X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2013, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucky wrote:
    Szczęśliwa2 może jesteście wyjątkiem od reguły a może ten antybiotyk jest miejscowy a nie o szerokim spektrum. Mój brał doxycyclinę

.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2016, 13:27

grosza, Bozia3, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość

hzr10fs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2013, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak bede nastepnym razem tam to napewno dam znac ;)

Fajnie by bylo zapalic fajke rozluzniajaca ;)oczywiscie zapraszam rowniez i do mnie

Bursztyn wrote:
    Bylam calkiem niedwno w Londynie, wiec narazie nie. ale gdybys Ty chciala sie spotkac, to daj znac :)

Bursztyn, Bozia3 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2013, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasik303 wrote:
    Jak bede nastepnym razem tam to napewno dam znac ;)

Fajnie by bylo zapalic fajke rozluzniajaca ;)oczywiscie zapraszam rowniez i do mnie
    no to jestesmy prawie umowione ;)

Bozia3 lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2013, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Witajcie Dziewczynki
    Dzis rano obudzila mnie kosiarka, w domu obok zachcialo sie kosic i tak krotka trwawe, popieprzony narod!
    Wczoraj mialam druga czesc moich urodzin u kolezanki do ktorej udalam sie z jeszcze jedna moja kumpela, okazalo sie ze przygotowaly na mnie zasadzke, czekaly w wielkim paskudnym kapeluszem- typu kibic z swieczkami na tym badziewiu i gigantycznym napisem Big 40!!! i chcialy za wszelka cene ubrac mi to na glowe i szybko pstryknac fotke, na sczescie im sie nie udalo, wyrywalam sie ze wszystkich sil :) w prezencie dostalam mega skreta z trawa rozsmieszajaca, zrobiony byl z bibulki w truskawki i mial rozowy blyszczacy ustnik :) no i poproszono mnie o inauguuracje tego smiesznego papierosa....zostalo jeszcze pol ;) ale swoje zrobil :D tylko wczoraj nie mialam sily tyle pisac :) :D
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2016, 13:27

Bozia3, Bursztyn lubią tę wiadomość

hzr10fs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2013, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Napijesz sie jeszcze :) za to my potem nie bedziemy sie mogly napic ;)

szczęśliwa 2 wrote:
    Bursztynku ale masz fajnie jak ja bym się zabawiła, drinka napiła :-)
    a nie mogę

• iwka76 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2013, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczynki , nie wiem co sie ze mną dzieje ale chyba zaczynam popadać w jakąś deprechę przez to moje samopoczucie i wymioty . Zaczynam nienawidzić tego stanu , nie ciąży ale tego mojego samopoczucia i z chęcią gdybym mogła wylądowała bym w polsce w domku . Normalnie boję się wstawać z łóżka rano bo już mam w głowie to że znów będzie mnie męczyło a nie chcę brac leków żeby nie zaszkodziło maleństwu . Podpowiedzcie co robić bo pójście do szpitala tutaj w niemczech jest dobre bo czułam się super ale jet strasznie drogie . A niestety nasza chora polityka zdrowotna odrzuciła mi wniosek o ubezpieczenie w niemczech przez to że ZUS nie podał na czas mojego adresu . To poszłam do szpitala jako z wypadku i mam nadzieję ze nie bedę miala z tego powodu problemów Pozdrawiam was serdecznie

samira, Reni, caffe, Bozia3, anna maria, Andzia33, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość

relgh3714gqvyz0c.png
  • iza37 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2013, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane moje!!!!
    Tak szczerze mówiąc to myślałam że beta to już tylko formalność. Czułam ze jestem w ciąży a tu dupa blada, ale nie załamuje się!!!Od jutra CLo,potem estrofem i do przodu!!!!Prawdopodobnie ten cykl był bezowulacyjny...no cóż...zdarza się:(
    Aniu bardzo mocno przytulam Cię kochana moja!!!
    Reni z jednej strony się bardzo cieszę, ze razem zaczęłyśmy cykl i będziemy się wspierały i "bzykały razem" hahahha. To twoje hasło-Iza jesteś u Pani rozwaliło mnie na łopatki-uwielbiam Cię!!!!!
    Jadę jutro na wesele,takie jednodniowe ale zawsze to tym bardzie się cieszę że dzisiaj jest ten najgorszy dzień:)
    Inessko baw się dobrze:):):)
    DZIEWCZYNY tak poza tym dziekuje wam z całego serca za wsparcie i zainteresowanie!!!!WSZYSTKIM WAM!!!!!!!!

Reni, caffe, samira, grosza, Bozia3, Andzia33, promyk, angela, gosia7122, Dorka71, Bursztyn, bliska77, slash, megan8 lubią tę wiadomość

362e091a0f022abad6140dbdd1938282.png
    6779204100_1371647018.gif
  • Reni Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2013, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza będę kontrolować Twoje milosc.gif
    ;-)

iza37, caffe, polarmiś, grosza, Bozia3, Andzia33, Mango, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2013, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwka strasznie mi przykro, że tak cierpisz.. nie umiem niestety Ci pomóc..trzymaj się jakoś
    znowu ZUS nawalił..
    chyba trzeba iść do nich z widłami ;-)

caffe, Kasik303, Bozia3, Andzia33, Mango, Bursztyn lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • iza37 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2013, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja Twoje również:)
    zmykam z pieskiem na zastrzyk pappa
    Reni wrote:
    ;-)

Reni, caffe, Bozia3 lubią tę wiadomość

362e091a0f022abad6140dbdd1938282.png
    6779204100_1371647018.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2013, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza, a przeciez robilas testy owulacyjne i wychodzily ci pozytywne, wiec jak to mozliwe ze cykl bezowulacyjny?

Baw sie dobrze na weselichu :)
    iza37 wrote:
    Hej kochane moje!!!!
    Tak szczerze mówiąc to myślałam że beta to już tylko formalność. Czułam ze jestem w ciąży a tu dupa blada, ale nie załamuje się!!!Od jutra CLo,potem estrofem i do przodu!!!!Prawdopodobnie ten cykl był bezowulacyjny...no cóż...zdarza się:(
    Aniu bardzo mocno przytulam Cię kochana moja!!!
    Reni z jednej strony się bardzo cieszę, ze razem zaczęłyśmy cykl i będziemy się wspierały i "bzykały razem" hahahha. To twoje hasło-Iza jesteś u Pani rozwaliło mnie na łopatki-uwielbiam Cię!!!!!
    Jadę jutro na wesele,takie jednodniowe ale zawsze to tym bardzie się cieszę że dzisiaj jest ten najgorszy dzień:)
    Inessko baw się dobrze:):):)
    DZIEWCZYNY tak poza tym dziekuje wam z całego serca za wsparcie i zainteresowanie!!!!WSZYSTKIM WAM!!!!!!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2013, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wasze wysiadywane jajka i ich ciepłotę - bo raz widzialam jak p. Renna gdzieś poszła i wychłodziła jajka i efekt jest!!!!!!

Reni wrote:
    ;-)

Reni, caffe, Bozia3, Andzia33, Mango, Bursztyn lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2013, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polarku no daję słowo, że na chwilę
    teraz już się nie ruszę..
    polarmiś wrote:
    A ja wasze wysiadywane jajka i ich ciepłotę - bo raz widzialam jak p. Renna gdzieś poszła i wychłodziła jajka i efekt jest!!!!!!

polarmiś, caffe, Bozia3 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2013, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam :)

oj dziewczynki a wy tylko o jednym :P

Reni, Bozia3, Bursztyn lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2013, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no no własnie o ściąganiu prześcieradła i przepychaniu.. to moja połowa łóżka..

caffe, Bozia3, Andzia33, Mango, bliska77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2013, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samiro ja widzę, że Pani ma błędne skojarzenia (za mało bzykanda) - my tu nie o kogucich jajach tylko o tych wysiadywanych do wyklucia!!!

samira wrote:
    witam :)

oj dziewczynki a wy tylko o jednym :P

Reni, caffe, Bozia3, samira, Andzia33, Bursztyn, bliska77 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2013, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwka trzeba przez to przejść - może pocieszające jest to, ze my nie słonice i trochę krócej to u nas trwa....:)

caffe, Andzia33, Mango, Bursztyn lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2013, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polarmisiu..czy możliwe jest, patrząc na mój popieprzony wykres , sytuacja taka, że ginka się pomyliła i było to jakieś puste jajo albo coś takiego? Zastanawia mnie to, że nie było tego ciałka żółtego no i tempka nie idzie ładnie w górę...Ona coś jeszcze wspominała o endometrium, że mam bardzo dobre - czy ono również rośnie po owulce?

caffe, Andzia33, Mango lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• grosza Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2013, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś

Jeśli przepisali ci jakiś lek- czopek to może warto go jednak wziąć, nadal próbuj wszelkich domowych sposobów na mdłości mojej koleżance przeszło w 4 m-cu też miała masakryczne mdłości. Siły życzę

iwka76 wrote:
    cześć dziewczynki , nie wiem co sie ze mną dzieje ale chyba zaczynam popadać w jakąś deprechę przez to moje samopoczucie i wymioty . Zaczynam nienawidzić tego stanu , nie ciąży ale tego mojego samopoczucia i z chęcią gdybym mogła wylądowała bym w polsce w domku . Normalnie boję się wstawać z łóżka rano bo już mam w głowie to że znów będzie mnie męczyło a nie chcę brac leków żeby nie zaszkodziło maleństwu . Podpowiedzcie co robić bo pójście do szpitala tutaj w niemczech jest dobre bo czułam się super ale jet strasznie drogie . A niestety nasza chora polityka zdrowotna odrzuciła mi wniosek o ubezpieczenie w niemczech przez to że ZUS nie podał na czas mojego adresu . To poszłam do szpitala jako z wypadku i mam nadzieję ze nie bedę miala z tego powodu problemów Pozdrawiam was serdecznie

Kasik303, caffe, Andzia33, Mango lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2013, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia, jak ja mialam usg 2 miesiace temu robione to 17 dniu bylo widoczne cialko zolte (owulacja byla w 14 dniu) a z tego co wiem to endometrium powinno przygotowywac sie od poczatklu tzn po miesiaczce...bez wzgledu na to czy byla owulacja czy nie, bo w razie czego musi byc ladne i przygotowane na jajeczko ;)

Ale kazdy jest inny...

Bozia3 wrote:
    Polarmisiu..czy możliwe jest, patrząc na mój popieprzony wykres , sytuacja taka, że ginka się pomyliła i było to jakieś puste jajo albo coś takiego? Zastanawia mnie to, że nie było tego ciałka żółtego no i tempka nie idzie ładnie w górę...Ona coś jeszcze wspominała o endometrium, że mam bardzo dobre - czy ono również rośnie po owulce?

caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

‹‹ 770 771 772 773 774 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ