X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chciałabym też mieć tu swojego koguta...ale nie umiem wstawiać w podpisie obrazków- jak to się robi?

caffe, inessa lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• caffe Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    chciałabym też mieć tu swojego koguta...ale nie umiem wstawiać w podpisie obrazków- jak to się robi?
    W ustawieniach w "podpisie" wstawiasz link do obrazka

inessa lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale jaki link skoro ja mam zapisanego go jako zwyczajnie obrazek na pulpicie?

inessa lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2013, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chyba ze to słynna jelitówka fasolkowa :P

tak u mnie dziewczyny na innym forum zawsze mówiły :)

Andzia33, Reni, inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość

• Andzia33 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe
    ja mam sposób na mojego od owulki już żadziej się przytulamy,póżniej @ więc też nic i tak około 6 start,a że owulkę mam wcześnie [ostatnio] 8,10,12 to trafiony,tylko że nadal się nie udaje ,może przez tego polipa.A mój M teraz ma focha i nie bierze antybiotyków,które mu przepisała moja ginka,bo to on zadecyduje kiedy będzie je brał,a kupiłam mu 3 opakowania i ma je bra 3 tyg brbr

caffe lubi tę wiadomość

Andzia33
  • Mango Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Mój mówi, że mam cięty język, ale ja tak nie uważam :P jestem oazą spokoju i języczek mam delikatniuśki ;)
    Ależ ja inaczej nie twierdzę ;) Tylko jak widzę Twój post to szybko przełykam ślinę, aby nie czyścić potem monitora ;)

caffe, Andzia33, inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • caffe Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    ale jaki link skoro ja mam zapisanego go jako zwyczajnie obrazek na pulpicie?
    wchodzi na stronę: http://www.imageshack.us/

tam klikasz "browse" i wybierasz obraze z pulpitu. Następnie klikasz prześlij. I powinny Ci się po lewej stronie ukazać "ścieżki" z zapisanym obrazkiem. Kopiujesz link z okienka: All Forum (czy coś takiego) i wklejasz to w podpis :)

Andzia33, inessa lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia33 wrote:
    Caffe
    ja mam sposób na mojego od owulki już żadziej się przytulamy,póżniej @ więc też nic i tak około 6 start,a że owulkę mam wcześnie [ostatnio] 8,10,12 to trafiony,tylko że nadal się nie udaje ,może przez tego polipa.A mój M teraz ma focha i nie bierze antybiotyków,które mu przepisała moja ginka,bo to on zadecyduje kiedy będzie je brał,a kupiłam mu 3 opakowania i ma je bra 3 tyg brbr
    Ja mam długie cykle, to bym się zajechała :) od 6 dnia :) No nic, pozostaje tylko sposobem, albo wcale :)

Mango, Andzia33, inessa lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango wrote:
    Ależ ja inaczej nie twierdzę ;) Tylko jak widzę Twój post to szybko przełykam ślinę, aby nie czyścić potem monitora ;)
    hehehe, ząbkujesz? :P

Mango, Andzia33, inessa lubią tę wiadomość

• Mango Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia33 wrote:
    Caffe
    Jak już słyszę, że facet zaczyna się leczyć to dostaję białej gorączki! Te cytaty lekarza - ile czego brać, jak często i jak to działa itp. to już jestem chora! Normalnie cackają się z sobą jak z drogocennym cudem tego świata ;) Ja tak nie umiem - brać to brać i dalej do roboty :)

caffe, Andzia33, inessa, angela lubią tę wiadomość

• Mango Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    hehehe, ząbkujesz? :P
    Mam nadzieję, że nie ;) bo teraz to już będzie kolej na sztuczną szczękę :)

caffe lubi tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango wrote:
    Jak już słyszę, że facet zaczyna się leczyć to dostaję białej gorączki! Te cytaty lekarza - ile czego brać, jak często i jak to działa itp. to już jestem chora! Normalnie cackają się z sobą jak z drogocennym cudem tego świata ;) Ja tak nie umiem - brać to brać i dalej do roboty :)
    Mój jak jest chory i pcha się na moją połowę w łóżku, to mu zwracam uwagę żeby się odsunął, to mi mówi, że on łapie ze mną kontakt. Tyle, że efektem tego kontaktu jest to, ze się od niego zarażam :P

Ale też jest umierający wtedy, że hej :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2013, 15:26

Andzia33, Mango, inessa lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango wrote:
    Mam nadzieję, że nie ;) bo teraz to już będzie kolej na sztuczną szczękę :)
    czyli tak czy siak, słoiczek koło łóżka będzie :P jak się nie przyda na "strzałki", to się przyda na moczenie kłapacza :)

Andzia33, Mango, inessa, megan8, Bursztyn lubią tę wiadomość

• Andzia33 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też,ale tłumacz mądrzejszemu

caffe, inessa lubią tę wiadomość

Andzia33
  • Mango Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    czyli tak czy siak, słoiczek koło łóżka będzie :P jak się nie przyda na "strzałki", to się przyda na moczenie kłapacza :)
    Pomysłowy Dobromir z Ciebie :) Prędzej czy później ;) wykorzystam ten pomysł :) Chociaż z tą kłapaczką oby nigdy ;) Fujjjjjj ;)

caffe, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2013, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niestety on sa 20 i 25 czulosci - czyli slabe. Prad mi w domu wylaczyli bo wlascicielka wynajmowanego mieszkania nie zaplacila mimo ze my jej placimy na pol roku z gory. Nie mam dostepu do internetu, mrozonki nie sa juz mrozonkami i nie moge herbaty sobie zrobic.

Kura oskubana - tak wosk.

Siedze wiec w kafejce i pije mleczngo shake'a i czytam ....

Kasik303 wrote:
    Na tej mojej dzikiej wyspie mowia ze Clearblue jest dobry i czuly :)

Mango, caffe, Reni, inessa, Andzia33, promyk, megan8, Bursztyn lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango wrote:
    Pomysłowy Dobromir z Ciebie :) Prędzej czy później ;) wykorzystam ten pomysł :) Chociaż z tą kłapaczką oby nigdy ;) Fujjjjjj ;)
    Teraz są już lepsze wynalazki, ale to rzeczywiście byłaby porażka :P

Starszy pan pyta żonę:
    - Kochanie, nie widziałaś mojej sztucznej szczęki?
    - Jest w kuchni, patelni nie mogłam doszorować.

Reni, Mango, Kasik303, polarmiś, inessa, Andzia33, promyk, Matylda36, Bursztyn lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój chodzi i co chwilę robi kuku do mojego pokoju. Oj dobrze, że nie mam na twarzy wypisane co sobie o nim myśle :P

Mango, inessa, Andzia33, Bozia3, promyk, Bursztyn lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    niestety on sa 20 i 25 czulosci - czyli slabe. Prad mi w domu wylaczyli bo wlascicielka wynajmowanego mieszkania nie zaplacila mimo ze my jej placimy na pol roku z gory. Nie mam dostepu do internetu, mrozonki nie sa juz mrozonkami i nie moge herbaty sobie zrobic.

Kura oskubana - tak wosk.

Siedze wiec w kafejce i pije mleczngo shake'a i czytam ....

Współczuję :(

inessa, Bozia3 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2013, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    laski jak się wam ten wózio podoba http://allegro.pl/jogger-3w1-polski-wozek-aluminiowy-zwrotny-lekki-i3328767947.html nowy z firmy adamex ale patrzcie na te kolory niżej bo wyżej to nie są wszystkie :) mi się bardzo podoba :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2013, 15:37

caffe, Viola, inessa, Bozia3, Bursztyn, iza37 lubią tę wiadomość

‹‹ 759 760 761 762 763 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ