35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
swieta racja Reni..ja dopiero 3 cykl a tez juz mi sie odechciewa seksu pod dyktando, teraz dopiero rozumiem ludzi ktorzy mowia ze robienie dzieci zniecheca do seksu....zero romantycznosci, wyznaczone dni,godziny i na zawolanie wszyscy maja miec ochote...
no i musze przyznac ze faceci maja wieksze fochy i czesciej sie obrazaja niz my;-)caffe, Bursztyn, Reni, Kasik303, samira, Bozia3, Andzia33, Mango, gosia7122, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Viola wrote:Caffe, dla pocieszenie Ci powiem ze moj mnie wczoraj tak wku..... ze tez chcialam go przepuscic przez maszynke do miesa!! nie odzywam sie do niego..umowilismy sie ze w czasie owulacji i po ma mnie nie denerwowac i nie stresowac, zeby nie zaszkodzilo to ewentualnej ciazy...ale dlugo nie wytrzymalismy:-( ON TWIERDZI ZE NIC TAKIEGO NIE POWIEDZIAL A MNIE TO CO POWIEDZIAL WYPROWADZILO Z ROWNOWAGI...
Bursztyn, Reni, Bozia3, Andzia33, Mango lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:oj z tymi facetami zawsze coś
przed wczoraj mój chciał i tak od jakiś 3 dni a ja ze nie bo brzuch mnie boli i nie chce zaszkodzić (bo zawsze bzykanko przyspieszało u nas @)
wczoraj myślę sobie i tak już po ptakach no i zaczepiam mojego a on do mnie, że dzisiaj to on nie ma ochoty hahahah no książę się obraził!
odpowiedziałam to nie nic na siłę i poszłam
ręce opadają
już mu zapowiedziałam, że w przyszłym cyklu odstawiam termometry, śłuzy i inne cuda na kiju
będziemy obcowaćjak będziemy chcieli i kiedy będziemy chcieli a nie pod dyktando lekarza i wykresów, bo mi to już się odechciewa seksu i nie sprawia mi ostatnio przyjemności .. a ten milczy i uśmieszek pod nosem.. pytam się co? nie no nic odpowiada i się cieszy..
pytam się "co Tobie się zawsze chce?" a on w śmiech i mówi "ZAAAAAWSZE"
to kłamczuch przecież wcześniej mówił, że mu się nie chce hahahaReni, Bozia3, Andzia33, Mango lubią tę wiadomość
-
to by byly JAJA...jeden facet + dwie kobiety, jak w sztuce Mayday..taksowkarz mial dwie zony i z kazda dziecko, manewrowal miedzy nimi i wychodzilo mu to nad podziw dobrze:-)ale potem te dzieci sie spotkaly a ze byl to chlopak i dziewczyny to....
caffe, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Lucky wrote:aaa i jeśli Twój M będzie brał antybiotyki, to niestety podobno jego armia będzie niesprawna przez 3 miesiące, aż się utworzy nowa
ja badałam swojego po antybiotykoteriapii i to się niestety potwierdza, masakryczny spadek formy plemnikówWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2016, 13:27
grosza, Bozia3, Lucky, Andzia33, Mango lubią tę wiadomość
-
Witajcie Dziewczynki
Dzis rano obudzila mnie kosiarka, w domu obok zachcialo sie kosic i tak krotka trwawe, popieprzony narod!
Wczoraj mialam druga czesc moich urodzin u kolezanki do ktorej udalam sie z jeszcze jedna moja kumpela, okazalo sie ze przygotowaly na mnie zasadzke, czekaly w wielkim paskudnym kapeluszem- typu kibic z swieczkami na tym badziewiu i gigantycznym napisem Big 40!!! i chcialy za wszelka cene ubrac mi to na glowe i szybko pstryknac fotke, na sczescie im sie nie udalo, wyrywalam sie ze wszystkich silw prezencie dostalam mega skreta z trawa rozsmieszajaca, zrobiony byl z bibulki w truskawki i mial rozowy blyszczacy ustnik
no i poproszono mnie o inauguuracje tego smiesznego papierosa....zostalo jeszcze pol
ale swoje zrobil
tylko wczoraj nie mialam sily tyle pisac
grosza, samira, Bozia3, polarmiś, caffe, Andzia33, gosia7122, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość
-
Bozia, czy ja wczoraj mowilam, ze masz fajnego koguta? bo mam luki w pamieci
a gdybys go jeszcze odwrocila tak jak dziewczyny sugerowaly....w koncu przez szybe niec sie nie stanie.No chyba ze on nie ma co pokazywac...
Bozia3, caffe, Andzia33, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:O dzięki Violu - chętnie oglądne...Wysłałam CI zaproszenie do przyjaciółek (musisz wejść na pocztę ovu u góy kopertka z prawej strony) - jak zatwierdzisz zaproszenie, to będziesz mieć dostęp do moich wykresów - ja tu mam chyba tylko ze 3...ale zawsze coś..
Nerwowy wzrost....podoba mi się to określenie, ciekawe co na to nasz nadworny psycholog Bursztyn...
Bozia3, caffe, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTez bym zapalila takiego papieroska
na lepszy humorek
Bursztyn wrote:Witajcie Dziewczynki
Dzis rano obudzila mnie kosiarka, w domu obok zachcialo sie kosic i tak krotka trwawe, popieprzony narod!
Wczoraj mialam druga czesc moich urodzin u kolezanki do ktorej udalam sie z jeszcze jedna moja kumpela, okazalo sie ze przygotowaly na mnie zasadzke, czekaly w wielkim paskudnym kapeluszem- typu kibic z swieczkami na tym badziewiu i gigantycznym napisem Big 40!!! i chcialy za wszelka cene ubrac mi to na glowe i szybko pstryknac fotke, na sczescie im sie nie udalo, wyrywalam sie ze wszystkich silw prezencie dostalam mega skreta z trawa rozsmieszajaca, zrobiony byl z bibulki w truskawki i mial rozowy blyszczacy ustnik
no i poproszono mnie o inauguuracje tego smiesznego papierosa....zostalo jeszcze pol
ale swoje zrobil
Bursztyn, caffe, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Bozia, czy ja wczoraj mowilam, ze masz fajnego koguta? bo mam luki w pamieci
a gdybys go jeszcze odwrocila tak jak dziewczyny sugerowaly....w koncu przez szybe niec sie nie stanie.No chyba ze on nie ma co pokazywac...
Poza tym, on jest skromny..., nie to co ten BEZWSTYDNIK caffe!!!!
caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Witam was dziewczyny ja juz jestem na szczescie po wszystkim ,o godz.10 wzielam dwie tabl.na rozwarcie szyjki macicy,o godz 13tej mialam zabieg usuniecia dzidzi w pelnej narkozie ,potem musialm jeszcze 2 godz.zostac w klinice na obserwacji.Czuje sie dosc dobrze nie mam duzego krwawienia i delikatne bole brzucha.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2016, 13:27
-
no to niezła imprezka była hehehe
ale tak czasami trzeba
Bursztyn wrote:Witajcie Dziewczynki
ale swoje zrobil
Bursztyn, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA wogole to bede w Twoich okolicach w sobote, w Corby
jade zobaczyc nowo narodzona dzidzie
A ty nie planujesz odwiedzic stolicy
Bursztyn wrote:no to przyjezdzaj, bo jeszcze pol zostalo, a dodam ze byl duzy i grubydaleko nie masz, virgin trains 1h 30 min.
caffe, Bursztyn, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Kasik303 wrote:A wogole to bede w Twoich okolicach w sobote, w Corby
jade zobaczyc nowo narodzona dzidzie
A ty nie planujesz odwiedzic stolicyBozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość