35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja przeżyłam szok,kilka miesięcy temu,gdy poszłam na monitoring a gin mówi tak,,o pęcherzyk 20mm w prawym jajniku,a zobaczymy co w lewym,na co ja pewnym głosem,że pusto,a on mówi nie ,mamy tu też pęcherzyk 20,5mm.,,Wróciłam do domu w totalnym szoku,jak my damy radę ,ale po kilku dniach stwierdziłam,że damy i chcę te bliżniaki...No i nic z tego jeden się wchłonął,i tylko jeden pękł ,ale i tak nie zaszłam
samira, caffe, grosza lubią tę wiadomość
Andzia33 -
samira wrote:a przeczytajcie to z allegro,ciekawe
Czułość 25 mIU/ml jest najbardziej wiarygodna, wykazuje się skutecznością na poziomie 99,6% prawidłowych wskazań !!! Testy o mniejszej czułości mogą za ciążę uznawać naturalne wahania hormonów w organizmie.
Ze względu na skuteczność i wysoką wrażliwość , można go stosować już 7-10 dni po wystąpieniu owulacji
a wiesz Samira, że mi pani farmaceutka to samo powiedziała, jak usilnie szukałam testów w aptece o czułości 10 mIU/ml. Uśmiechnęłam się wtedy tylko, ale w żadnej aptece nie mogłam znaleźć takich,a farmaceutki były zdziwione, że o takie pytamMoże coś w tym jest.
Andzia33, inessa, samira, caffe lubią tę wiadomość
Mama najcudowniejszych skarbów -
Lucky wrote:aaa i jeśli Twój M będzie brał antybiotyki, to niestety podobno jego armia będzie niesprawna przez 3 miesiące, aż się utworzy nowa
ja badałam swojego po antybiotykoteriapii i to się niestety potwierdza, masakryczny spadek formy plemników
czyli potwierdzają się te 3 miesiące po braniu przez faceta antybiotykówAndzia33, inessa, Mango, caffe, Olena lubią tę wiadomość
Mama najcudowniejszych skarbów -
Bursztyn wrote:Megan, Inesska, Samira, Bozia, Caffe, Grosza, Reni, Angela, Polarmis, Jolka, Gosia, Panda, Olena, Iza, Promyk, Kasik, Szczesliwa, Andzia, Lucky, Viola
dziekuje Wam goraco za przepiekne zyczenia, wzruszylam sie
Ciezko mi bylo wejsc w 40, az sama nie moge uwierzyc ze dozylam takiego wiekuwczorajszy dzien spedzilam bardzo milo, obiad z przyjaciolkami, po poludniu masaz ajurwedyjski- full body, nawet piersi pani mi masowala- pierwszy raz w zyciu jakas kobitka dorwala sie do moich cyckow
a wieczorem maz zabral mnie na kolacje, potem po powrocie szampan w domu i prezenty, fajnie bylono coz, nalezalo sobie jakos ten dzien oslodzic bo czulam sie przytloczona liczba 40. Teraz bedzie juz z gorki
super urodzinkiinessa, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
promyk wrote:No i sruuuuuuu
Malpa sie pojawila, nie dosc ze wylala to w dodatku sie spoznila...cholerna ksiezniczka!
moja się pojawi za porę dni ,nigdy się nie spóźnia a mnie tak wszystko wku ...że szkoda gadać,co z tego że mam książkowe wykresy i wszystko jest ok bo ciąża była ,jak co miesiąc od roku to samo...inessa, caffe, promyk, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Megan, Inesska, Samira, Bozia, Caffe, Grosza, Reni, Angela, Polarmis, Jolka, Gosia, Panda, Olena, Iza, Promyk, Kasik, Szczesliwa, Andzia, Lucky, Viola
dziekuje Wam goraco za przepiekne zyczenia, wzruszylam sie
Ciezko mi bylo wejsc w 40, az sama nie moge uwierzyc ze dozylam takiego wiekuwczorajszy dzien spedzilam bardzo milo, obiad z przyjaciolkami, po poludniu masaz ajurwedyjski- full body, nawet piersi pani mi masowala- pierwszy raz w zyciu jakas kobitka dorwala sie do moich cyckow
a wieczorem maz zabral mnie na kolacje, potem po powrocie szampan w domu i prezenty, fajnie bylono coz, nalezalo sobie jakos ten dzien oslodzic bo czulam sie przytloczona liczba 40. Teraz bedzie juz z gorki
inessa, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Witam was dziewczyny ja juz jestem na szczescie po wszystkim ,o godz.10 wzielam dwie tabl.na rozwarcie szyjki macicy,o godz 13tej mialam zabieg usuniecia dzidzi w pelnej narkozie ,potem musialm jeszcze 2 godz.zostac w klinice na obserwacji.Czuje sie dosc dobrze nie mam duzego krwawienia i delikatne bole brzucha.
samira, Matylda36, gosia7122, caffe, Dorka71, grosza, promyk, Bursztyn, megan8, polarmiś, Olena, szczęśliwa 2, Andzia33, iza37 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyanna maria wrote:Witam was dziewczyny ja juz jestem na szczescie po wszystkim ,o godz.10 wzielam dwie tabl.na rozwarcie szyjki macicy,o godz 13tej mialam zabieg usuniecia dzidzi w pelnej narkozie ,potem musialm jeszcze 2 godz.zostac w klinice na obserwacji.Czuje sie dosc dobrze nie mam duzego krwawienia i delikatne bole brzucha.
anna maria, inessa, caffe, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Witam was dziewczyny ja juz jestem na szczescie po wszystkim ,o godz.10 wzielam dwie tabl.na rozwarcie szyjki macicy,o godz 13tej mialam zabieg usuniecia dzidzi w pelnej narkozie ,potem musialm jeszcze 2 godz.zostac w klinice na obserwacji.Czuje sie dosc dobrze nie mam duzego krwawienia i delikatne bole brzucha.
Bądź dzielna. Jesteśmy z Tobą
anna maria, inessa, caffe, Andzia33, angela lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
anna maria wrote:Witam was dziewczyny ja juz jestem na szczescie po wszystkim ,o godz.10 wzielam dwie tabl.na rozwarcie szyjki macicy,o godz 13tej mialam zabieg usuniecia dzidzi w pelnej narkozie ,potem musialm jeszcze 2 godz.zostac w klinice na obserwacji.Czuje sie dosc dobrze nie mam duzego krwawienia i delikatne bole brzucha.
Dobrze, że już jesteś "po". Odpoczywaj teraz i wracaj do zdrowia fizycznego i psychicznego jak najszybciej. Wspieram Cię mocno z całych sił.caffe, inessa, Mango, promyk, Andzia33, anna maria, angela lubią tę wiadomość
Mama najcudowniejszych skarbów