X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2015, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    O to widze ze zdrowotny temat...może trzeba sie skonsultowac u dobrego lekarza nr 3?

Kurcze gdyby to bylo takie proste i latwe to bym polazla i do nr 500 gdyby to cos zmienilo

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala79 wrote:
    Kapta chcialabym wykrzyczec calemu swiatu, ze to niesprawiedliwe, ze sie myla, ze dam rade...
    Ale kurwa zabrali mi ja bezapelacyjnie mialam kolejny rzut :-( ot cala prawda i cala ja i uj pobeczalam sie osmarkalam siebie i telefon i jestem zla zalamana i wszystko razem wziete
    Come z wrazenia zapomnialam gdzie sie to zmienia ale juz dotarlam do podpisu i go zmienilam
    Mala, czy ta decyzja jest juz nieodwolalna? chodzi oto ze ciaza moglaby pogorszyc stanlub spowodowac nasilenie objawow?
    Przytulam mocno <3

477706bb5ioid7xx.jpg
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala79 wrote:
    Kapta chcialabym wykrzyczec calemu swiatu, ze to niesprawiedliwe, ze sie myla, ze dam rade...
    Ale kurwa zabrali mi ja bezapelacyjnie mialam kolejny rzut :-( ot cala prawda i cala ja i uj pobeczalam sie osmarkalam siebie i telefon i jestem zla zalamana i wszystko razem wziete
    Come z wrazenia zapomnialam gdzie sie to zmienia ale juz dotarlam do podpisu i go zmienilam

:( rozumiem
    przykro mi, bardzo.

a z tym podpisem to mi chodziło o to, że powinnaś się go uczepić. nie zmieniać.
    eh.

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala79 strasznie mi przykro <3

hGXkp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2015, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam nadzieję, że limit złych wiadomości w tym tygodniu został już wyczerpany, co zrobić, czasem życie brutalnie weryfikuje nasze plany... :-(

dorbie lubi tę wiadomość

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta na pewno wroci z dobrymi newsami.

mamatrojki80, dorbie, kapturnica lubią tę wiadomość

Zofia8
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2015, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja jutro idę do stomatologa, muszę iść z razem z dwójką najmłodszych dzieci, nie mam ich z kim jutro zostawić, trudno posiedzą w gabinecie :-) muszę być dzielna, żeby dzieci przez matkę traumy nie dostały ;-)

dorbie, iwcia77 lubią tę wiadomość

• gosia7122 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała trzymaj się<3

peppapig lubi tę wiadomość

201408184765.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala79 wrote:
    Niestety po ostatniej wizycie i opini lekarki lepiej dla mnie zebym zapomniala o tym temacie nadmienie tylko ze mam ich dwoje kobiete i mezczyzne i ona jest przeciwna...
    A on? Też jest przeciwny?

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2015, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Mala, czy ta decyzja jest juz nieodwolalna? chodzi oto ze ciaza moglaby pogorszyc stanlub spowodowac nasilenie objawow?
    Przytulam mocno <3
    Tak Bursztynie taka odpowiedz otrzymalam, ze to jest za duze ryzyko,ktore moze pogorszyc moj stan, a poki co jakos sie trzymam w calosci

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem Ale po przejsciach..Przyznaje mam budyńzamaist mózgu kurwa..O malo zawału sie nie nabawiłam
    Ale od początku
    Malizna cała i zdrowa z objawami ADHD bo nie dawała sie zmierzyc.Po wielu próbach sie udało ma ponad 33 mm juz wiec rosnie jak na drożdzach.Ginek na moje pytanie o prenatalne odpowi=edzial ,ze robi u siebie a jesli wychodzi cos nie tak to do 4tyg na oddzial ma dotrzec najnowszy sprzet usg .
    Nie omieszkał sie pochwalic ,że to on go zalatwił hły hły Ale przynajmniej jak co to jest gdzie na miejscu zrobić badanie.
    A sprawa druga..Se zadowolona wyszłam od gienka oczywiscie gadka szmatka z maUżem przez tela poszlam se do matki wsiadłam w auto i z usmiechem dotarłam do domu.Mlody mówi poka zdjęcie malucha..No to siegam do torebki a tam ZONK!! Kurwa abba ani dokumentów ciązy od obu lekarzy , badan wszystkich Oczywiscie dostałam ze 300cisnienia Jak stalam tak wio do auta wróciłam do miasta Przeszlam cala droge jaka pokonalam od lekarza i chuja nie znalazalm..Panika , łzy w oczach ,ze wszystkie badania trza od nowa robic..I olśnienie Zochy-znaczy mamuski.Dzwon do rpzychodni.Ja sie wypieram ,ze nie ze wzielam , nisolam .Ale dla swietego spokoju dzwonie do położnbej.I co??I kurwa zostały dokumenty na krzesle jak sie ubieralam
    No comment budyn pelna geba..!!!

gretka, dorbie, Reni, mamatrojki80, Mala79, ComeToMeBaby, Bursztyn, Sabina, gosia7122, megan8, inessa, Arwena, anna maria, malgos741, moremi, Zofia8, iwcia77, Margolcia88, Bozia3, Simba, Mega, paszczakin, BISCA, Aasiula, Parka lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2015, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    A on? Też jest przeciwny?

A on dał mi mala iskierke nadziei, bo mial kilka przypadkow kobiet, ktore ciaze zniosly, za to po porodzie poszlo ze zdwojona sila i roznie sie ich dalsze losy potoczyly (omine szczegoly) bo nie kazda ma happy and

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2015, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala79 wrote:
    A on dał mi mala iskierke nadziei, bo mial kilka przypadkow kobiet, ktore ciaze zniosly, za to po porodzie poszlo ze zdwojona sila i roznie sie ich dalsze losy potoczyly (omine szczegoly) bo nie kazda ma happy and
    Mała, no teraz to masz straszny podpis
    Wspieram <3

Mala79 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2015, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta, super, że dziecię się dobrze rozwija, niepotrzebny stres miałaś, oj, oj. Ale dobrze, że znalazłaś wszystko :-)

kapturnica, Aasiula lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AA i jesio prawie 2kg mniej mam na wadze .Jakim cudem jak zrem non top ?XD

Sabina, dorbie, moremi, iwcia77, Mega, paszczakin, Aasiula lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ide nadrabiac was

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala79 wrote:
    Tak Bursztynie taka odpowiedz otrzymalam, ze to jest za duze ryzyko,ktore moze pogorszyc moj stan, a poki co jakos sie trzymam w calosci
    Mala, przykro mi bardzo <3

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2015, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta a ja sie ciesze, ze u Ciebie wszystko ok, ze Malenstwo rosnie i oby tak dalej ...

kapturnica, dorbie, Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj Kaptur... :) a to dopiero poczatek, co bedzie pozniej? ;)
    najwazniejsze ze z mailzna wszystko OK :)

kapturnica, moremi, iwcia77, Mega, Aasiula lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala kurde tak mi przykro..Rozumiem ,ze ciąża może spowodowac pogorszenie Twojego zdrowia..Jakies choroby przewlekłe czy cos gorszego??Oby nie..Musisz jednak myslec o swoim zdrowiu Bo jak sama piszesz różnie sie kończyło.Ciąza tobardzo duży wysiłek dla organizmu może dlatego odradzaja lekarze.
    Przytulam mocno <3

Arwena, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 7608 7609 7610 7611 7612 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ