35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
anna maria wrote:Bursztynku spoznione ale szczere zyczenia urodzinowe,spelnienia najskrytszego marzenia.
Dbaj o siebie, odpoczywaj i nie zostawiaj nas.
caffe, inessa, Andzia33, anna maria lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKochane moje jutro wieczorkiem po pracy wyjeżdżamy z mężem do rodzinki bop w piątek idziemy na wesele kmojej kuzynki. Wrócimy w niedziele wieczorkiem nie bede miała dostepu do neta. Bede pamietać o każdej z Was
Czekam na zieloności
Bursztyn, promyk, caffe, samira, gosia7122, megan8, Mango, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Kochane moje jutro wieczorkiem po pracy wyjeżdżamy z mężem do rodzinki bop w piątek idziemy na wesele kmojej kuzynki. Wrócimy w niedziele wieczorkiem nie bede miała dostepu do neta. Bede pamietać o każdej z Was
Czekam na zielonościinessa lubi tę wiadomość
-
slash wrote:Dziewczyny ja brałam antybiotyk przez 5 dni od 20 kwietnia, to był antybiotyk na bakterie e coli. Pewnie on tez miał wpływ nieudane próby w maju, myślicie że w lipcu tez moze miec jakis wpływ?
ja myślę, że nie, podobno antybiotyki bardziej działają na facetów w temacie rozpłodowym
czytałam o dziewczynie, która brała antybiot na zapalenie oskrzeli i w tym samym cyklu zaszła, ciąża bez problemów, ale strachu się najadłainessa, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Lucky wrote:ja myślę, że nie, podobno antybiotyki bardziej działają na facetów w temacie rozpłodowym
czytałam o dziewczynie, która brała antybiot na zapalenie oskrzeli i w tym samym cyklu zaszła, ciąża bez problemów, ale strachu się najadła
Dziękuje.inessa lubi tę wiadomość
-
slash wrote:Dziękuje.
nie ma za co
lepiej dawać nadzieję (z poparciem dowodowym) niż gasić zapał złymi wiadomościami
w sumie i tak nie wiadomo, człowiek strzela (!!!), Pan Bóg kule nosi
szczególnie widać to na przykładzie tych niedbających o siebie meneli, co się mnożą jak królikiinessa, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:Samira, mialam wlasnie napisac ze fajny avatar- ten z duchem
ale zmienias
a ten ci się podoba
??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2013, 20:49
inessa, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynwitajcie, u nas praktycznie nie ma zasiego, bo osrodek jest w lesie, pada deszcz, dziecko chore, w nocy miala 39,1, ja mam gardlo zawalone takze jest ciekawie, jesli w ciagu dwoch dni jej nie przejdzie to do lekarza pedzimy, pogoda podobno ma sie poprawic
Bursztynku spoznione ale szczere zyczenia wszystkiego naj, spelnienia wszystkich marzen
Aniu przytulam bardzo mocno, strasznie mi przykro
Iza, co u Ciebie?
Polarmisiu, wierze, ze bedzie ok
trzymajcie sie dziewczyny, zagladam do WasBursztyn, samira, inessa, megan8, polarmiś, grosza, Olena, Andzia33 lubią tę wiadomość