X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • grosza Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia33 wrote:
    ja czekam do sierpnia na pozbycie się tego polipa,bo on chyba faktycznie przeszkadza,więc może zdaży się mój M podleczyc
    no właśnie ten polip przeszkadza mi też coś się tak wydaje bo mam też go :P

Andzia33, inessa, Mango lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • promyk Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matylda36 wrote:
    Pewnie, że się zgadzam jeśli kobieta jest zupełnie zdrowa i nie ma wskazań. Też nie jestem zwolenniczką pędzenia do lekarza od razu i w pierwszej ciąży, też się nie spieszyłam z wizytą. Jak się okazało, że każda moja ciąża będzie ciążą wysokiego ryzyka dostałam od swojego gina instrukcje co mam od razu robić po zobaczeniu dwóch kresek. Nie chce już przeżywać koszmaru straty kolejnej ciąży, a takie dwa doświadczneia mam niestety za sobą, więc słucham go jak radia i poszłam do tego centrum medycznego z konkretnymi wytycznymi i listą co potrzebuję zrobić i dlaczego tak szybko. A że płacę za to i mam wskazania do badań, to pani nie powinna chyba nawet ze mną dyskutować. Akurat w takiej sytuacji. I to mnie zaskoczyłto bardzo mocno.
    Czesc matyldo. Zgadzam sie z toba w calosci. Placisz wiec zadasz i tu nie ma co dyskutowac,a zwlaszcza ze masz powod !!! Pani pielegniarki nikt na sile nie trzyma, ani tez nikt nie wybieral jej tego zawodu. Jak taki cos slysze to mine krew zalewa

Andzia33, inessa, grosza, Matylda36, caffe lubią tę wiadomość

Promyk
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Grosza
    to przy tym hsg potwierdzili Ci polipa?

inessa, grosza lubią tę wiadomość

Andzia33
  • grosza Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    doktórka powiedziała że nie zauważyła go jak pytałam ale nie dała mi jeszcze wypisu chyba jutro będę go miała i będę już wiedziała na 100%

inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza iza iza ????

inessa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2013, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja jadłąm koguta i był bardzo smaczny troche sodki troche kwaśny :P :P: P

A co do pielegniarki to tak szczerze wogóle jej nie powinno interesować po co i na co robisz te badania to nie jej sprawa, dla mnie brak kultury i koniec.

Andzia no ja tak jeździłam po kraju za pracą :) a teraz za mężem :P

samira, grosza, Andzia33, Matylda36, caffe, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2013, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    właśnie iza kochana gdzie ty ??!!

inessa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2013, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza nas chyba specjalnie trzyma w napięciu :D
    Iza bo ja jajo znose z tego oczekiwania :D

grosza, Andzia33, Mango, caffe lubią tę wiadomość

• gosia7122 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Iza nas chyba specjalnie trzyma w napięciu :D
    Iza bo ja jajo znose z tego oczekiwania :D
    właśnie i się jakieś koguciki wyklują

Andzia33, inessa lubią tę wiadomość

201408184765.png
  • grosza Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mojemu m kurę zaserwowałam ale mu nie zasmakowała hmm pewnie za stara była :P

inessa wrote:
    A ja jadłąm koguta i był bardzo smaczny troche sodki troche kwaśny :P :P: P

A co do pielegniarki to tak szczerze wogóle jej nie powinno interesować po co i na co robisz te badania to nie jej sprawa, dla mnie brak kultury i koniec.

Andzia no ja tak jeździłam po kraju za pracą :) a teraz za mężem :P

inessa, Andzia33, Mango lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tudzież jakaś wielka jajecznica :P

gosia7122 wrote:
    właśnie i się jakieś koguciki wyklują

inessa lubi tę wiadomość

• Andzia33 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jak się czują nasze ciężaróweczki? Coś cisza dzisiaj

inessa, megan8 lubią tę wiadomość

Andzia33
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2013, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahahahahahahaha Samirka :D :D :D
    a tak wogóle Samirka Ty masz takie wykres jakiego ja u Ciebie nigdy nie widziałam jak jestem na ovu :D

samira, Andzia33, caffe lubią tę wiadomość

• Andzia33 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też kogucik na obiad

inessa, caffe lubią tę wiadomość

Andzia33
  • promyk Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Megan, Inesska, Samira, Bozia, Caffe, Grosza, Reni, Angela, Polarmis, Jolka, Gosia, Panda, Olena, Iza, Promyk, Kasik, Szczesliwa, Andzia, Lucky, Viola
    dziekuje Wam goraco za przepiekne zyczenia, wzruszylam sie <3 <3 <3
    Ciezko mi bylo wejsc w 40, az sama nie moge uwierzyc ze dozylam takiego wieku ;) wczorajszy dzien spedzilam bardzo milo, obiad z przyjaciolkami, po poludniu masaz ajurwedyjski- full body, nawet piersi pani mi masowala- pierwszy raz w zyciu jakas kobitka dorwala sie do moich cyckow ;)
    a wieczorem maz zabral mnie na kolacje, potem po powrocie szampan w domu i prezenty, fajnie bylo :) no coz, nalezalo sobie jakos ten dzien oslodzic bo czulam sie przytloczona liczba 40. Teraz bedzie juz z gorki ;)
    Kochana z gorki bedziesz miala gdy stuknie ci 50. Nie bez powodu spiewa sie sto lat. Ja na magiczna 30 zrobilam sobie tatuaz, na 36 kolczyk w noise, na 40 drug tatuaz. Mam 42 lata a czuje sie na 24. Nie przejmuje sie wiekiem czego i tobie zycze. Najwazniejsze jak sie czujesz wewnetrznie. No ale teraz mozesz miec mylne odczucia- jestes wykonczona stresem pisania obrony,promotorem...itd

inessa, Andzia33, gosia7122, caffe, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość

Promyk
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2013, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    hahahahahahahaha Samirka :D :D :D
    a tak wogóle Samirka Ty masz takie wykres jakiego ja u Ciebie nigdy nie widziałam jak jestem na ovu :D
    no właśnie ja tez takiego u siebie nie widziałam jak tu jestem ,jestem w szoku :O aż się boję - jakoś tak pomyślałam teraz o bliźniętach :P

grosza, inessa, Andzia33, Mango, caffe, Bursztyn, angela lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2013, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nooo super by było co nie ?!!! :P :D Samirko :D <3

Andzia33 lubi tę wiadomość

• Andzia33 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inesko
    to jest straszne,że trzeba jeżdzic po kraju i nie tylko, za pracą.Mój M też szuka i nic,a ja chciałabym zmienic,ale się boję,bo nie wiadomo na co trafię,a przedewszystkim to chcę byc w ciąży[może jak napiszę to 100 razy to się uda]

inessa, Mango, Matylda36, gosia7122, caffe, promyk, Lucky, Olena lubią tę wiadomość

Andzia33
  • Matylda36 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango wrote:
    Obawiam się, że te krople na zapalenie spojówek to antybiotyk. Sama nie wiem co robić :( Oczy są dość daleko od ... ;) Co myślicie? Działać czy odpuścić?

Jeśli chcesz znać moje zdanie to ja bym profilaktycznie odpuściła, chociaż są lekarze, którzy twierdzą, że trzeba aż 3 miesiące się wstrzymać ze staraniami jeśli mężczyzna brał antybiotyk :-(
    Jeśli masz możliwość, skonsultuj to może z lekarzem, bo na pewno też zależy jaki to był antybiotyk i czy mógł mieć jakiś zły wpływ na plemniki.

inessa, Andzia33, Mango, caffe, Lucky lubią tę wiadomość

Mama najcudowniejszych skarbów :-)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2013, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja teraz nie mam pracy tylko w tym miesiącu pomagałam przyjaciołom przy ich córeczce. DO końca tego miesiąca jestem na rencie us własnie mi przysłał "zaproszenie" na komisje o rente ale nie wierzę,że mi ją dadzą mimo moich chorób i bedzie ciekawie bo tu w tym miasteczku jest bardzo ciężko z pracą a juz w moim zawodzie to masakra same układy układziki, znajomości itd.
    Ale ja liczę na ciaże chociażbym miała leżec całe 9 miesięcy bedziemy walczyć o nią :D

Andzia33, samira, caffe, promyk, Bursztyn, megan8, Olena lubią tę wiadomość

‹‹ 762 763 764 765 766 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również: