X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • slash Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samirko - wózek exstra.
    Anna Maria - odpoczywaj teraz. Przytulam Cię.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2013, 19:02

samira, caffe, inessa, Olena, Andzia33, anna maria lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2013, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    slash wrote:
    Samirko - wózek exstra.
    Anna Maria - odpoczywaj teraz. Przytulam Cię.
    a dzięki :)

inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Witam was dziewczyny ja juz jestem na szczescie po wszystkim ,o godz.10 wzielam dwie tabl.na rozwarcie szyjki macicy,o godz 13tej mialam zabieg usuniecia dzidzi w pelnej narkozie ,potem musialm jeszcze 2 godz.zostac w klinice na obserwacji.Czuje sie dosc dobrze nie mam duzego krwawienia i delikatne bole brzucha.
    Aniu, ściskam mocno <3

inessa, Andzia33, anna maria lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gosia7122 wrote:
    anna maria trzymaj się ,wiem co czujesz dwa lata temu też
    przez to przechodziłam choć moje maleństwo żyło do końca ...
    Gosiu, możesz nie odpowiadać, ale czemu tak miałaś?

inessa, gosia7122, Andzia33, anna maria lubią tę wiadomość

• slash Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jak mam zmienic godzine badania temp, teraz mierze o 6.20 a nie 6.30, nie moge tego zmienic.

samira, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2013, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    slash wrote:
    Dziewczyny jak mam zmienic godzine badania temp, teraz mierze o 6.20 a nie 6.30, nie moge tego zmienic.
    bo się nie da,można zmieniać o pół godz. nastaw sobie optymalna 6:30 dozwolone jest mierzenie pół godziny do przodu czy do tyłu a 10min. nie mw znaczenia ...

• slash Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja brałam antybiotyk przez 5 dni od 20 kwietnia, to był antybiotyk na bakterie e coli. Pewnie on tez miał wpływ nieudane próby w maju, myślicie że w lipcu tez moze miec jakis wpływ?

klz98u696p33kjce.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    bo się nie da,można zmieniać o pół godz. nastaw sobie optymalna 6:30 dozwolone jest mierzenie pół godziny do przodu czy do tyłu a 10min. nie mw znaczenia ...
    Dzięki.

klz98u696p33kjce.png
  • grosza Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annamaria tulę bardzo mocno dbaj o siebie

inessa, Olena, Andzia33, anna maria lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze, od poniedziałku to jakaś czarna seria jest z tymi poronieniami. Aż przykro się to czyta. Mam nadzieję, że juz żadnej to nie spotka <3

grosza, inessa, gosia7122, megan8, Olena, Kasik303, Andzia33, angela lubią tę wiadomość

• Matylda36 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aż się boję jutrzejszej wizyty u lekarza, pewnie dzisiaj nie zmrużę oka przez całą noc :-(

caffe, inessa, gosia7122, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

Mama najcudowniejszych skarbów :-)
  • caffe Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matylda36 wrote:
    Aż się boję jutrzejszej wizyty u lekarza, pewnie dzisiaj nie zmrużę oka przez całą noc :-(
    Matylda, robisz wszystko co możesz żeby było dobrze, nie martw się na zapas <3 bo to odbija si,ę też na maluszku <3

• promyk Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia33 wrote:
    promyczku przytulam i nie daj jej się,powiedz jej,że ma bezpłatny od teraz do kwietnia przyszłego roku.I nie chcesz jej widziec i my też!!!!!
    Niestety framuga wyrobila sobie darmowe wejscie jeszcze w przyszlym miesiacu - od sierpnia embargo na france, w przeciwnym wypadku sie wkurze i wyzyje niestety telefonicznie na moim kogucie

samira, inessa, gosia7122, grosza, Bursztyn, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

Promyk
  • gosia7122 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Gosiu, możesz nie odpowiadać, ale czemu tak miałaś?
    caffe miałam krwiaka i łożysko się odklejało ,dostałam krwotoku i bóli porodowych nie można było nic zrobić.Dwa dni wcześniej miałam usg i lekarz nic nie widział( taki sprzęt w przychodni)poszłam normalnie do pracy a powinnam leżeć plackiem od początku ciąży ,pisałam tu już dawno ale ja nic nie wiedziałam o ciązy ,krwawiłam co brałam za okres a lekarka mnie zbadała i nic nie widziała, a że krwawienia były nie regularne to dała hormony oj długo by tu pisać ,zawiodłam się na niej ale jej wierzyłam i nie robiłam testu ani usg .

grosza, caffe, promyk, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość

201408184765.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gosia7122 wrote:
    caffe miałam krwiaka i łożysko się odklejało ,dostałam krwotoku i bóli porodowych nie można było nic zrobić.Dwa dni wcześniej miałam usg i lekarz nic nie widział( taki sprzęt w przychodni)poszłam normalnie do pracy a powinnam leżeć plackiem od początku ciąży ,pisałam tu już dawno ale ja nic nie wiedziałam o ciązy ,krwawiłam co brałam za okres a lekarka mnie zbadała i nic nie widziała, a że krwawienia były nie regularne to dała hormony oj długo by tu pisać ,zawiodłam się na niej ale jej wierzyłam i nie robiłam testu ani usg .
    Przykro mi strasznie, nie znałam Twojej historii <3

• promyk Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnnaMaria wspolczuje i otulam Cie MOCNO!!!!!!
    Gosia7122 sorki ze tak powiem ale babsztyla udusilabym jej wlasnym kitlem. I nie ma co mowic o sprzecie - jej zasranym obowiazkiem jest wyslac cie na konkretne i swiadome badania - kurcze przeciez jakas szkole skonczyla. Pacjent jest czlowiekiem a nie punktem stastystycznym, czy tez przedmiotem.

caffe, inessa, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

Promyk
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    może być mały, ale wariat :P
    ja dopierro teraz doczytuje, jeszcze mi troche zostalo, ale z powyzszym zgodzic sie nie moge. Malym zdecydowanie mowimy NIE !!! ;)

caffe, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • gosia7122 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    może nie powinnam ale dziś po czasie tą lekarkę tłumaczę ( może dlatego że pracuję w służbie zdrowia i widzę też tę drugą stronę) i winię siebie że nie poznałam że jestem w ciąży ale nie planowałam jej wtedy to była klasyczna wpadka na początku nie mialam objawów i te krwawienia mnie myliły .Przecież miałam dwoje dzieci i powinnam wiedzieć że coś się dzieje. Teraz zmienilam lekarkę jest super i chociaż muszę jeżdzić do niej na koniec świata jak mówi mój M to naprawdę warto.

samira, Bursztyn, promyk, Lucky, caffe, inessa, megan8, Mango, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość

201408184765.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    promyk wrote:
    Kochana z gorki bedziesz miala gdy stuknie ci 50. Nie bez powodu spiewa sie sto lat. Ja na magiczna 30 zrobilam sobie tatuaz, na 36 kolczyk w noise, na 40 drug tatuaz. Mam 42 lata a czuje sie na 24. Nie przejmuje sie wiekiem czego i tobie zycze. Najwazniejsze jak sie czujesz wewnetrznie. No ale teraz mozesz miec mylne odczucia- jestes wykonczona stresem pisania obrony,promotorem...itd
    chyba masz racje...

promyk, caffe, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    slash wrote:
    A ja, a ja ? Ja też składałam życzenia :(
    Slash, przepraszam kochana <3 bardzo dziekuje za zyczenia :) widzisz, to tak sie na starosc dzieje, pamiec juz nie taka.... ;)

caffe, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
‹‹ 764 765 766 767 768 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ