X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Viola Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2013, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    swieta racja Reni..ja dopiero 3 cykl a tez juz mi sie odechciewa seksu pod dyktando, teraz dopiero rozumiem ludzi ktorzy mowia ze robienie dzieci zniecheca do seksu....zero romantycznosci, wyznaczone dni,godziny i na zawolanie wszyscy maja miec ochote...
    no i musze przyznac ze faceci maja wieksze fochy i czesciej sie obrazaja niz my;-)

caffe, Bursztyn, Reni, Kasik303, samira, Bozia3, Andzia33, Mango, gosia7122, bliska77 lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2013, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    Caffe, dla pocieszenie Ci powiem ze moj mnie wczoraj tak wku..... ze tez chcialam go przepuscic przez maszynke do miesa!! nie odzywam sie do niego..umowilismy sie ze w czasie owulacji i po ma mnie nie denerwowac i nie stresowac, zeby nie zaszkodzilo to ewentualnej ciazy...ale dlugo nie wytrzymalismy:-( ON TWIERDZI ZE NIC TAKIEGO NIE POWIEDZIAL A MNIE TO CO POWIEDZIAL WYPROWADZILO Z ROWNOWAGI...
    hahaha, mojego wczoraj w domu nie bylo, może mamy tego samego faceta??? :P

Bursztyn, Reni, Bozia3, Andzia33, Mango lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2013, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    oj z tymi facetami zawsze coś
    przed wczoraj mój chciał i tak od jakiś 3 dni a ja ze nie bo brzuch mnie boli i nie chce zaszkodzić (bo zawsze bzykanko przyspieszało u nas @)
    wczoraj myślę sobie i tak już po ptakach no i zaczepiam mojego a on do mnie, że dzisiaj to on nie ma ochoty hahahah no książę się obraził!
    odpowiedziałam to nie nic na siłę i poszłam ;-)
    ręce opadają
    już mu zapowiedziałam, że w przyszłym cyklu odstawiam termometry, śłuzy i inne cuda na kiju
    będziemy obcować ;-) jak będziemy chcieli i kiedy będziemy chcieli a nie pod dyktando lekarza i wykresów, bo mi to już się odechciewa seksu i nie sprawia mi ostatnio przyjemności .. a ten milczy i uśmieszek pod nosem.. pytam się co? nie no nic odpowiada i się cieszy..
    pytam się "co Tobie się zawsze chce?" a on w śmiech i mówi "ZAAAAAWSZE"
    to kłamczuch przecież wcześniej mówił, że mu się nie chce hahaha
    Mojemu też się zawsze chce :P

Reni, Bozia3, Andzia33, Mango lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2013, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to fajnie macie bo mojemu nie zawsze
    0hump.gif

caffe, Bozia3, Andzia33, Mango lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • Viola Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2013, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to by byly JAJA...jeden facet + dwie kobiety, jak w sztuce Mayday..taksowkarz mial dwie zony i z kazda dziecko, manewrowal miedzy nimi i wychodzilo mu to nad podziw dobrze:-)ale potem te dzieci sie spotkaly a ze byl to chlopak i dziewczyny to....

caffe, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2013, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucky wrote:
    aaa i jeśli Twój M będzie brał antybiotyki, to niestety podobno jego armia będzie niesprawna przez 3 miesiące, aż się utworzy nowa :(
    ja badałam swojego po antybiotykoteriapii i to się niestety potwierdza, masakryczny spadek formy plemników
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2016, 13:27

grosza, Bozia3, Lucky, Andzia33, Mango lubią tę wiadomość

hzr10fs.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2013, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie Dziewczynki
    Dzis rano obudzila mnie kosiarka, w domu obok zachcialo sie kosic i tak krotka trwawe, popieprzony narod!
    Wczoraj mialam druga czesc moich urodzin u kolezanki do ktorej udalam sie z jeszcze jedna moja kumpela, okazalo sie ze przygotowaly na mnie zasadzke, czekaly w wielkim paskudnym kapeluszem- typu kibic z swieczkami na tym badziewiu i gigantycznym napisem Big 40!!! i chcialy za wszelka cene ubrac mi to na glowe i szybko pstryknac fotke, na sczescie im sie nie udalo, wyrywalam sie ze wszystkich sil :) w prezencie dostalam mega skreta z trawa rozsmieszajaca, zrobiony byl z bibulki w truskawki i mial rozowy blyszczacy ustnik :) no i poproszono mnie o inauguuracje tego smiesznego papierosa....zostalo jeszcze pol ;) ale swoje zrobil :D tylko wczoraj nie mialam sily tyle pisac :) :D

grosza, samira, Bozia3, polarmiś, caffe, Andzia33, gosia7122, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2013, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia, czy ja wczoraj mowilam, ze masz fajnego koguta? bo mam luki w pamieci ;) a gdybys go jeszcze odwrocila tak jak dziewczyny sugerowaly....w koncu przez szybe niec sie nie stanie.No chyba ze on nie ma co pokazywac... :P

Bozia3, caffe, Andzia33, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2013, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    O dzięki Violu - chętnie oglądne...Wysłałam CI zaproszenie do przyjaciółek (musisz wejść na pocztę ovu u góy kopertka z prawej strony) - jak zatwierdzisz zaproszenie, to będziesz mieć dostęp do moich wykresów - ja tu mam chyba tylko ze 3...ale zawsze coś..:) Nerwowy wzrost....podoba mi się to określenie, ciekawe co na to nasz nadworny psycholog Bursztyn...;)
    nerwowy wzrost, nerwowa owulacja, jeszcze jak kogut nerwowy to zeby dziecko nie mialo potem ADHD ;)

Bozia3, caffe, Mango lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2013, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga, ciesze sie ze jest lepiej :)
    Iza przykro mi, ale walka trwa <3

caffe, Andzia33, bliska77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2013, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez bym zapalila takiego papieroska ;) na lepszy humorek

Bursztyn wrote:
    Witajcie Dziewczynki
    Dzis rano obudzila mnie kosiarka, w domu obok zachcialo sie kosic i tak krotka trwawe, popieprzony narod!
    Wczoraj mialam druga czesc moich urodzin u kolezanki do ktorej udalam sie z jeszcze jedna moja kumpela, okazalo sie ze przygotowaly na mnie zasadzke, czekaly w wielkim paskudnym kapeluszem- typu kibic z swieczkami na tym badziewiu i gigantycznym napisem Big 40!!! i chcialy za wszelka cene ubrac mi to na glowe i szybko pstryknac fotke, na sczescie im sie nie udalo, wyrywalam sie ze wszystkich sil :) w prezencie dostalam mega skreta z trawa rozsmieszajaca, zrobiony byl z bibulki w truskawki i mial rozowy blyszczacy ustnik :) no i poproszono mnie o inauguuracje tego smiesznego papierosa....zostalo jeszcze pol ;) ale swoje zrobil :D tylko wczoraj nie mialam sily tyle pisac :) :D

Bursztyn, caffe, bliska77 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2013, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Bozia, czy ja wczoraj mowilam, ze masz fajnego koguta? bo mam luki w pamieci ;) a gdybys go jeszcze odwrocila tak jak dziewczyny sugerowaly....w koncu przez szybe niec sie nie stanie.No chyba ze on nie ma co pokazywac... :P
    Ma ma..ale tylko mnie lubi TO pokazywać..;) Poza tym, on jest skromny..., nie to co ten BEZWSTYDNIK caffe!!!!

caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2013, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    nerwowy wzrost, nerwowa owulacja, jeszcze jak kogut nerwowy to zeby dziecko nie mialo potem ADHD ;)
    No to podsumowała....teraz w tych nerwach, to mi nawet tempka nie pójdzie w górę..;)

Bursztyn, caffe, Mango lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Lucky Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2013, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa2 może jesteście wyjątkiem od reguły a może ten antybiotyk jest miejscowy a nie o szerokim spektrum. Mój brał doxycyclinę

caffe, Andzia33, Mango, bliska77 lubią tę wiadomość

• szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2013, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Witam was dziewczyny ja juz jestem na szczescie po wszystkim ,o godz.10 wzielam dwie tabl.na rozwarcie szyjki macicy,o godz 13tej mialam zabieg usuniecia dzidzi w pelnej narkozie ,potem musialm jeszcze 2 godz.zostac w klinice na obserwacji.Czuje sie dosc dobrze nie mam duzego krwawienia i delikatne bole brzucha.
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2016, 13:27

hzr10fs.png
  • grosza Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2013, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to niezła imprezka była hehehe
    ale tak czasami trzeba :)

Bursztyn wrote:
    Witajcie Dziewczynki

Bursztyn, caffe lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2013, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasik303 wrote:
    Tez bym zapalila takiego papieroska ;) na lepszy humorek
    no to przyjezdzaj, bo jeszcze pol zostalo, a dodam ze byl duzy i gruby :) ;) daleko nie masz, virgin trains 1h 30 min.

caffe, megan8 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2013, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Ma ma..ale tylko mnie lubi TO pokazywać..;) Poza tym, on jest skromny..., nie to co ten BEZWSTYDNIK caffe!!!!
    Taa....na pewno... ;)

caffe, Bozia3 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2013, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wogole to bede w Twoich okolicach w sobote, w Corby :) jade zobaczyc nowo narodzona dzidzie :)

A ty nie planujesz odwiedzic stolicy ;)

Bursztyn wrote:
    no to przyjezdzaj, bo jeszcze pol zostalo, a dodam ze byl duzy i gruby :) ;) daleko nie masz, virgin trains 1h 30 min.

caffe, Bursztyn, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2013, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasik303 wrote:
    A wogole to bede w Twoich okolicach w sobote, w Corby :) jade zobaczyc nowo narodzona dzidzie :)

A ty nie planujesz odwiedzic stolicy ;)
    Bylam calkiem niedwno w Londynie, wiec narazie nie. ale gdybys Ty chciala sie spotkac, to daj znac :)

Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
‹‹ 769 770 771 772 773 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ