35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Caffe
ja mam sposób na mojego od owulki już żadziej się przytulamy,póżniej @ więc też nic i tak około 6 start,a że owulkę mam wcześnie [ostatnio] 8,10,12 to trafiony,tylko że nadal się nie udaje ,może przez tego polipa.A mój M teraz ma focha i nie bierze antybiotyków,które mu przepisała moja ginka,bo to on zadecyduje kiedy będzie je brał,a kupiłam mu 3 opakowania i ma je bra 3 tyg brbrcaffe lubi tę wiadomość
Andzia33 -
caffe wrote:Mój mówi, że mam cięty język, ale ja tak nie uważam
jestem oazą spokoju i języczek mam delikatniuśki
Tylko jak widzę Twój post to szybko przełykam ślinę, aby nie czyścić potem monitora
caffe, Andzia33, inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
Bozia3 wrote:ale jaki link skoro ja mam zapisanego go jako zwyczajnie obrazek na pulpicie?
tam klikasz "browse" i wybierasz obraze z pulpitu. Następnie klikasz prześlij. I powinny Ci się po lewej stronie ukazać "ścieżki" z zapisanym obrazkiem. Kopiujesz link z okienka: All Forum (czy coś takiego) i wklejasz to w podpisAndzia33, inessa lubią tę wiadomość
-
Andzia33 wrote:Caffe
ja mam sposób na mojego od owulki już żadziej się przytulamy,póżniej @ więc też nic i tak około 6 start,a że owulkę mam wcześnie [ostatnio] 8,10,12 to trafiony,tylko że nadal się nie udaje ,może przez tego polipa.A mój M teraz ma focha i nie bierze antybiotyków,które mu przepisała moja ginka,bo to on zadecyduje kiedy będzie je brał,a kupiłam mu 3 opakowania i ma je bra 3 tyg brbrod 6 dnia
No nic, pozostaje tylko sposobem, albo wcale
Mango, Andzia33, inessa lubią tę wiadomość
-
Andzia33 wrote:Caffe
ja mam sposób na mojego od owulki już żadziej się przytulamy,póżniej @ więc też nic i tak około 6 start,a że owulkę mam wcześnie [ostatnio] 8,10,12 to trafiony,tylko że nadal się nie udaje ,może przez tego polipa.A mój M teraz ma focha i nie bierze antybiotyków,które mu przepisała moja ginka,bo to on zadecyduje kiedy będzie je brał,a kupiłam mu 3 opakowania i ma je bra 3 tyg brbrJa tak nie umiem - brać to brać i dalej do roboty
caffe, Andzia33, inessa, angela lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
Mango wrote:Jak już słyszę, że facet zaczyna się leczyć to dostaję białej gorączki! Te cytaty lekarza - ile czego brać, jak często i jak to działa itp. to już jestem chora! Normalnie cackają się z sobą jak z drogocennym cudem tego świata
Ja tak nie umiem - brać to brać i dalej do roboty
Ale też jest umierający wtedy, że hejWiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2013, 15:26
Andzia33, Mango, inessa lubią tę wiadomość
-
Mango wrote:Mam nadzieję, że nie
bo teraz to już będzie kolej na sztuczną szczękę
jak się nie przyda na "strzałki", to się przyda na moczenie kłapacza
Andzia33, Mango, inessa, megan8, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:czyli tak czy siak, słoiczek koło łóżka będzie
jak się nie przyda na "strzałki", to się przyda na moczenie kłapacza
Prędzej czy później
wykorzystam ten pomysł
Chociaż z tą kłapaczką oby nigdy
Fujjjjjj
caffe, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
nick nieaktualnyniestety on sa 20 i 25 czulosci - czyli slabe. Prad mi w domu wylaczyli bo wlascicielka wynajmowanego mieszkania nie zaplacila mimo ze my jej placimy na pol roku z gory. Nie mam dostepu do internetu, mrozonki nie sa juz mrozonkami i nie moge herbaty sobie zrobic.
Kura oskubana - tak wosk.
Siedze wiec w kafejce i pije mleczngo shake'a i czytam ....
Kasik303 wrote:Na tej mojej dzikiej wyspie mowia ze Clearblue jest dobry i czulyMango, caffe, Reni, inessa, Andzia33, promyk, megan8, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Mango wrote:Pomysłowy Dobromir z Ciebie
Prędzej czy później
wykorzystam ten pomysł
Chociaż z tą kłapaczką oby nigdy
Fujjjjjj
Starszy pan pyta żonę:
- Kochanie, nie widziałaś mojej sztucznej szczęki?
- Jest w kuchni, patelni nie mogłam doszorować.
Reni, Mango, Kasik303, polarmiś, inessa, Andzia33, promyk, Matylda36, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:niestety on sa 20 i 25 czulosci - czyli slabe. Prad mi w domu wylaczyli bo wlascicielka wynajmowanego mieszkania nie zaplacila mimo ze my jej placimy na pol roku z gory. Nie mam dostepu do internetu, mrozonki nie sa juz mrozonkami i nie moge herbaty sobie zrobic.
Kura oskubana - tak wosk.
Siedze wiec w kafejce i pije mleczngo shake'a i czytam ....
Współczujęinessa, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnylaski jak się wam ten wózio podoba http://allegro.pl/jogger-3w1-polski-wozek-aluminiowy-zwrotny-lekki-i3328767947.html nowy z firmy adamex ale patrzcie na te kolory niżej bo wyżej to nie są wszystkie
mi się bardzo podoba
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2013, 15:37
caffe, Viola, inessa, Bozia3, Bursztyn, iza37 lubią tę wiadomość