X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    kup mu lizaka na zgodę

http://allegro.pl/lizaki-dla-doroslych-lizak-wagina-120g-i5150806814.html
    a kiedyś widziałam. niestety- ten srom ze Śremu nie zdąży do mnie dziś dojechać. trudno.

mamatrojki80, Mega lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2015, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    kup mu lizaka na zgodę

http://allegro.pl/lizaki-dla-doroslych-lizak-wagina-120g-i5150806814.html

Ta wagina chyba do murzynki należała... a one podobno nieciekawie pachną...

kapturnica, Sabina lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Ta wagina chyba do murzynki należała... a one podobno nieciekawie pachną...
    uuuuuuuuuuuuuu

c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2015, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    uuuuuuuuuuuuuu

że co? ;-)

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    co gdzie?
    na tvn 24 mowili

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    że co? ;-)
    no mówisz, ze nieciekawie. odniosłam się

c5e015d88e.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie chce mi się wstać, zeby tv włączyć
    ale spojrzę na stronę
    kapturnica wrote:
    na tvn 24 mowili

malgos741 lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2015, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    nie chce mi się wstać, zeby tv włączyć
    ale spojrzę na stronę

Nic się konkretnego nie dowiesz moim zdaniem. Jakieś mydlenie oczu dostępem in vitro nie tylko dla małżeństw i możliwość tworzenia więcej niż 6 zarodków dla babek powyżej 35 lat, o granicy wieku nic nie napisali.

moremi lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie zdazyłam wysluchac bo musialam po mlodego ejchac

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • gosia7122 Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja po wizycie z małą za wesoło nie jest.Za mało przybrała, waży 6300kg przybrała tylko 200 g. Dostałam skierowanie na krew w kierunku tarczycy , usg brzucha i skierowanie do rehabilitanta bo nie podpiera się na przedramionach jak nie urok to sraczka ,mam dawać jej mleko z butli tylko nie wiem jak to zrobić bo ona nie chce ,tylko cycek .Jutro idę do rehabilitanta ciekawe co mi powie?

201408184765.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2015, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gosia7122 wrote:
    Ja po wizycie z małą za wesoło nie jest.Za mało przybrała, waży 6300kg przybrała tylko 200 g. Dostałam skierowanie na krew w kierunku tarczycy , usg brzucha i skierowanie do rehabilitanta bo nie podpiera się na przedramionach jak nie urok to sraczka ,mam dawać jej mleko z butli tylko nie wiem jak to zrobić bo ona nie chce ,tylko cycek .Jutro idę do rehabilitanta ciekawe co mi powie?

Gosia, zrób może też posiew moczu, często infekcja nie daje objawów, a dziecko nie przybiera na wadze, alergolog też może pomóc, alergie też wpływają na przyrosty masy ciała.

Nie martw się <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 15:00

gosia7122 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2015, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu cóż, takie też są uroki macierzyństwa.
    :-\ Nie bój się rahabilitacj, nie taki dibeł straszny jak go malują.
    Ważne żeby wszystkie nieprawidlowosci wykryć bo wtedy można coś robić. Przytulam.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 15:11

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2015, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ola_35 wrote:
    To ja mikrutka jestem do Was, w ciązy 69kg przy wzroście 175
    jak ci fajnie Ola.Ja juz teraz przytyłam prawie 2 kg i nie wiem czemu,wcale nie jem więcej,ruszam się regularnie,po miescie jezdzę rowerem.A brzuch już mam lekko wystający, i za cholere nie wiem skąd to wszytko.Moj wzrost to 172 a waga na teraz prawie 67 kg,nie podoba mi się to.

ola_35 lubi tę wiadomość

• gosia7122 Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Gosia, zrób może też posiew moczu, często infekcja nie daje objawów, a dziecko nie przybiera na wadze, alergolog też może pomóc, alergie też wpływają na przyrosty masy ciała.

Nie martw się <3
    dostałam skierowanie na mocz,alergii Marysia nie ma przynajmniej ja nie widzę ,zresztą młoda nie wygląda na chorą ,poprzednia dwójka też miała mała wagę taki chyba już ich budowa

anna maria lubi tę wiadomość

201408184765.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2015, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gosia7122 wrote:
    dostałam skierowanie na mocz,alergii Marysia nie ma przynajmniej ja nie widzę ,zresztą młoda nie wygląda na chorą ,poprzednia dwójka też miała mała wagę taki chyba już ich budowa

Moja Helenka też taka była, szczupła, drobna, ile ja się stresowałam, że za mało waży... teraz tez jest szczuplutka i je jak myszka.

gosia7122, anna maria lubią tę wiadomość

• gosia7122 Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Aniu cóż, takie też są uroki macierzyństwa.
    :-\ Nie bój się rahabilitacj, nie taki dibeł straszny jak go malują.
    Ważne żeby wszystkie nieprawidlowosci wykryć bo wtedy można coś robić. Przytulam.
    ja się rehabilitacji nie boję ,ćwiczyłam już ze starszym synem,tylko tak ogólnie się martwię bo 30 marca wracam do pracy i nie wiem jak pogodzę te wszystkie wizyty a nie mogę zaczynać pracy od ulopu

201408184765.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia, ja Ci doradzić nie potrafię, ale wspieram <3
    na pewno dobrze się zorganizujesz. matki to najlepiej zorganizowane istoty świata.

mamatrojki80, macduska, gosia7122 lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2015, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gosia7122 wrote:
    ja się rehabilitacji nie boję ,ćwiczyłam już ze starszym synem,tylko tak ogólnie się martwię bo 30 marca wracam do pracy i nie wiem jak pogodzę te wszystkie wizyty a nie mogę zaczynać pracy od ulopu

To jest problem. Ja nie wróciłam do pracy przez trzy lata po urodzeniu młodego. Mąż w szkole tak mial ukladany plan zebysmy mogli jezdzic na rehabilitację.

Potem poszlam do pracy w zakladzie przetwórstwa i od razu był problem. Pani kierownik do mnie z tekstem " ty się zastanów jakie masz priorytety!" ...
    Jakie mozna mieć w tej sytuacji priorytety?

ola_35, gosia7122, Simba, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

• ola_35 Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Moja Helenka też taka była, szczupła, drobna, ile ja się stresowałam, że za mało waży... teraz tez jest szczuplutka i je jak myszka.

Gosiu ja Ci az dzisiaj sprawdzę wage w tym miesiącu mojej. Mam drobniutką córcie niejadka. Mi tez się wydawało że jest za chuda i za mało je. Lekarz zawsze mi mówił tak, a Pani jak wygląda? Wiem że u mnie to geny:)

km5s8riblmycd0av.png
    iv09ej28sq7xm6o7.png
  • ola_35 Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    To jest problem. Ja nie wróciłam do pracy przez trzy lata po urodzeniu młodego. Mąż w szkole tak mial ukladany plan zebysmy mogli jezdzic na rehabilitację.

Potem poszlam do pracy w zakladzie przetwórstwa i od razu był problem. Pani kierownik do mnie z tekstem " ty się zastanów jakie masz priorytety!" ...
    Jakie mozna mieć w tej sytuacji priorytety?

U mnie to dzwonili miesiąc po urodzeniu,, zebym wróciła już do pracy , a macierzyński wziął mój mąż . Jak wróciłam po 5 miesiącu to mi powiedzieli, ze jak będę drugie chciała to już z powrotem do pracy nie wrócę. To jest tupet.

km5s8riblmycd0av.png
    iv09ej28sq7xm6o7.png
‹‹ 7949 7950 7951 7952 7953 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ