X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Viola Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2013, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    swieta racja Reni..ja dopiero 3 cykl a tez juz mi sie odechciewa seksu pod dyktando, teraz dopiero rozumiem ludzi ktorzy mowia ze robienie dzieci zniecheca do seksu....zero romantycznosci, wyznaczone dni,godziny i na zawolanie wszyscy maja miec ochote...
    no i musze przyznac ze faceci maja wieksze fochy i czesciej sie obrazaja niz my;-)

caffe, Bursztyn, Reni, Kasik303, samira, Bozia3, Andzia33, Mango, gosia7122, bliska77 lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2013, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    Caffe, dla pocieszenie Ci powiem ze moj mnie wczoraj tak wku..... ze tez chcialam go przepuscic przez maszynke do miesa!! nie odzywam sie do niego..umowilismy sie ze w czasie owulacji i po ma mnie nie denerwowac i nie stresowac, zeby nie zaszkodzilo to ewentualnej ciazy...ale dlugo nie wytrzymalismy:-( ON TWIERDZI ZE NIC TAKIEGO NIE POWIEDZIAL A MNIE TO CO POWIEDZIAL WYPROWADZILO Z ROWNOWAGI...
    hahaha, mojego wczoraj w domu nie bylo, może mamy tego samego faceta??? :P

Bursztyn, Reni, Bozia3, Andzia33, Mango lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2013, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    oj z tymi facetami zawsze coś
    przed wczoraj mój chciał i tak od jakiś 3 dni a ja ze nie bo brzuch mnie boli i nie chce zaszkodzić (bo zawsze bzykanko przyspieszało u nas @)
    wczoraj myślę sobie i tak już po ptakach no i zaczepiam mojego a on do mnie, że dzisiaj to on nie ma ochoty hahahah no książę się obraził!
    odpowiedziałam to nie nic na siłę i poszłam ;-)
    ręce opadają
    już mu zapowiedziałam, że w przyszłym cyklu odstawiam termometry, śłuzy i inne cuda na kiju
    będziemy obcować ;-) jak będziemy chcieli i kiedy będziemy chcieli a nie pod dyktando lekarza i wykresów, bo mi to już się odechciewa seksu i nie sprawia mi ostatnio przyjemności .. a ten milczy i uśmieszek pod nosem.. pytam się co? nie no nic odpowiada i się cieszy..
    pytam się "co Tobie się zawsze chce?" a on w śmiech i mówi "ZAAAAAWSZE"
    to kłamczuch przecież wcześniej mówił, że mu się nie chce hahaha
    Mojemu też się zawsze chce :P

Reni, Bozia3, Andzia33, Mango lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2013, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to fajnie macie bo mojemu nie zawsze
    0hump.gif

caffe, Bozia3, Andzia33, Mango lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • Viola Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2013, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to by byly JAJA...jeden facet + dwie kobiety, jak w sztuce Mayday..taksowkarz mial dwie zony i z kazda dziecko, manewrowal miedzy nimi i wychodzilo mu to nad podziw dobrze:-)ale potem te dzieci sie spotkaly a ze byl to chlopak i dziewczyny to....

caffe, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2013, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucky wrote:
    aaa i jeśli Twój M będzie brał antybiotyki, to niestety podobno jego armia będzie niesprawna przez 3 miesiące, aż się utworzy nowa :(
    ja badałam swojego po antybiotykoteriapii i to się niestety potwierdza, masakryczny spadek formy plemników
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2016, 13:27

grosza, Bozia3, Lucky, Andzia33, Mango lubią tę wiadomość

hzr10fs.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2013, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie Dziewczynki
    Dzis rano obudzila mnie kosiarka, w domu obok zachcialo sie kosic i tak krotka trwawe, popieprzony narod!
    Wczoraj mialam druga czesc moich urodzin u kolezanki do ktorej udalam sie z jeszcze jedna moja kumpela, okazalo sie ze przygotowaly na mnie zasadzke, czekaly w wielkim paskudnym kapeluszem- typu kibic z swieczkami na tym badziewiu i gigantycznym napisem Big 40!!! i chcialy za wszelka cene ubrac mi to na glowe i szybko pstryknac fotke, na sczescie im sie nie udalo, wyrywalam sie ze wszystkich sil :) w prezencie dostalam mega skreta z trawa rozsmieszajaca, zrobiony byl z bibulki w truskawki i mial rozowy blyszczacy ustnik :) no i poproszono mnie o inauguuracje tego smiesznego papierosa....zostalo jeszcze pol ;) ale swoje zrobil :D tylko wczoraj nie mialam sily tyle pisac :) :D

grosza, samira, Bozia3, polarmiś, caffe, Andzia33, gosia7122, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2013, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia, czy ja wczoraj mowilam, ze masz fajnego koguta? bo mam luki w pamieci ;) a gdybys go jeszcze odwrocila tak jak dziewczyny sugerowaly....w koncu przez szybe niec sie nie stanie.No chyba ze on nie ma co pokazywac... :P

Bozia3, caffe, Andzia33, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2013, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    O dzięki Violu - chętnie oglądne...Wysłałam CI zaproszenie do przyjaciółek (musisz wejść na pocztę ovu u góy kopertka z prawej strony) - jak zatwierdzisz zaproszenie, to będziesz mieć dostęp do moich wykresów - ja tu mam chyba tylko ze 3...ale zawsze coś..:) Nerwowy wzrost....podoba mi się to określenie, ciekawe co na to nasz nadworny psycholog Bursztyn...;)
    nerwowy wzrost, nerwowa owulacja, jeszcze jak kogut nerwowy to zeby dziecko nie mialo potem ADHD ;)

Bozia3, caffe, Mango lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2013, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga, ciesze sie ze jest lepiej :)
    Iza przykro mi, ale walka trwa <3

caffe, Andzia33, bliska77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2013, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez bym zapalila takiego papieroska ;) na lepszy humorek

Bursztyn wrote:
    Witajcie Dziewczynki
    Dzis rano obudzila mnie kosiarka, w domu obok zachcialo sie kosic i tak krotka trwawe, popieprzony narod!
    Wczoraj mialam druga czesc moich urodzin u kolezanki do ktorej udalam sie z jeszcze jedna moja kumpela, okazalo sie ze przygotowaly na mnie zasadzke, czekaly w wielkim paskudnym kapeluszem- typu kibic z swieczkami na tym badziewiu i gigantycznym napisem Big 40!!! i chcialy za wszelka cene ubrac mi to na glowe i szybko pstryknac fotke, na sczescie im sie nie udalo, wyrywalam sie ze wszystkich sil :) w prezencie dostalam mega skreta z trawa rozsmieszajaca, zrobiony byl z bibulki w truskawki i mial rozowy blyszczacy ustnik :) no i poproszono mnie o inauguuracje tego smiesznego papierosa....zostalo jeszcze pol ;) ale swoje zrobil :D tylko wczoraj nie mialam sily tyle pisac :) :D

Bursztyn, caffe, bliska77 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2013, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Bozia, czy ja wczoraj mowilam, ze masz fajnego koguta? bo mam luki w pamieci ;) a gdybys go jeszcze odwrocila tak jak dziewczyny sugerowaly....w koncu przez szybe niec sie nie stanie.No chyba ze on nie ma co pokazywac... :P
    Ma ma..ale tylko mnie lubi TO pokazywać..;) Poza tym, on jest skromny..., nie to co ten BEZWSTYDNIK caffe!!!!

caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2013, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    nerwowy wzrost, nerwowa owulacja, jeszcze jak kogut nerwowy to zeby dziecko nie mialo potem ADHD ;)
    No to podsumowała....teraz w tych nerwach, to mi nawet tempka nie pójdzie w górę..;)

Bursztyn, caffe, Mango lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Lucky Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2013, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa2 może jesteście wyjątkiem od reguły a może ten antybiotyk jest miejscowy a nie o szerokim spektrum. Mój brał doxycyclinę

caffe, Andzia33, Mango, bliska77 lubią tę wiadomość

• szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2013, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Witam was dziewczyny ja juz jestem na szczescie po wszystkim ,o godz.10 wzielam dwie tabl.na rozwarcie szyjki macicy,o godz 13tej mialam zabieg usuniecia dzidzi w pelnej narkozie ,potem musialm jeszcze 2 godz.zostac w klinice na obserwacji.Czuje sie dosc dobrze nie mam duzego krwawienia i delikatne bole brzucha.
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2016, 13:27

hzr10fs.png
  • grosza Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2013, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to niezła imprezka była hehehe
    ale tak czasami trzeba :)

Bursztyn wrote:
    Witajcie Dziewczynki

Bursztyn, caffe lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2013, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasik303 wrote:
    Tez bym zapalila takiego papieroska ;) na lepszy humorek
    no to przyjezdzaj, bo jeszcze pol zostalo, a dodam ze byl duzy i gruby :) ;) daleko nie masz, virgin trains 1h 30 min.

caffe, megan8 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2013, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Ma ma..ale tylko mnie lubi TO pokazywać..;) Poza tym, on jest skromny..., nie to co ten BEZWSTYDNIK caffe!!!!
    Taa....na pewno... ;)

caffe, Bozia3 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2013, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wogole to bede w Twoich okolicach w sobote, w Corby :) jade zobaczyc nowo narodzona dzidzie :)

A ty nie planujesz odwiedzic stolicy ;)

Bursztyn wrote:
    no to przyjezdzaj, bo jeszcze pol zostalo, a dodam ze byl duzy i gruby :) ;) daleko nie masz, virgin trains 1h 30 min.

caffe, Bursztyn, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2013, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasik303 wrote:
    A wogole to bede w Twoich okolicach w sobote, w Corby :) jade zobaczyc nowo narodzona dzidzie :)

A ty nie planujesz odwiedzic stolicy ;)
    Bylam calkiem niedwno w Londynie, wiec narazie nie. ale gdybys Ty chciala sie spotkac, to daj znac :)

Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
‹‹ 769 770 771 772 773 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ