35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Andzia33 wrote:ja czekam do sierpnia na pozbycie się tego polipa,bo on chyba faktycznie przeszkadza,więc może zdaży się mój M podleczyc
Andzia33, inessa, Mango lubią tę wiadomość
-
Matylda36 wrote:Pewnie, że się zgadzam jeśli kobieta jest zupełnie zdrowa i nie ma wskazań. Też nie jestem zwolenniczką pędzenia do lekarza od razu i w pierwszej ciąży, też się nie spieszyłam z wizytą. Jak się okazało, że każda moja ciąża będzie ciążą wysokiego ryzyka dostałam od swojego gina instrukcje co mam od razu robić po zobaczeniu dwóch kresek. Nie chce już przeżywać koszmaru straty kolejnej ciąży, a takie dwa doświadczneia mam niestety za sobą, więc słucham go jak radia i poszłam do tego centrum medycznego z konkretnymi wytycznymi i listą co potrzebuję zrobić i dlaczego tak szybko. A że płacę za to i mam wskazania do badań, to pani nie powinna chyba nawet ze mną dyskutować. Akurat w takiej sytuacji. I to mnie zaskoczyłto bardzo mocno.
Andzia33, inessa, grosza, Matylda36, caffe lubią tę wiadomość
Promyk -
nick nieaktualnyA ja jadłąm koguta i był bardzo smaczny troche sodki troche kwaśny
: P
A co do pielegniarki to tak szczerze wogóle jej nie powinno interesować po co i na co robisz te badania to nie jej sprawa, dla mnie brak kultury i koniec.
Andzia no ja tak jeździłam po kraju za pracąa teraz za mężem
samira, grosza, Andzia33, Matylda36, caffe, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja mojemu m kurę zaserwowałam ale mu nie zasmakowała hmm pewnie za stara była
inessa wrote:A ja jadłąm koguta i był bardzo smaczny troche sodki troche kwaśny: P
A co do pielegniarki to tak szczerze wogóle jej nie powinno interesować po co i na co robisz te badania to nie jej sprawa, dla mnie brak kultury i koniec.
Andzia no ja tak jeździłam po kraju za pracąa teraz za mężem
inessa, Andzia33, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bursztyn wrote:Megan, Inesska, Samira, Bozia, Caffe, Grosza, Reni, Angela, Polarmis, Jolka, Gosia, Panda, Olena, Iza, Promyk, Kasik, Szczesliwa, Andzia, Lucky, Viola
dziekuje Wam goraco za przepiekne zyczenia, wzruszylam sie
Ciezko mi bylo wejsc w 40, az sama nie moge uwierzyc ze dozylam takiego wiekuwczorajszy dzien spedzilam bardzo milo, obiad z przyjaciolkami, po poludniu masaz ajurwedyjski- full body, nawet piersi pani mi masowala- pierwszy raz w zyciu jakas kobitka dorwala sie do moich cyckow
a wieczorem maz zabral mnie na kolacje, potem po powrocie szampan w domu i prezenty, fajnie bylono coz, nalezalo sobie jakos ten dzien oslodzic bo czulam sie przytloczona liczba 40. Teraz bedzie juz z gorki
inessa, Andzia33, gosia7122, caffe, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość
Promyk -
nick nieaktualnyinessa wrote:hahahahahahahaha Samirka
a tak wogóle Samirka Ty masz takie wykres jakiego ja u Ciebie nigdy nie widziałam jak jestem na ovuaż się boję - jakoś tak pomyślałam teraz o bliźniętach
grosza, inessa, Andzia33, Mango, caffe, Bursztyn, angela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Inesko
to jest straszne,że trzeba jeżdzic po kraju i nie tylko, za pracą.Mój M też szuka i nic,a ja chciałabym zmienic,ale się boję,bo nie wiadomo na co trafię,a przedewszystkim to chcę byc w ciąży[może jak napiszę to 100 razy to się uda]inessa, Mango, Matylda36, gosia7122, caffe, promyk, Lucky, Olena lubią tę wiadomość
Andzia33 -
Mango wrote:Obawiam się, że te krople na zapalenie spojówek to antybiotyk. Sama nie wiem co robić
Oczy są dość daleko od ...
Co myślicie? Działać czy odpuścić?
Jeśli chcesz znać moje zdanie to ja bym profilaktycznie odpuściła, chociaż są lekarze, którzy twierdzą, że trzeba aż 3 miesiące się wstrzymać ze staraniami jeśli mężczyzna brał antybiotyk
Jeśli masz możliwość, skonsultuj to może z lekarzem, bo na pewno też zależy jaki to był antybiotyk i czy mógł mieć jakiś zły wpływ na plemniki.inessa, Andzia33, Mango, caffe, Lucky lubią tę wiadomość
Mama najcudowniejszych skarbów -
nick nieaktualnyJa teraz nie mam pracy tylko w tym miesiącu pomagałam przyjaciołom przy ich córeczce. DO końca tego miesiąca jestem na rencie us własnie mi przysłał "zaproszenie" na komisje o rente ale nie wierzę,że mi ją dadzą mimo moich chorób i bedzie ciekawie bo tu w tym miasteczku jest bardzo ciężko z pracą a juz w moim zawodzie to masakra same układy układziki, znajomości itd.
Ale ja liczę na ciaże chociażbym miała leżec całe 9 miesięcy bedziemy walczyć o niąAndzia33, samira, caffe, promyk, Bursztyn, megan8, Olena lubią tę wiadomość