35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Lucky wrote:Szczęśliwa2 może jesteście wyjątkiem od reguły a może ten antybiotyk jest miejscowy a nie o szerokim spektrum. Mój brał doxycyclinę
.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2016, 13:27
grosza, Bozia3, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJak bede nastepnym razem tam to napewno dam znac
Fajnie by bylo zapalic fajke rozluzniajaca ;)oczywiscie zapraszam rowniez i do mnie
Bursztyn wrote:Bylam calkiem niedwno w Londynie, wiec narazie nie. ale gdybys Ty chciala sie spotkac, to daj znacBursztyn, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Witajcie Dziewczynki
Dzis rano obudzila mnie kosiarka, w domu obok zachcialo sie kosic i tak krotka trwawe, popieprzony narod!
Wczoraj mialam druga czesc moich urodzin u kolezanki do ktorej udalam sie z jeszcze jedna moja kumpela, okazalo sie ze przygotowaly na mnie zasadzke, czekaly w wielkim paskudnym kapeluszem- typu kibic z swieczkami na tym badziewiu i gigantycznym napisem Big 40!!! i chcialy za wszelka cene ubrac mi to na glowe i szybko pstryknac fotke, na sczescie im sie nie udalo, wyrywalam sie ze wszystkich silw prezencie dostalam mega skreta z trawa rozsmieszajaca, zrobiony byl z bibulki w truskawki i mial rozowy blyszczacy ustnik
no i poproszono mnie o inauguuracje tego smiesznego papierosa....zostalo jeszcze pol
ale swoje zrobil
tylko wczoraj nie mialam sily tyle pisac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2016, 13:27
Bozia3, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
cześć dziewczynki , nie wiem co sie ze mną dzieje ale chyba zaczynam popadać w jakąś deprechę przez to moje samopoczucie i wymioty . Zaczynam nienawidzić tego stanu , nie ciąży ale tego mojego samopoczucia i z chęcią gdybym mogła wylądowała bym w polsce w domku . Normalnie boję się wstawać z łóżka rano bo już mam w głowie to że znów będzie mnie męczyło a nie chcę brac leków żeby nie zaszkodziło maleństwu . Podpowiedzcie co robić bo pójście do szpitala tutaj w niemczech jest dobre bo czułam się super ale jet strasznie drogie . A niestety nasza chora polityka zdrowotna odrzuciła mi wniosek o ubezpieczenie w niemczech przez to że ZUS nie podał na czas mojego adresu . To poszłam do szpitala jako z wypadku i mam nadzieję ze nie bedę miala z tego powodu problemów Pozdrawiam was serdecznie
samira, Reni, caffe, Bozia3, anna maria, Andzia33, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość
-
Hej kochane moje!!!!
Tak szczerze mówiąc to myślałam że beta to już tylko formalność. Czułam ze jestem w ciąży a tu dupa blada, ale nie załamuje się!!!Od jutra CLo,potem estrofem i do przodu!!!!Prawdopodobnie ten cykl był bezowulacyjny...no cóż...zdarza się
Aniu bardzo mocno przytulam Cię kochana moja!!!
Reni z jednej strony się bardzo cieszę, ze razem zaczęłyśmy cykl i będziemy się wspierały i "bzykały razem" hahahha. To twoje hasło-Iza jesteś u Pani rozwaliło mnie na łopatki-uwielbiam Cię!!!!!
Jadę jutro na wesele,takie jednodniowe ale zawsze to tym bardzie się cieszę że dzisiaj jest ten najgorszy dzień
Inessko baw się dobrze:)
DZIEWCZYNY tak poza tym dziekuje wam z całego serca za wsparcie i zainteresowanie!!!!WSZYSTKIM WAM!!!!!!!!Reni, caffe, samira, grosza, Bozia3, Andzia33, promyk, angela, gosia7122, Dorka71, Bursztyn, bliska77, slash, megan8 lubią tę wiadomość
-
Iwka strasznie mi przykro, że tak cierpisz.. nie umiem niestety Ci pomóc..trzymaj się jakoś
znowu ZUS nawalił..
chyba trzeba iść do nich z widłamicaffe, Kasik303, Bozia3, Andzia33, Mango, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIza, a przeciez robilas testy owulacyjne i wychodzily ci pozytywne, wiec jak to mozliwe ze cykl bezowulacyjny?
Baw sie dobrze na weselichu
iza37 wrote:Hej kochane moje!!!!
Tak szczerze mówiąc to myślałam że beta to już tylko formalność. Czułam ze jestem w ciąży a tu dupa blada, ale nie załamuje się!!!Od jutra CLo,potem estrofem i do przodu!!!!Prawdopodobnie ten cykl był bezowulacyjny...no cóż...zdarza się
Aniu bardzo mocno przytulam Cię kochana moja!!!
Reni z jednej strony się bardzo cieszę, ze razem zaczęłyśmy cykl i będziemy się wspierały i "bzykały razem" hahahha. To twoje hasło-Iza jesteś u Pani rozwaliło mnie na łopatki-uwielbiam Cię!!!!!
Jadę jutro na wesele,takie jednodniowe ale zawsze to tym bardzie się cieszę że dzisiaj jest ten najgorszy dzień
Inessko baw się dobrze:)
DZIEWCZYNY tak poza tym dziekuje wam z całego serca za wsparcie i zainteresowanie!!!!WSZYSTKIM WAM!!!!!!!!Bozia3, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Polarku no daję słowo, że na chwilę
teraz już się nie ruszę..
polarmiś wrote:A ja wasze wysiadywane jajka i ich ciepłotę - bo raz widzialam jak p. Renna gdzieś poszła i wychłodziła jajka i efekt jest!!!!!!polarmiś, caffe, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySamiro ja widzę, że Pani ma błędne skojarzenia (za mało bzykanda) - my tu nie o kogucich jajach tylko o tych wysiadywanych do wyklucia!!!
samira wrote:witam
oj dziewczynki a wy tylko o jednymReni, caffe, Bozia3, samira, Andzia33, Bursztyn, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Polarmisiu..czy możliwe jest, patrząc na mój popieprzony wykres , sytuacja taka, że ginka się pomyliła i było to jakieś puste jajo albo coś takiego? Zastanawia mnie to, że nie było tego ciałka żółtego no i tempka nie idzie ładnie w górę...Ona coś jeszcze wspominała o endometrium, że mam bardzo dobre - czy ono również rośnie po owulce?
caffe, Andzia33, Mango lubią tę wiadomość
-
Jeśli przepisali ci jakiś lek- czopek to może warto go jednak wziąć, nadal próbuj wszelkich domowych sposobów na mdłości mojej koleżance przeszło w 4 m-cu też miała masakryczne mdłości. Siły życzę
iwka76 wrote:cześć dziewczynki , nie wiem co sie ze mną dzieje ale chyba zaczynam popadać w jakąś deprechę przez to moje samopoczucie i wymioty . Zaczynam nienawidzić tego stanu , nie ciąży ale tego mojego samopoczucia i z chęcią gdybym mogła wylądowała bym w polsce w domku . Normalnie boję się wstawać z łóżka rano bo już mam w głowie to że znów będzie mnie męczyło a nie chcę brac leków żeby nie zaszkodziło maleństwu . Podpowiedzcie co robić bo pójście do szpitala tutaj w niemczech jest dobre bo czułam się super ale jet strasznie drogie . A niestety nasza chora polityka zdrowotna odrzuciła mi wniosek o ubezpieczenie w niemczech przez to że ZUS nie podał na czas mojego adresu . To poszłam do szpitala jako z wypadku i mam nadzieję ze nie bedę miala z tego powodu problemów Pozdrawiam was serdecznieKasik303, caffe, Andzia33, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia, jak ja mialam usg 2 miesiace temu robione to 17 dniu bylo widoczne cialko zolte (owulacja byla w 14 dniu) a z tego co wiem to endometrium powinno przygotowywac sie od poczatklu tzn po miesiaczce...bez wzgledu na to czy byla owulacja czy nie, bo w razie czego musi byc ladne i przygotowane na jajeczko
Ale kazdy jest inny...
Bozia3 wrote:Polarmisiu..czy możliwe jest, patrząc na mój popieprzony wykres , sytuacja taka, że ginka się pomyliła i było to jakieś puste jajo albo coś takiego? Zastanawia mnie to, że nie było tego ciałka żółtego no i tempka nie idzie ładnie w górę...Ona coś jeszcze wspominała o endometrium, że mam bardzo dobre - czy ono również rośnie po owulce?caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość