35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
anna maria wrote:Witam was dziewczyny ja juz jestem na szczescie po wszystkim ,o godz.10 wzielam dwie tabl.na rozwarcie szyjki macicy,o godz 13tej mialam zabieg usuniecia dzidzi w pelnej narkozie ,potem musialm jeszcze 2 godz.zostac w klinice na obserwacji.Czuje sie dosc dobrze nie mam duzego krwawienia i delikatne bole brzucha.
inessa, Andzia33, anna maria lubią tę wiadomość
-
gosia7122 wrote:anna maria trzymaj się ,wiem co czujesz dwa lata temu też
przez to przechodziłam choć moje maleństwo żyło do końca ...inessa, gosia7122, Andzia33, anna maria lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyslash wrote:Dziewczyny jak mam zmienic godzine badania temp, teraz mierze o 6.20 a nie 6.30, nie moge tego zmienic.
inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Matylda36 wrote:Aż się boję jutrzejszej wizyty u lekarza, pewnie dzisiaj nie zmrużę oka przez całą noc
bo to odbija si,ę też na maluszku
-
Andzia33 wrote:promyczku przytulam i nie daj jej się,powiedz jej,że ma bezpłatny od teraz do kwietnia przyszłego roku.I nie chcesz jej widziec i my też!!!!!
samira, inessa, gosia7122, grosza, Bursztyn, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
Promyk -
caffe wrote:Gosiu, możesz nie odpowiadać, ale czemu tak miałaś?
grosza, caffe, promyk, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
gosia7122 wrote:caffe miałam krwiaka i łożysko się odklejało ,dostałam krwotoku i bóli porodowych nie można było nic zrobić.Dwa dni wcześniej miałam usg i lekarz nic nie widział( taki sprzęt w przychodni)poszłam normalnie do pracy a powinnam leżeć plackiem od początku ciąży ,pisałam tu już dawno ale ja nic nie wiedziałam o ciązy ,krwawiłam co brałam za okres a lekarka mnie zbadała i nic nie widziała, a że krwawienia były nie regularne to dała hormony oj długo by tu pisać ,zawiodłam się na niej ale jej wierzyłam i nie robiłam testu ani usg .
-
AnnaMaria wspolczuje i otulam Cie MOCNO!!!!!!
Gosia7122 sorki ze tak powiem ale babsztyla udusilabym jej wlasnym kitlem. I nie ma co mowic o sprzecie - jej zasranym obowiazkiem jest wyslac cie na konkretne i swiadome badania - kurcze przeciez jakas szkole skonczyla. Pacjent jest czlowiekiem a nie punktem stastystycznym, czy tez przedmiotem.caffe, inessa, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
Promyk -
może nie powinnam ale dziś po czasie tą lekarkę tłumaczę ( może dlatego że pracuję w służbie zdrowia i widzę też tę drugą stronę) i winię siebie że nie poznałam że jestem w ciąży ale nie planowałam jej wtedy to była klasyczna wpadka na początku nie mialam objawów i te krwawienia mnie myliły .Przecież miałam dwoje dzieci i powinnam wiedzieć że coś się dzieje. Teraz zmienilam lekarkę jest super i chociaż muszę jeżdzić do niej na koniec świata jak mówi mój M to naprawdę warto.
samira, Bursztyn, promyk, Lucky, caffe, inessa, megan8, Mango, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
promyk wrote:Kochana z gorki bedziesz miala gdy stuknie ci 50. Nie bez powodu spiewa sie sto lat. Ja na magiczna 30 zrobilam sobie tatuaz, na 36 kolczyk w noise, na 40 drug tatuaz. Mam 42 lata a czuje sie na 24. Nie przejmuje sie wiekiem czego i tobie zycze. Najwazniejsze jak sie czujesz wewnetrznie. No ale teraz mozesz miec mylne odczucia- jestes wykonczona stresem pisania obrony,promotorem...itd
promyk, caffe, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość