X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2013, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucky wrote:
    Szczęśliwa2 może jesteście wyjątkiem od reguły a może ten antybiotyk jest miejscowy a nie o szerokim spektrum. Mój brał doxycyclinę

.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2016, 13:27

grosza, Bozia3, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość

hzr10fs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2013, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak bede nastepnym razem tam to napewno dam znac ;)

Fajnie by bylo zapalic fajke rozluzniajaca ;)oczywiscie zapraszam rowniez i do mnie

Bursztyn wrote:
    Bylam calkiem niedwno w Londynie, wiec narazie nie. ale gdybys Ty chciala sie spotkac, to daj znac :)

Bursztyn, Bozia3 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2013, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasik303 wrote:
    Jak bede nastepnym razem tam to napewno dam znac ;)

Fajnie by bylo zapalic fajke rozluzniajaca ;)oczywiscie zapraszam rowniez i do mnie
    no to jestesmy prawie umowione ;)

Bozia3 lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2013, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Witajcie Dziewczynki
    Dzis rano obudzila mnie kosiarka, w domu obok zachcialo sie kosic i tak krotka trwawe, popieprzony narod!
    Wczoraj mialam druga czesc moich urodzin u kolezanki do ktorej udalam sie z jeszcze jedna moja kumpela, okazalo sie ze przygotowaly na mnie zasadzke, czekaly w wielkim paskudnym kapeluszem- typu kibic z swieczkami na tym badziewiu i gigantycznym napisem Big 40!!! i chcialy za wszelka cene ubrac mi to na glowe i szybko pstryknac fotke, na sczescie im sie nie udalo, wyrywalam sie ze wszystkich sil :) w prezencie dostalam mega skreta z trawa rozsmieszajaca, zrobiony byl z bibulki w truskawki i mial rozowy blyszczacy ustnik :) no i poproszono mnie o inauguuracje tego smiesznego papierosa....zostalo jeszcze pol ;) ale swoje zrobil :D tylko wczoraj nie mialam sily tyle pisac :) :D
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2016, 13:27

Bozia3, Bursztyn lubią tę wiadomość

hzr10fs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2013, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Napijesz sie jeszcze :) za to my potem nie bedziemy sie mogly napic ;)

szczęśliwa 2 wrote:
    Bursztynku ale masz fajnie jak ja bym się zabawiła, drinka napiła :-)
    a nie mogę

• iwka76 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2013, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczynki , nie wiem co sie ze mną dzieje ale chyba zaczynam popadać w jakąś deprechę przez to moje samopoczucie i wymioty . Zaczynam nienawidzić tego stanu , nie ciąży ale tego mojego samopoczucia i z chęcią gdybym mogła wylądowała bym w polsce w domku . Normalnie boję się wstawać z łóżka rano bo już mam w głowie to że znów będzie mnie męczyło a nie chcę brac leków żeby nie zaszkodziło maleństwu . Podpowiedzcie co robić bo pójście do szpitala tutaj w niemczech jest dobre bo czułam się super ale jet strasznie drogie . A niestety nasza chora polityka zdrowotna odrzuciła mi wniosek o ubezpieczenie w niemczech przez to że ZUS nie podał na czas mojego adresu . To poszłam do szpitala jako z wypadku i mam nadzieję ze nie bedę miala z tego powodu problemów Pozdrawiam was serdecznie

samira, Reni, caffe, Bozia3, anna maria, Andzia33, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość

relgh3714gqvyz0c.png
  • iza37 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2013, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane moje!!!!
    Tak szczerze mówiąc to myślałam że beta to już tylko formalność. Czułam ze jestem w ciąży a tu dupa blada, ale nie załamuje się!!!Od jutra CLo,potem estrofem i do przodu!!!!Prawdopodobnie ten cykl był bezowulacyjny...no cóż...zdarza się:(
    Aniu bardzo mocno przytulam Cię kochana moja!!!
    Reni z jednej strony się bardzo cieszę, ze razem zaczęłyśmy cykl i będziemy się wspierały i "bzykały razem" hahahha. To twoje hasło-Iza jesteś u Pani rozwaliło mnie na łopatki-uwielbiam Cię!!!!!
    Jadę jutro na wesele,takie jednodniowe ale zawsze to tym bardzie się cieszę że dzisiaj jest ten najgorszy dzień:)
    Inessko baw się dobrze:):):)
    DZIEWCZYNY tak poza tym dziekuje wam z całego serca za wsparcie i zainteresowanie!!!!WSZYSTKIM WAM!!!!!!!!

Reni, caffe, samira, grosza, Bozia3, Andzia33, promyk, angela, gosia7122, Dorka71, Bursztyn, bliska77, slash, megan8 lubią tę wiadomość

362e091a0f022abad6140dbdd1938282.png
    6779204100_1371647018.gif
  • Reni Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2013, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza będę kontrolować Twoje milosc.gif
    ;-)

iza37, caffe, polarmiś, grosza, Bozia3, Andzia33, Mango, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2013, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwka strasznie mi przykro, że tak cierpisz.. nie umiem niestety Ci pomóc..trzymaj się jakoś
    znowu ZUS nawalił..
    chyba trzeba iść do nich z widłami ;-)

caffe, Kasik303, Bozia3, Andzia33, Mango, Bursztyn lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • iza37 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2013, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja Twoje również:)
    zmykam z pieskiem na zastrzyk pappa
    Reni wrote:
    ;-)

Reni, caffe, Bozia3 lubią tę wiadomość

362e091a0f022abad6140dbdd1938282.png
    6779204100_1371647018.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2013, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza, a przeciez robilas testy owulacyjne i wychodzily ci pozytywne, wiec jak to mozliwe ze cykl bezowulacyjny?

Baw sie dobrze na weselichu :)
    iza37 wrote:
    Hej kochane moje!!!!
    Tak szczerze mówiąc to myślałam że beta to już tylko formalność. Czułam ze jestem w ciąży a tu dupa blada, ale nie załamuje się!!!Od jutra CLo,potem estrofem i do przodu!!!!Prawdopodobnie ten cykl był bezowulacyjny...no cóż...zdarza się:(
    Aniu bardzo mocno przytulam Cię kochana moja!!!
    Reni z jednej strony się bardzo cieszę, ze razem zaczęłyśmy cykl i będziemy się wspierały i "bzykały razem" hahahha. To twoje hasło-Iza jesteś u Pani rozwaliło mnie na łopatki-uwielbiam Cię!!!!!
    Jadę jutro na wesele,takie jednodniowe ale zawsze to tym bardzie się cieszę że dzisiaj jest ten najgorszy dzień:)
    Inessko baw się dobrze:):):)
    DZIEWCZYNY tak poza tym dziekuje wam z całego serca za wsparcie i zainteresowanie!!!!WSZYSTKIM WAM!!!!!!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2013, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wasze wysiadywane jajka i ich ciepłotę - bo raz widzialam jak p. Renna gdzieś poszła i wychłodziła jajka i efekt jest!!!!!!

Reni wrote:
    ;-)

Reni, caffe, Bozia3, Andzia33, Mango, Bursztyn lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2013, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polarku no daję słowo, że na chwilę
    teraz już się nie ruszę..
    polarmiś wrote:
    A ja wasze wysiadywane jajka i ich ciepłotę - bo raz widzialam jak p. Renna gdzieś poszła i wychłodziła jajka i efekt jest!!!!!!

polarmiś, caffe, Bozia3 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2013, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam :)

oj dziewczynki a wy tylko o jednym :P

Reni, Bozia3, Bursztyn lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2013, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no no własnie o ściąganiu prześcieradła i przepychaniu.. to moja połowa łóżka..

caffe, Bozia3, Andzia33, Mango, bliska77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2013, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samiro ja widzę, że Pani ma błędne skojarzenia (za mało bzykanda) - my tu nie o kogucich jajach tylko o tych wysiadywanych do wyklucia!!!

samira wrote:
    witam :)

oj dziewczynki a wy tylko o jednym :P

Reni, caffe, Bozia3, samira, Andzia33, Bursztyn, bliska77 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2013, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwka trzeba przez to przejść - może pocieszające jest to, ze my nie słonice i trochę krócej to u nas trwa....:)

caffe, Andzia33, Mango, Bursztyn lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2013, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polarmisiu..czy możliwe jest, patrząc na mój popieprzony wykres , sytuacja taka, że ginka się pomyliła i było to jakieś puste jajo albo coś takiego? Zastanawia mnie to, że nie było tego ciałka żółtego no i tempka nie idzie ładnie w górę...Ona coś jeszcze wspominała o endometrium, że mam bardzo dobre - czy ono również rośnie po owulce?

caffe, Andzia33, Mango lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• grosza Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2013, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś

Jeśli przepisali ci jakiś lek- czopek to może warto go jednak wziąć, nadal próbuj wszelkich domowych sposobów na mdłości mojej koleżance przeszło w 4 m-cu też miała masakryczne mdłości. Siły życzę

iwka76 wrote:
    cześć dziewczynki , nie wiem co sie ze mną dzieje ale chyba zaczynam popadać w jakąś deprechę przez to moje samopoczucie i wymioty . Zaczynam nienawidzić tego stanu , nie ciąży ale tego mojego samopoczucia i z chęcią gdybym mogła wylądowała bym w polsce w domku . Normalnie boję się wstawać z łóżka rano bo już mam w głowie to że znów będzie mnie męczyło a nie chcę brac leków żeby nie zaszkodziło maleństwu . Podpowiedzcie co robić bo pójście do szpitala tutaj w niemczech jest dobre bo czułam się super ale jet strasznie drogie . A niestety nasza chora polityka zdrowotna odrzuciła mi wniosek o ubezpieczenie w niemczech przez to że ZUS nie podał na czas mojego adresu . To poszłam do szpitala jako z wypadku i mam nadzieję ze nie bedę miala z tego powodu problemów Pozdrawiam was serdecznie

Kasik303, caffe, Andzia33, Mango lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2013, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia, jak ja mialam usg 2 miesiace temu robione to 17 dniu bylo widoczne cialko zolte (owulacja byla w 14 dniu) a z tego co wiem to endometrium powinno przygotowywac sie od poczatklu tzn po miesiaczce...bez wzgledu na to czy byla owulacja czy nie, bo w razie czego musi byc ladne i przygotowane na jajeczko ;)

Ale kazdy jest inny...

Bozia3 wrote:
    Polarmisiu..czy możliwe jest, patrząc na mój popieprzony wykres , sytuacja taka, że ginka się pomyliła i było to jakieś puste jajo albo coś takiego? Zastanawia mnie to, że nie było tego ciałka żółtego no i tempka nie idzie ładnie w górę...Ona coś jeszcze wspominała o endometrium, że mam bardzo dobre - czy ono również rośnie po owulce?

caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

‹‹ 770 771 772 773 774 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ