35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
inessa wrote:Dziewczyny dzięki
Muszę oszczędzać siły na nastepne wesle to z Bursztynkiem
no i musze sobie kiecke kupic
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2013, 21:20
samira, inessa, Mango lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:nwitajcie, u nas praktycznie nie ma zasiego, bo osrodek jest w lesie, pada deszcz, dziecko chore, w nocy miala 39,1, ja mam gardlo zawalone takze jest ciekawie, jesli w ciagu dwoch dni jej nie przejdzie to do lekarza pedzimy, pogoda podobno ma sie poprawic
Bursztynku spoznione ale szczere zyczenia wszystkiego naj, spelnienia wszystkich marzen
Aniu przytulam bardzo mocno, strasznie mi przykro
Iza, co u Ciebie?
Polarmisiu, wierze, ze bedzie ok
trzymajcie sie dziewczyny, zagladam do Waszdrowka dla Ciebie i corki no i pogody.
inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny ja tak na szybko. Beta ujemna. Dostałam dzisiaj okres w 57dc. Niw odzywalam się bo u suczki moich rodziców stwierdzili wczoraj raka a dzisiaj bylam z nia caly dzień w klinice. Wycieli gada razem ze sledziona:-( nie zdążyłam nic poczytać. Pisze z komórki. Odezwe się jutro. Pa moje kochane siostrzyczki♥♥♥
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2013, 23:07
samira, Mango, promyk, Jolka76, polarmiś, grosza, Olena, bliska77, Reni, megan8, Kasik303, Bursztyn, Andzia33, anna maria, angela, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Ineska uuuudaaanej imprezy
Iza no tego się nie spodziewałam
Aguś może córa zareagowała na zmianę klimatu , pociesz się że mój też zaczyna być chorya myślałam że w lato będzie lepiej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2013, 06:57
megan8, Bursztyn, iza37, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
grosza wrote:Ineska uuuudaaanej imprezy
Iza no tego się nie spodziewałam
Aguś może córa zareagowała na zmianę klimatu , pociesz się że mój też zaczyna być chorya myślałam że w lato będzie lepiej
Iza...no nic...widocznie jeszcze musisz trochę poświrować ze swoim termometrem w kiblu w pracy..megan8, Kasik303, Bursztyn, iza37, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Viola wrote:Witajcie Babeczki, ja dzisiaj postanowilam popracowac wiecej niz wczoraj;-)
ale oczywiscie zaczynam of forum:-)
Bozia jak Twoj wykres? zniknal?
Bo w podpisie to wolę mieć chyba teraz koguta !!Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywitajcie
dzieki dziewczyny, corcia juz troche lepiej za to ja stracilam glos, sloneczko ladne swieci, wiec po obadku moze jakis spacerek o ile corcia nie bedzie miala goraczki
Iza, tak ladnie to wygladalo
moj wykres uzupelnie po powrocie do lodzi poniewaz w telefonie nie moge zadnej czynnosci na biezacym wykresie wykonac
milego dniamegan8, Bursztyn, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Dziekuje Boziu, patrzylam na Twoj wykres i sie zastanawiam...a moze Ty masz taka urode do pagorkow? nie wiem jakie mialas wczesniejsze wykresy...
ja jak chce sie porownac do innych bo cos nie idzie po mojej mysli w wykresie to wchodze na www.fertility friend, tam sa dostepne setki wykresow w roznych konfiguracjacjach, nawet mozesz sprawdzic jak sie ksztaltuje ciaza o kogos ktos uzywal kubkow menstruacyjnych albo u kogos kto mial powolny wzrost temp przed owulacja lub po, albo tak jak Ty mial nierwony wzrost...i zawsze tam znajduje pocieszenie, bo wychodzi na to ze sa tam babki co mialy plaski wykres a zaszly w ciaze:-)megan8, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:witajcie
dzieki dziewczyny, corcia juz troche lepiej za to ja stracilam glos, sloneczko ladne swieci, wiec po obadku moze jakis spacerek o ile corcia nie bedzie miala goraczki
Iza, tak ladnie to wygladalo
moj wykres uzupelnie po powrocie do lodzi poniewaz w telefonie nie moge zadnej czynnosci na biezacym wykresie wykonac
milego dniaLucky, Andzia33 lubią tę wiadomość