35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Viola wrote:ja tez..zero problemow...laba...beztroskie zycie...
kurcze jak mnie dzisiaj miesiaczkowo boli, az sie martwie...Andzia33, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:to tak z dedykacją peryskopową...dla caffe..
Fajny opis piwoszy
Biedak zgubil...i jak sie cieszy ze znalazlAndzia33, Bursztyn, caffe, Mango, Bozia3 lubią tę wiadomość
Promyk -
Gosia, ale ja nigdy nie mam ból miesiaczkowych zaraz po owulacji.Jak mam dostac okres to wtedy dzien wczesniej albo godziny przed sama miesiaczka boli mnie tak jak dzisiaj. Teraz lepiej ale rano dziwne to bylo. A tak w ogole to mam wszystkie mozliwe objawy ciazy;-) a wiec: mam mdlosci, metaliczny posmak w ustach, bole jajnikow i podbrzusza...;-)nie ma to jak sobie powmawiac....
Andzia33, samira, grosza, gosia7122, caffe, Mango, angela, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Viola wrote:Gosia, ale ja nigdy nie mam ból miesiaczkowych zaraz po owulacji.Jak mam dostac okres to wtedy dzien wczesniej albo godziny przed sama miesiaczka boli mnie tak jak dzisiaj. Teraz lepiej ale rano dziwne to bylo. A tak w ogole to mam wszystkie mozliwe objawy ciazy;-) a wiec: mam mdlosci, metaliczny posmak w ustach, bole jajnikow i podbrzusza...;-)nie ma to jak sobie powmawiac....
Andzia33, Bursztyn, caffe, Mango, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydziewczyny objawy ciążowe jeśli ona jest, najwcześniej są po terminie @ nie wcześniej,te wcześniejsze to po prostu nasze zwykłe dolegliwości nawet jak ich nigdy nie miałyśmy a pierwszym znakiem ciąży jest pozytywny test ciążowy czy beta !!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2013, 18:50
grosza, anna maria, Bursztyn, bliska77, promyk, Bozia3, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
samira wrote:dziewczyny objawy ciążowe jeśli ona jest, najwcześniej są po terminie @ nie wcześniej,te wcześniejsze to po prostu nasze zwykłe dolegliwości nawet jak ich nigdy nie miałyśmy a pierwszym znakiem ciąży jest pozytywny test ciążowy czy beta !!!
anna maria, samira, promyk, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:to tak z dedykacją peryskopową...dla caffe..
trza będzie "wziernik" przekręcić żeby widział dookoła
Jak mi się ostatnio nic nie chcestałam się kanapowcem
Jak tak dalej pójdzie z moją kondycją, to będę się nadawała na rozkładówkę czasopisma Weranda
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2013, 18:45
samira, promyk, Reni, Bozia3, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:hehehe, dzięki. Ale całe szczęście, że mój se jeszcze widzi
trza będzie "wziernik" przekręcić żeby widział dookoła
Jak mi się ostatnio nic nie chcestałam się kanapowcem
Jak tak dalej pójdzie z moją kondycją, to będę się nadawała na rozkładówkę czasopisma Weranda
ja podobnie z tym kanapowcem, dodatkowo wygladam podobno jak cocker-spaniel - przez wlosy, wiec moze sie zalapie na okladke Moj Pies
samira, caffe, promyk, Bozia3, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:hehehe dobre
ja podobnie z tym kanapowcem, dodatkowo wygladam podobno jak cocker-spaniel - przez wlosy, wiec moze sie zalapie na okladke Moj Pies
dobrze, że nie do czasopisma Archeologia Żywa
Bursztyn, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość