X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chciałabym też mieć tu swojego koguta...ale nie umiem wstawiać w podpisie obrazków- jak to się robi?

caffe, inessa lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• caffe Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    chciałabym też mieć tu swojego koguta...ale nie umiem wstawiać w podpisie obrazków- jak to się robi?
    W ustawieniach w "podpisie" wstawiasz link do obrazka

inessa lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale jaki link skoro ja mam zapisanego go jako zwyczajnie obrazek na pulpicie?

inessa lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2013, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chyba ze to słynna jelitówka fasolkowa :P

tak u mnie dziewczyny na innym forum zawsze mówiły :)

Andzia33, Reni, inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość

• Andzia33 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe
    ja mam sposób na mojego od owulki już żadziej się przytulamy,póżniej @ więc też nic i tak około 6 start,a że owulkę mam wcześnie [ostatnio] 8,10,12 to trafiony,tylko że nadal się nie udaje ,może przez tego polipa.A mój M teraz ma focha i nie bierze antybiotyków,które mu przepisała moja ginka,bo to on zadecyduje kiedy będzie je brał,a kupiłam mu 3 opakowania i ma je bra 3 tyg brbr

caffe lubi tę wiadomość

Andzia33
  • Mango Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Mój mówi, że mam cięty język, ale ja tak nie uważam :P jestem oazą spokoju i języczek mam delikatniuśki ;)
    Ależ ja inaczej nie twierdzę ;) Tylko jak widzę Twój post to szybko przełykam ślinę, aby nie czyścić potem monitora ;)

caffe, Andzia33, inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • caffe Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    ale jaki link skoro ja mam zapisanego go jako zwyczajnie obrazek na pulpicie?
    wchodzi na stronę: http://www.imageshack.us/

tam klikasz "browse" i wybierasz obraze z pulpitu. Następnie klikasz prześlij. I powinny Ci się po lewej stronie ukazać "ścieżki" z zapisanym obrazkiem. Kopiujesz link z okienka: All Forum (czy coś takiego) i wklejasz to w podpis :)

Andzia33, inessa lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia33 wrote:
    Caffe
    ja mam sposób na mojego od owulki już żadziej się przytulamy,póżniej @ więc też nic i tak około 6 start,a że owulkę mam wcześnie [ostatnio] 8,10,12 to trafiony,tylko że nadal się nie udaje ,może przez tego polipa.A mój M teraz ma focha i nie bierze antybiotyków,które mu przepisała moja ginka,bo to on zadecyduje kiedy będzie je brał,a kupiłam mu 3 opakowania i ma je bra 3 tyg brbr
    Ja mam długie cykle, to bym się zajechała :) od 6 dnia :) No nic, pozostaje tylko sposobem, albo wcale :)

Mango, Andzia33, inessa lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango wrote:
    Ależ ja inaczej nie twierdzę ;) Tylko jak widzę Twój post to szybko przełykam ślinę, aby nie czyścić potem monitora ;)
    hehehe, ząbkujesz? :P

Mango, Andzia33, inessa lubią tę wiadomość

• Mango Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia33 wrote:
    Caffe
    Jak już słyszę, że facet zaczyna się leczyć to dostaję białej gorączki! Te cytaty lekarza - ile czego brać, jak często i jak to działa itp. to już jestem chora! Normalnie cackają się z sobą jak z drogocennym cudem tego świata ;) Ja tak nie umiem - brać to brać i dalej do roboty :)

caffe, Andzia33, inessa, angela lubią tę wiadomość

• Mango Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    hehehe, ząbkujesz? :P
    Mam nadzieję, że nie ;) bo teraz to już będzie kolej na sztuczną szczękę :)

caffe lubi tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango wrote:
    Jak już słyszę, że facet zaczyna się leczyć to dostaję białej gorączki! Te cytaty lekarza - ile czego brać, jak często i jak to działa itp. to już jestem chora! Normalnie cackają się z sobą jak z drogocennym cudem tego świata ;) Ja tak nie umiem - brać to brać i dalej do roboty :)
    Mój jak jest chory i pcha się na moją połowę w łóżku, to mu zwracam uwagę żeby się odsunął, to mi mówi, że on łapie ze mną kontakt. Tyle, że efektem tego kontaktu jest to, ze się od niego zarażam :P

Ale też jest umierający wtedy, że hej :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2013, 15:26

Andzia33, Mango, inessa lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango wrote:
    Mam nadzieję, że nie ;) bo teraz to już będzie kolej na sztuczną szczękę :)
    czyli tak czy siak, słoiczek koło łóżka będzie :P jak się nie przyda na "strzałki", to się przyda na moczenie kłapacza :)

Andzia33, Mango, inessa, megan8, Bursztyn lubią tę wiadomość

• Andzia33 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też,ale tłumacz mądrzejszemu

caffe, inessa lubią tę wiadomość

Andzia33
  • Mango Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    czyli tak czy siak, słoiczek koło łóżka będzie :P jak się nie przyda na "strzałki", to się przyda na moczenie kłapacza :)
    Pomysłowy Dobromir z Ciebie :) Prędzej czy później ;) wykorzystam ten pomysł :) Chociaż z tą kłapaczką oby nigdy ;) Fujjjjjj ;)

caffe, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2013, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niestety on sa 20 i 25 czulosci - czyli slabe. Prad mi w domu wylaczyli bo wlascicielka wynajmowanego mieszkania nie zaplacila mimo ze my jej placimy na pol roku z gory. Nie mam dostepu do internetu, mrozonki nie sa juz mrozonkami i nie moge herbaty sobie zrobic.

Kura oskubana - tak wosk.

Siedze wiec w kafejce i pije mleczngo shake'a i czytam ....

Kasik303 wrote:
    Na tej mojej dzikiej wyspie mowia ze Clearblue jest dobry i czuly :)

Mango, caffe, Reni, inessa, Andzia33, promyk, megan8, Bursztyn lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango wrote:
    Pomysłowy Dobromir z Ciebie :) Prędzej czy później ;) wykorzystam ten pomysł :) Chociaż z tą kłapaczką oby nigdy ;) Fujjjjjj ;)
    Teraz są już lepsze wynalazki, ale to rzeczywiście byłaby porażka :P

Starszy pan pyta żonę:
    - Kochanie, nie widziałaś mojej sztucznej szczęki?
    - Jest w kuchni, patelni nie mogłam doszorować.

Reni, Mango, Kasik303, polarmiś, inessa, Andzia33, promyk, Matylda36, Bursztyn lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój chodzi i co chwilę robi kuku do mojego pokoju. Oj dobrze, że nie mam na twarzy wypisane co sobie o nim myśle :P

Mango, inessa, Andzia33, Bozia3, promyk, Bursztyn lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    niestety on sa 20 i 25 czulosci - czyli slabe. Prad mi w domu wylaczyli bo wlascicielka wynajmowanego mieszkania nie zaplacila mimo ze my jej placimy na pol roku z gory. Nie mam dostepu do internetu, mrozonki nie sa juz mrozonkami i nie moge herbaty sobie zrobic.

Kura oskubana - tak wosk.

Siedze wiec w kafejce i pije mleczngo shake'a i czytam ....

Współczuję :(

inessa, Bozia3 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2013, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    laski jak się wam ten wózio podoba http://allegro.pl/jogger-3w1-polski-wozek-aluminiowy-zwrotny-lekki-i3328767947.html nowy z firmy adamex ale patrzcie na te kolory niżej bo wyżej to nie są wszystkie :) mi się bardzo podoba :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2013, 15:37

caffe, Viola, inessa, Bozia3, Bursztyn, iza37 lubią tę wiadomość

‹‹ 759 760 761 762 763 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ