35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
mnie wcale te wozki nie kreca
dostalam gondole, dostalam spacerowe, obie porzadne, po dzieciakach, ale w super stanie- jest si
jedyne co kiedys na bank zakupie to jakas super lekka spacerowe na latanie samolotem i jezdzenie pociagiem do zloba, bo spcerowa co dostalam to Maclaren, ktory jest duzy i masywny, cobym se na wiosce i na off road poradzila..
mnie z dzieciowych rzeczy jaraja jedynie rampersy i butyreszta-pfffff..
kapturnica, Aasiula, Mega, kkisia, gosia7122, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:W internetach ??
Ja mam wesele w lipcu kuzyna(jeszcze neiw iem czy pojde po tej chryji z druga ciotka) I w czym tu isc w 7mym miesiacu ciazy?W worku po kartoflach chyba
I bedę mirć talię pod cyckami? Kapta ja mam 180 cm wzrostu takich sukienok w internetach nie ma.kapturnica, moremi lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:trochę mi lżej na duszy
rób notatki, wykresy, analizy
ja musze mieć to czarno na białym
bede..no chyba, ze mi sie klapka po porodzie przesunie
kapturnica, Reni, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:I bedę mirć talię pod cyckami? Kapta ja mam 180 cm wzrostu takich sukienok w internetach nie ma.
Duska, to jeszczce wez koszule/pizame do karmienia czy szpitala znajdz.. wszystko ma odciecie na wysokosci polowy cycka, a konczy sie ledwo za dupa..
ja juz porzucilam marzenia o jakis fajnych kopertowych modelach- kupuje typowo t-shirtowe i bede nacinac i przyszywac guziki..
a nie, sorry, alternatywa sa takie babciowe koszule nocne w minikwiatki, do polowy lydki... one maja guziki na calej dlugosci..kapturnica, macduska, Aasiula, Mega, kkisia, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
A co do sukienek w ciazy (Kapta, ty cycek tez masz spory, nie?), to trzeba uderzac w kroj empire
Brzuch tam sie jakikolwiek by nie byl zmiesci, pod cyckiem odciecie..
W C&A maja czasami takie modele, ktore nawet moje 70H mieszczamam jedna tak w domu czarna, musze zobaczyc, jak by to wygladalo w 8 miesiacu, to Ci powiem
kapturnica, macduska, Aasiula, Mega, kkisia, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
to wtedy będziesz miała obniżoną ocenę ze sprawowania!
http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/savage1-smiley.gif
paszczakin wrote:bede..no chyba, ze mi sie klapka po porodzie przesunie
kapturnica, paszczakin, Mega, moremi, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:Duska, to jeszczce wez koszule/pizame do karmienia czy szpitala znajdz.. wszystko ma odciecie na wysokosci polowy cycka, a konczy sie ledwo za dupa..
ja juz porzucilam marzenia o jakis fajnych kopertowych modelach- kupuje typowo t-shirtowe i bede nacinac i przyszywac guziki..
a nie, sorry, alternatywa sa takie babciowe koszule nocne w minikwiatki, do polowy lydki... one maja guziki na calej dlugosci..
Widzialam fajne, kupić Ci?Aasiula, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:I jeszcze jedno badalyscie poziom magnezu w ciazy? Bo miw czoraj zlecil ginek oprocz moczu i krwi oczywiscie
To dobrze, niedobór magnezu może skutkować czynnością skurczową macicy, ja badałam i suplementowałam się.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 11:44
Aasiula lubi tę wiadomość
-
macduska wrote:Widzialam fajne, kupić Ci?
w necie czy stacjonarnie?
kupic albo pokazac! i jeszcze jakby nie byly w jakies oczojebne kaczuszki to pelnia szczesciamacduska, Aasiula, kkisia, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:w necie czy stacjonarnie?
kupic albo pokazac! i jeszcze jakby nie byly w jakies oczojebne kaczuszki to pelnia szczescia
Stacjonarnie.
Jak w kaczuszki? Oczojebne, znaczy jaskrawe kolory?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 11:48
kapturnica, Aasiula, Mega, kkisia lubią tę wiadomość