrazenia zapomnialam gdzie sie to zmienia ale juz dotarlam do podpisu i go zmienilam
rozumiem
przykro mi, bardzo.
a z tym podpisem to mi chodziło o to, że powinnaś się go uczepić. nie zmieniać.
eh. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mala79 wrote:Niestety po ostatniej wizycie i opini lekarki lepiej dla mnie zebym zapomniala o tym temacie nadmienie tylko ze mam ich dwoje kobiete i mezczyzne i ona jest przeciwna...-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyBursztyn wrote:Mala, czy ta decyzja jest juz nieodwolalna? chodzi oto ze ciaza moglaby pogorszyc stanlub spowodowac nasilenie objawow?
Przytulam mocno
-
Jestem Ale po przejsciach..Przyznaje mam budyńzamaist mózgu kurwa..O malo zawału sie nie nabawiłam
Ale od początku
Malizna cała i zdrowa z objawami ADHD bo nie dawała sie zmierzyc.Po wielu próbach sie udało ma ponad 33 mm juz wiec rosnie jak na drożdzach.Ginek na moje pytanie o prenatalne odpowi=edzial ,ze robi u siebie a jesli wychodzi cos nie tak to do 4tyg na oddzial ma dotrzec najnowszy sprzet usg .
Nie omieszkał sie pochwalic ,że to on go zalatwił hły hły Ale przynajmniej jak co to jest gdzie na miejscu zrobić badanie.
A sprawa druga..Se zadowolona wyszłam od gienka oczywiscie gadka szmatka z maUżem przez tela poszlam se do matki wsiadłam w auto i z usmiechem dotarłam do domu.Mlody mówi poka zdjęcie malucha..No to siegam do torebki a tam ZONK!! Kurwa abba ani dokumentów ciązy od obu lekarzy , badan wszystkich Oczywiscie dostałam ze 300cisnienia Jak stalam tak wio do auta wróciłam do miasta Przeszlam cala droge jaka pokonalam od lekarza i chuja nie znalazalm..Panika , łzy w oczach ,ze wszystkie badania trza od nowa robic..I olśnienie Zochy-znaczy mamuski.Dzwon do rpzychodni.Ja sie wypieram ,ze nie ze wzielam , nisolam .Ale dla swietego spokoju dzwonie do położnbej.I co??I kurwa zostały dokumenty na krzesle jak sie ubieralam
No comment budyn pelna geba..!!!gretka, dorbie, Reni, mamatrojki80, Mala79, ComeToMeBaby, Bursztyn, Sabina, gosia7122, megan8, inessa, Arwena, anna maria, malgos741, moremi, Zofia8, iwcia77, Margolcia88, Bozia3, Simba, Mega, paszczakin, BISCA, Aasiula, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:A on? Też jest przeciwny?
A on dał mi mala iskierke nadziei, bo mial kilka przypadkow kobiet, ktore ciaze zniosly, za to po porodzie poszlo ze zdwojona sila i roznie sie ich dalsze losy potoczyly (omine szczegoly) bo nie kazda ma happy and -
nick nieaktualnyMala79 wrote:A on dał mi mala iskierke nadziei, bo mial kilka przypadkow kobiet, ktore ciaze zniosly, za to po porodzie poszlo ze zdwojona sila i roznie sie ich dalsze losy potoczyly (omine szczegoly) bo nie kazda ma happy and
WspieramMala79 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mala kurde tak mi przykro..Rozumiem ,ze ciąża może spowodowac pogorszenie Twojego zdrowia..Jakies choroby przewlekłe czy cos gorszego??Oby nie..Musisz jednak myslec o swoim zdrowiu Bo jak sama piszesz różnie sie kończyło.Ciąza tobardzo duży wysiłek dla organizmu może dlatego odradzaja lekarze.
Przytulam mocnoArwena, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość