35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:kup mu lizaka na zgodę
http://allegro.pl/lizaki-dla-doroslych-lizak-wagina-120g-i5150806814.htmlmamatrojki80, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyReni wrote:nie chce mi się wstać, zeby tv włączyć
ale spojrzę na stronę
Nic się konkretnego nie dowiesz moim zdaniem. Jakieś mydlenie oczu dostępem in vitro nie tylko dla małżeństw i możliwość tworzenia więcej niż 6 zarodków dla babek powyżej 35 lat, o granicy wieku nic nie napisali.moremi lubi tę wiadomość
-
Ja po wizycie z małą za wesoło nie jest.Za mało przybrała, waży 6300kg przybrała tylko 200 g. Dostałam skierowanie na krew w kierunku tarczycy , usg brzucha i skierowanie do rehabilitanta bo nie podpiera się na przedramionach jak nie urok to sraczka ,mam dawać jej mleko z butli tylko nie wiem jak to zrobić bo ona nie chce ,tylko cycek .Jutro idę do rehabilitanta ciekawe co mi powie?
-
nick nieaktualnygosia7122 wrote:Ja po wizycie z małą za wesoło nie jest.Za mało przybrała, waży 6300kg przybrała tylko 200 g. Dostałam skierowanie na krew w kierunku tarczycy , usg brzucha i skierowanie do rehabilitanta bo nie podpiera się na przedramionach jak nie urok to sraczka ,mam dawać jej mleko z butli tylko nie wiem jak to zrobić bo ona nie chce ,tylko cycek .Jutro idę do rehabilitanta ciekawe co mi powie?
Gosia, zrób może też posiew moczu, często infekcja nie daje objawów, a dziecko nie przybiera na wadze, alergolog też może pomóc, alergie też wpływają na przyrosty masy ciała.
Nie martw sięWiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 15:00
gosia7122 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAniu cóż, takie też są uroki macierzyństwa.
Nie bój się rahabilitacj, nie taki dibeł straszny jak go malują.
Ważne żeby wszystkie nieprawidlowosci wykryć bo wtedy można coś robić. Przytulam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 15:11
gosia7122 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyola_35 wrote:To ja mikrutka jestem do Was, w ciązy 69kg przy wzroście 175
ola_35 lubi tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:Gosia, zrób może też posiew moczu, często infekcja nie daje objawów, a dziecko nie przybiera na wadze, alergolog też może pomóc, alergie też wpływają na przyrosty masy ciała.
Nie martw sięanna maria lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnygosia7122 wrote:dostałam skierowanie na mocz,alergii Marysia nie ma przynajmniej ja nie widzę ,zresztą młoda nie wygląda na chorą ,poprzednia dwójka też miała mała wagę taki chyba już ich budowa
Moja Helenka też taka była, szczupła, drobna, ile ja się stresowałam, że za mało waży... teraz tez jest szczuplutka i je jak myszka.gosia7122, anna maria lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Aniu cóż, takie też są uroki macierzyństwa.
Nie bój się rahabilitacj, nie taki dibeł straszny jak go malują.
Ważne żeby wszystkie nieprawidlowosci wykryć bo wtedy można coś robić. Przytulam. -
nick nieaktualnygosia7122 wrote:ja się rehabilitacji nie boję ,ćwiczyłam już ze starszym synem,tylko tak ogólnie się martwię bo 30 marca wracam do pracy i nie wiem jak pogodzę te wszystkie wizyty a nie mogę zaczynać pracy od ulopu
To jest problem. Ja nie wróciłam do pracy przez trzy lata po urodzeniu młodego. Mąż w szkole tak mial ukladany plan zebysmy mogli jezdzic na rehabilitację.
Potem poszlam do pracy w zakladzie przetwórstwa i od razu był problem. Pani kierownik do mnie z tekstem " ty się zastanów jakie masz priorytety!" ...
Jakie mozna mieć w tej sytuacji priorytety?
ola_35, gosia7122, Simba, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:Moja Helenka też taka była, szczupła, drobna, ile ja się stresowałam, że za mało waży... teraz tez jest szczuplutka i je jak myszka.
Gosiu ja Ci az dzisiaj sprawdzę wage w tym miesiącu mojej. Mam drobniutką córcie niejadka. Mi tez się wydawało że jest za chuda i za mało je. Lekarz zawsze mi mówił tak, a Pani jak wygląda? Wiem że u mnie to geny:)gosia7122 lubi tę wiadomość
-
macduska wrote:To jest problem. Ja nie wróciłam do pracy przez trzy lata po urodzeniu młodego. Mąż w szkole tak mial ukladany plan zebysmy mogli jezdzic na rehabilitację.
Potem poszlam do pracy w zakladzie przetwórstwa i od razu był problem. Pani kierownik do mnie z tekstem " ty się zastanów jakie masz priorytety!" ...
Jakie mozna mieć w tej sytuacji priorytety?
U mnie to dzwonili miesiąc po urodzeniu,, zebym wróciła już do pracy , a macierzyński wziął mój mąż . Jak wróciłam po 5 miesiącu to mi powiedzieli, ze jak będę drugie chciała to już z powrotem do pracy nie wrócę. To jest tupet.