35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Viola wrote:Dziekuje Boziu, patrzylam na Twoj wykres i sie zastanawiam...a moze Ty masz taka urode do pagorkow? nie wiem jakie mialas wczesniejsze wykresy...
ja jak chce sie porownac do innych bo cos nie idzie po mojej mysli w wykresie to wchodze na www.fertility friend, tam sa dostepne setki wykresow w roznych konfiguracjacjach, nawet mozesz sprawdzic jak sie ksztaltuje ciaza o kogos ktos uzywal kubkow menstruacyjnych albo u kogos kto mial powolny wzrost temp przed owulacja lub po, albo tak jak Ty mial nierwony wzrost...i zawsze tam znajduje pocieszenie, bo wychodzi na to ze sa tam babki co mialy plaski wykres a zaszly w ciaze:-)Nerwowy wzrost....podoba mi się to określenie, ciekawe co na to nasz nadworny psycholog Bursztyn...
Reni, megan8, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witaj Dorka
chciałabym wrócić do tamtych czasów.. dwa miesiące laby i te wakacyjne miłości, ten dreszczyk emocji
o seksie się nie myślało a same flirtowanie dawało dużo emocji
ehh...
Dorka71 wrote:Witam dziewczęta!!!
jutro odbieramy cenzurki jeszcze tylko pasem w dupę i WAKACJE!!!!!!!!!megan8, Kasik303, Bursztyn, Andzia33, promyk, Mango, bliska77 lubią tę wiadomość
-
no mnie tak bolało prawie 2 tyg
dziwnie
od wczoraj się nasila.. czyli zaraz @ się rozkręci ale to dobrze skończy się przed moim urlopem jak nigdy na urlop pojadę wolnana luzie na kajak, łódkę czy rowerek mhmm....i pływanie w jeziorze
naaaareszcie .. jeszcze tylko 2 tygWiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2013, 10:01
Bursztyn, polarmiś, Andzia33, Mango lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:no mnie tak bolało prawie 2 tyg
dziwnie
od wczoraj się nasila.. czyli zaraz @ się rozkręci ale to dobrze skończy się przed moim urlopem jak nigdy na urlop pojadę wolnana luzie na kajak, łódkę czy rowerek mhmm....i pływanie w jeziorze
naaaareszcie .. jeszcze tylko 2 tygNa kajaku, na łódce...na rowerze... - w środku cyklu....
Mango lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hahaha akurat owulka będzie ok 14.07 a ja wyjeżdzam 13
więc sieknę przed ile się da i poprawię o przyjeździe bo potem nie będzie czasu
na rowerze?... hmm tak technicznie jak?
Bozia3 wrote:Nooo to elegancko..Na kajaku, na łódce...na rowerze... - w środku cyklu....
Kasik303, Andzia33, promyk, Mango lubią tę wiadomość