35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Viola ja mam tak że po wzroście tem. zaczynają się bóle jak na @ i tak mnie trzyma aż do krwawienia. Mówiłam o tym lekarce i mnie przebadała i wszystko ok .Mogę jedynie jakieś leki brać na napięcie przed okresowe ( brałam ale mi nic nie pomaga)u Ciebie ładny wykresik.Viola wrote:ja tez..zero problemow...laba...beztroskie zycie...
kurcze jak mnie dzisiaj miesiaczkowo boli, az sie martwie...
Andzia33, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Kochana ale mysmy chcialy zerknac co ma z przodu twoj kogucik., a nie facecika " przystojniaka" ktory odnajduje gdzie moze znalezc swoj kranik.Bozia3 wrote:to tak z dedykacją peryskopową...dla caffe..

Fajny opis piwoszy

Biedak zgubil...i jak sie cieszy ze znalazl
Andzia33, Bursztyn, caffe, Mango, Bozia3 lubią tę wiadomość
Promyk -
Gosia, ale ja nigdy nie mam ból miesiaczkowych zaraz po owulacji.Jak mam dostac okres to wtedy dzien wczesniej albo godziny przed sama miesiaczka boli mnie tak jak dzisiaj. Teraz lepiej ale rano dziwne to bylo. A tak w ogole to mam wszystkie mozliwe objawy ciazy;-) a wiec: mam mdlosci, metaliczny posmak w ustach, bole jajnikow i podbrzusza...;-)nie ma to jak sobie powmawiac....
Andzia33, samira, grosza, gosia7122, caffe, Mango, angela, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Proszę się nie wkręcać dziewczyny za wcześnie!!! Bo wyślemy na terapię do Bursztynka..Viola wrote:Gosia, ale ja nigdy nie mam ból miesiaczkowych zaraz po owulacji.Jak mam dostac okres to wtedy dzien wczesniej albo godziny przed sama miesiaczka boli mnie tak jak dzisiaj. Teraz lepiej ale rano dziwne to bylo. A tak w ogole to mam wszystkie mozliwe objawy ciazy;-) a wiec: mam mdlosci, metaliczny posmak w ustach, bole jajnikow i podbrzusza...;-)nie ma to jak sobie powmawiac....

Andzia33, Bursztyn, caffe, Mango, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydziewczyny objawy ciążowe jeśli ona jest, najwcześniej są po terminie @ nie wcześniej,te wcześniejsze to po prostu nasze zwykłe dolegliwości nawet jak ich nigdy nie miałyśmy a pierwszym znakiem ciąży jest pozytywny test ciążowy czy beta !!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2013, 18:50
grosza, anna maria, Bursztyn, bliska77, promyk, Bozia3, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
tak Samirko zgadzam się bo ja zawsze po tych dolegliwościach wiem że @ przyjdzie bo są takie wczesne i muszę z tym żyć taki już mój urok.samira wrote:dziewczyny objawy ciążowe jeśli ona jest, najwcześniej są po terminie @ nie wcześniej,te wcześniejsze to po prostu nasze zwykłe dolegliwości nawet jak ich nigdy nie miałyśmy a pierwszym znakiem ciąży jest pozytywny test ciążowy czy beta !!!
anna maria, samira, promyk, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
hehehe, dzięki. Ale całe szczęście, że mój se jeszcze widziBozia3 wrote:to tak z dedykacją peryskopową...dla caffe..

trza będzie "wziernik" przekręcić żeby widział dookoła 
Jak mi się ostatnio nic nie chce
stałam się kanapowcem
Jak tak dalej pójdzie z moją kondycją, to będę się nadawała na rozkładówkę czasopisma Weranda
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2013, 18:45
samira, promyk, Reni, Bozia3, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
hehehe dobrecaffe wrote:hehehe, dzięki. Ale całe szczęście, że mój se jeszcze widzi
trza będzie "wziernik" przekręcić żeby widział dookoła 
Jak mi się ostatnio nic nie chce
stałam się kanapowcem
Jak tak dalej pójdzie z moją kondycją, to będę się nadawała na rozkładówkę czasopisma Weranda 
ja podobnie z tym kanapowcem, dodatkowo wygladam podobno jak cocker-spaniel - przez wlosy, wiec moze sie zalapie na okladke Moj Pies
samira, caffe, promyk, Bozia3, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
hehehe, dobreBursztyn wrote:hehehe dobre
ja podobnie z tym kanapowcem, dodatkowo wygladam podobno jak cocker-spaniel - przez wlosy, wiec moze sie zalapie na okladke Moj Pies 
dobrze, że nie do czasopisma Archeologia Żywa
Bursztyn, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość