X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja przeżyłam szok,kilka miesięcy temu,gdy poszłam na monitoring a gin mówi tak,,o pęcherzyk 20mm w prawym jajniku,a zobaczymy co w lewym,na co ja pewnym głosem,że pusto,a on mówi nie ,mamy tu też pęcherzyk 20,5mm.,,Wróciłam do domu w totalnym szoku,jak my damy radę ,ale po kilku dniach stwierdziłam,że damy i chcę te bliżniaki...No i nic z tego jeden się wchłonął,i tylko jeden pękł ,ale i tak nie zaszłam

samira, caffe, grosza lubią tę wiadomość

Andzia33
  • slash Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie, zabieram się za czytanie naszego pamiętnika :)

inessa lubi tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • Matylda36 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    a przeczytajcie to z allegro,ciekawe :)

Czułość 25 mIU/ml jest najbardziej wiarygodna, wykazuje się skutecznością na poziomie 99,6% prawidłowych wskazań !!! Testy o mniejszej czułości mogą za ciążę uznawać naturalne wahania hormonów w organizmie.

Ze względu na skuteczność i wysoką wrażliwość , można go stosować już 7-10 dni po wystąpieniu owulacji

a wiesz Samira, że mi pani farmaceutka to samo powiedziała, jak usilnie szukałam testów w aptece o czułości 10 mIU/ml. Uśmiechnęłam się wtedy tylko, ale w żadnej aptece nie mogłam znaleźć takich,a farmaceutki były zdziwione, że o takie pytam :-) Może coś w tym jest.

Andzia33, inessa, samira, caffe lubią tę wiadomość

Mama najcudowniejszych skarbów :-)
  • promyk Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i sruuuuuuu
    Malpa sie pojawila, nie dosc ze wylala to w dodatku sie spoznila...cholerna ksiezniczka!

Andzia33, inessa, Mango, samira, gosia7122, caffe, Reni, grosza, Lucky, Olena lubią tę wiadomość

Promyk
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Popieram Inesko,a póżniej jak maleństwo podrośnie to możecie się gdzieś przeprowadzic.U nas jest podobnie,jak nie masz szczęścia,lub znajomości to fajnej pracy nie znajdziesz.

inessa, caffe, megan8 lubią tę wiadomość

Andzia33
  • Matylda36 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucky wrote:
    aaa i jeśli Twój M będzie brał antybiotyki, to niestety podobno jego armia będzie niesprawna przez 3 miesiące, aż się utworzy nowa :(
    ja badałam swojego po antybiotykoteriapii i to się niestety potwierdza, masakryczny spadek formy plemników

czyli potwierdzają się te 3 miesiące po braniu przez faceta antybiotyków

Andzia33, inessa, Mango, caffe, Olena lubią tę wiadomość

• Andzia33 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    promyczku przytulam i nie daj jej się,powiedz jej,że ma bezpłatny od teraz do kwietnia przyszłego roku.I nie chcesz jej widziec i my też!!!!!

inessa, Matylda36, caffe, promyk, Olena lubią tę wiadomość

Andzia33
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pa dziewczynki zmykam do domku!

inessa lubi tę wiadomość

Andzia33
  • megan8 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Megan, Inesska, Samira, Bozia, Caffe, Grosza, Reni, Angela, Polarmis, Jolka, Gosia, Panda, Olena, Iza, Promyk, Kasik, Szczesliwa, Andzia, Lucky, Viola
    dziekuje Wam goraco za przepiekne zyczenia, wzruszylam sie <3 <3 <3
    Ciezko mi bylo wejsc w 40, az sama nie moge uwierzyc ze dozylam takiego wieku ;) wczorajszy dzien spedzilam bardzo milo, obiad z przyjaciolkami, po poludniu masaz ajurwedyjski- full body, nawet piersi pani mi masowala- pierwszy raz w zyciu jakas kobitka dorwala sie do moich cyckow ;)
    a wieczorem maz zabral mnie na kolacje, potem po powrocie szampan w domu i prezenty, fajnie bylo :) no coz, nalezalo sobie jakos ten dzien oslodzic bo czulam sie przytloczona liczba 40. Teraz bedzie juz z gorki ;)

super urodzinki

inessa, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • Mango Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matylda36 wrote:
    czyli potwierdzają się te 3 miesiące po braniu przez faceta antybiotyków
    oj nie podobają mi się takie wiadomości :(

inessa, Matylda36, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • gosia7122 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    promyk wrote:
    No i sruuuuuuu
    Malpa sie pojawila, nie dosc ze wylala to w dodatku sie spoznila...cholerna ksiezniczka!

moja się pojawi za porę dni ,nigdy się nie spóźnia a mnie tak wszystko wku ...że szkoda gadać,co z tego że mam książkowe wykresy i wszystko jest ok bo ciąża była ,jak co miesiąc od roku to samo...

inessa, caffe, promyk, Andzia33 lubią tę wiadomość

201408184765.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Megan, Inesska, Samira, Bozia, Caffe, Grosza, Reni, Angela, Polarmis, Jolka, Gosia, Panda, Olena, Iza, Promyk, Kasik, Szczesliwa, Andzia, Lucky, Viola
    dziekuje Wam goraco za przepiekne zyczenia, wzruszylam sie <3 <3 <3
    Ciezko mi bylo wejsc w 40, az sama nie moge uwierzyc ze dozylam takiego wieku ;) wczorajszy dzien spedzilam bardzo milo, obiad z przyjaciolkami, po poludniu masaz ajurwedyjski- full body, nawet piersi pani mi masowala- pierwszy raz w zyciu jakas kobitka dorwala sie do moich cyckow ;)
    a wieczorem maz zabral mnie na kolacje, potem po powrocie szampan w domu i prezenty, fajnie bylo :) no coz, nalezalo sobie jakos ten dzien oslodzic bo czulam sie przytloczona liczba 40. Teraz bedzie juz z gorki ;)
    A ja, a ja ? Ja też składałam życzenia :(

inessa, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam was dziewczyny ja juz jestem na szczescie po wszystkim ,o godz.10 wzielam dwie tabl.na rozwarcie szyjki macicy,o godz 13tej mialam zabieg usuniecia dzidzi w pelnej narkozie ,potem musialm jeszcze 2 godz.zostac w klinice na obserwacji.Czuje sie dosc dobrze nie mam duzego krwawienia i delikatne bole brzucha.

samira, Matylda36, gosia7122, caffe, Dorka71, grosza, promyk, Bursztyn, megan8, polarmiś, Olena, szczęśliwa 2, Andzia33, iza37 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynku spoznione ale szczere zyczenia urodzinowe,spelnienia najskrytszego marzenia.

inessa, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2013, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna MAria tule do serca bardzo mocno dbaj o siebie oszczędzaj się. Pamietam o Tobie <3

anna maria, caffe, Olena, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2013, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Witam was dziewczyny ja juz jestem na szczescie po wszystkim ,o godz.10 wzielam dwie tabl.na rozwarcie szyjki macicy,o godz 13tej mialam zabieg usuniecia dzidzi w pelnej narkozie ,potem musialm jeszcze 2 godz.zostac w klinice na obserwacji.Czuje sie dosc dobrze nie mam duzego krwawienia i delikatne bole brzucha.
    przytulam mocno <3

anna maria, inessa, caffe, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Mango Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Aniu tak mi przykro :( Bądź dzielna. Jesteśmy z Tobą <3

anna maria, inessa, caffe, Andzia33, angela lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziekuje dziewczyny jestescie kochane.

caffe, inessa, grosza, Bursztyn, megan8, Andzia33, angela lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Matylda36 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:

Dobrze, że już jesteś "po". Odpoczywaj teraz i wracaj do zdrowia fizycznego i psychicznego jak najszybciej. Wspieram Cię mocno z całych sił.

caffe, inessa, Mango, promyk, Andzia33, anna maria, angela lubią tę wiadomość

• gosia7122 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria trzymaj się ,wiem co czujesz dwa lata temu też
    przez to przechodziłam choć moje maleństwo żyło do końca ...

caffe, inessa, grosza, promyk, Bursztyn, Olena, Andzia33, anna maria lubią tę wiadomość

201408184765.png
‹‹ 763 764 765 766 767 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ