35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:dzieci z grudnia podobno są gorsze
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/dzieci-rodzone-w-grudniu,5250,1.html
no temat juz chyba przerobilysmy
a Simba sie wyrwala przed szereg, zeby oczywiscie udowodnic, ze jej dzieci moga byc genialne nawet z grudnia.. i zeby z kartoflem z jednego rocznika nie byckapturnica, Mega, Reni, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Kapta, w Decatlonie fajne namioty sprzedaja. Cos sobie dobierzesz.
poplułam tableta
Wacia zdrowiejesz na 100%bardzo sie ciesze
Aasiula, kapturnica, macduska, kkisia, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:Wiesz Duska, jkaby sprzedawali gladkie czarne, albo brazowe, albo granatowe, to wez mi 3, juz robie przelew
Ja nie jestem fanka tej typowej mamokarmieniowej stylistyki
http://outlets.pl/photos/wyprzedaz-top-model-koszula-do-karmienia-s-m-wzory-1797380442.jpg
podobaja mi sie gladkie, ciemniejsze i idealnie kopertowki, bo jest miejsce na cycki
Będę mieć na uwadze jak się juz uruchomię sklepowo.
kapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:niestety
i jedna i druga ciONza po 36,35 kg noo ale ja wpierdalałam nie jadłam ;/ co tu gadac
edit a cycki to mialam takie ze naprawde moglam sobie oko podbic hyhyhyhy.
Mi się jedynie udało rozstępów uniknąć... kg w 1 i 3 ciąży ponad normę, ale zrzuciłam, choć trochę to dłużej trwało, teraz staram się zadbać o wagę na starcie to i potem stres mniejszy o każdy kg, Aasiula, ale TY teraz szczupła jesteś więc co było, a nie jest, nie pisze się w rejestr
Aasiula, moremi lubią tę wiadomość
-
na targu w Kazimierzu baba chciała mi sprzedać takie koszule do spania!
a ja do niej, ale to dla karmiącej!
paszczakin wrote:Wiesz Duska, jkaby sprzedawali gladkie czarne, albo brazowe, albo granatowe, to wez mi 3, juz robie przelew
Ja nie jestem fanka tej typowej mamokarmieniowej stylistyki
http://outlets.pl/photos/wyprzedaz-top-model-koszula-do-karmienia-s-m-wzory-1797380442.jpg
podobaja mi sie gladkie, ciemniejsze i idealnie kopertowki, bo jest miejsce na cyckikapturnica, Mega, gosia7122, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziiewczyny jak tu gwarno
Ja tylko chciałam napisać..jade rano z chłopem do pracy i mu mowie coś sie auto pieprzy! No ja mu gaz a to nie jedzie..i tak dobre 2 km.. Mój patrzy na mnie i mówi: kobieto ty na recznym jedziesz... hmm..ma ktoś jakieś pytania...budyńReni, mamatrojki80, kapturnica, Mega, macduska, Aasiula, gretka, caffe, dorbie, malgos741, kkisia, ComeToMeBaby, Arwena, Zofia8, gosia7122, Mango, moremi, Parka, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość
-
no tak ale przypominam Simbie
paszczakin wrote:no temat juz chyba przerobilysmy
a Simba sie wyrwala przed szereg, zeby oczywiscie udowodnic, ze jej dzieci moga byc genialne nawet z grudnia.. i zeby z kartoflem z jednego rocznika nie bycMega, Simba, moremi lubią tę wiadomość
-
peppapig wrote:Dziiewczyny jak tu gwarno
Ja tylko chciałam napisać..jade rano z chłopem do pracy i mu mowie coś sie auto pieprzy! No ja mu gaz a to nie jedzie..i tak dobre 2 km.. Mój patrzy na mnie i mówi: kobieto ty na recznym jedziesz... hmm..ma ktoś jakieś pytania...budyńLusterko mnie uratowało ,ze uslyszalam docisniecie ( całe jest
)
Budyn panie budyń sie odzywaAasiula, malgos741, kkisia, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Ja wczoraj jak na prenatalne jechałam nie duzo brakło a bym se auto zrysowała bok.
Lusterko mnie uratowało ,ze uslyszalam docisniecie ( całe jest
)
Budyn panie budyń sie odzywa
Wczoraj gdalam z mama przez tel ,i tak chodze po domu chodze i caly czas gadam,gora dol Mama sie pyta dziecko co ty tak sapiesz a ja jej na to no kurde szukam telefonu i nigdzie nie mataaaa ;/
edit : dodam ze dlugo byla cisza w sluchawce hyhyhyhWiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 12:39
kapturnica, Reni, macduska, kkisia, Mango, moremi, Parka, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
poczytajcie jak ktos stosuje
https://www.maluchy.pl/galeria/zdrowie_i_pielegnacja_dziecka/11,leki-i-inne-preparaty-dla-dzieci-wycofane-ze-sprzedazy
Blad w ulotce i leki wycofaneWiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 12:39
moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Kapta ja jednego rodzilam w koncu sierpnia a drugiego w pazdzierniku.
Nie bylo tak źle w upały. Da się wytrzymać.
Ty masz na 18 października termin?wrzesien!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 12:41
Aasiula, macduska, kkisia, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitajcie u nas cudna pogoda piekne słonce i ciepło!
Dziekuje kochane za pamieć
nie plamie,nie krwawie ja nie wiem o co chodzi bo testy sa byle jakie na poczatku dwie krechy wyrazne teraz juz prawie nie widoczne.
luteiny duzej dawki nie biore (nawet jak brałam taką jak teraz, dostawałam normalnie okres a teraz nic) a po drugie myśle,ze moze to nie ciaza a jakis duzy problem hormonalny i dlatego takie testy sa pozytywne.
Kochane nie bedzie mnie teraz dłuższy czas mamy naprawde powazne problemy rodzinne( czyt.miedzy innymi z tesciową,która nie umie gospodarzyc sie kasa) i finansowe.
Jutro dam tylko znac co po badaniach wiezi.
Nie martwcie sie o mnie kochane jak mnie nie bedzie dłuzej na forum.
Pamietam o kazdej i wspieram całym sercem jak potrafieReni, macduska, ComeToMeBaby, mamatrojki80, anna maria, peppapig, Arwena, malgos741, Zofia8, gosia7122, caffe, Magda*, kkisia, Mango, moremi, Mega, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny