X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2015, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ola_35 wrote:
    U mnie to dzwonili miesiąc po urodzeniu,, zebym wróciła już do pracy , a macierzyński wziął mój mąż . Jak wróciłam po 5 miesiącu to mi powiedzieli, ze jak będę drugie chciała to już z powrotem do pracy nie wrócę. To jest tupet.

Ja w tej pracy wytrzymałam rok do końca umowy z zaciśniętymi zębami i podziękowalam slicznie za propozycję przedlużenia.
    Oplacalo się juz dla samego wyrazu twarzy pani kierownik.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 15:57

Reni, moremi, Bliska 77, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    nie wiem czy nie zagalopowałyście się troszeczkę

ja nie napisałam, że dziecko mi nie pasuje
    tylko poród w styczniu (czyli grube ciuchy, wody płodowe w kozakach, śnieżyce, mrozy, problem z dojazdem do szpitala itp)
    Tak fakt wody w kozakach? Tez bym sie zastanowila. Jade do domu -
    Metrem pod Wisłoo i ciagle nie zmienia sie cZas dojazdu!!!! A mialobyc szybciej!

anna maria, mamatrojki80, Reni, kkisia, moremi, macduska, Bliska 77, Simba, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ciagle cos ,ale miejmy nadzieje ze z ta waga to jej uroda a nie Problem,a z rehabilitacja to witam w klubie tez niedlugo zaczynamy..a mleko to moze odrazu z tego kubka z dzubkiem sprubowac jak flachy nie chce.
    gosia7122 wrote:
    Ja po wizycie z małą za wesoło nie jest.Za mało przybrała, waży 6300kg przybrała tylko 200 g. Dostałam skierowanie na krew w kierunku tarczycy , usg brzucha i skierowanie do rehabilitanta bo nie podpiera się na przedramionach jak nie urok to sraczka ,mam dawać jej mleko z butli tylko nie wiem jak to zrobić bo ona nie chce ,tylko cycek .Jutro idę do rehabilitanta ciekawe co mi powie?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 16:23

mamatrojki80, gosia7122, macduska, Sabina lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2015, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    No ciagle cos ,ale miejmy nadzieje ze z ta waga to jej uroda a nie Problem,a z rehabilitacja to witam w klubie tez niedlugo zaczynamy..a mleko to moze odrazu z tego kubka z dzubkiem sprubowac jak flachy nie chce.

Takie życie... im dzieci większe tym więcej zmartwień i dylematów.

anna maria lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar no jak mi wody odejdą na dworze to będę je miała w krzakach chyba ;-) skoro można sobie naszczać do butów haha

P.s. w kozakach! Pieprzone smartfony

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 17:04

kkisia, anna maria, moremi, macduska, Bliska 77, Sabina, Mega, Dorka.1979 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2015, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    SolarPolar no jak mi wody odejdą na dworze to będę je miała w krzakach chyba ;-) skoro można sobie naszczać do butów haha

A jak Ci zamarzną... w końcu to w styczniu będzie ;-)

Reni, kkisia, anna maria, moremi, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Co tam, stopki przepluczesz. Ale ja to rozumiem, popieram. Mialam tak wielki brzuch Ze ciezko bylo plaszcz - cokolwiek kupic by sie zapiac!!!

Reni, gosia7122, kkisia, anna maria, macduska, Sabina lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pierdziu! No jasne i wilka złapie a ja lubię teriery
    mamatrojki80 wrote:
    A jak Ci zamarzną... w końcu to w styczniu będzie ;-)

mamatrojki80, anna maria, kkisia, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    prawda? :-)
    Ja też nie mogę się doczekać..aleeeee poród w styczniu? :-/ słabo mi podchodzi
    Nie łudź się. Ty w grudniu urodzisz. Ktos musi podnosic statystyki IQ grudniowych mamusiek ;-)
    Burszta tez będzie ponoc w grudniu rodzić :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 17:46

anna maria, macduska, kkisia, Simba, Aasiula, Reni, gosia7122, Sabina, Mega, BISCA lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2015, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny co za nędza! Przez dwie godziny tylko pięć postów???
    Forum schodzi na psy!

ComeToMeBaby, kapturnica, Aasiula, anna maria, gosia7122, Arwena lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Wy jestescie niemozliwe, styczen maj, pazdziernik, niewazne, wazne coby sie udalo

mamatrojki80, kkisia, kapturnica, malgos741, Aasiula, anna maria, gosia7122, Sabina lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2015, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na Polsat Cafe jest program o 5-raczkach... to dopiero tyra jest. A dzieci było 6, ale jedno zmarło :-(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 18:29

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale rzeczywiście tu jaka posucha. chyba zaraz posprawdzam wszystkie- tylko te co mają płodne będą zwolnione z zajęć.
    reszta ma uwagi w dzienniczku za nieobecność- trzeba zgłosić do Pani.

Aasiula lubi tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas dzis ruszyła rekrutacja do przedszkoli. W tym roku przez internet i oczywiście system sie rano przeciążył. Dobrze ze można było wydrukować wniosek i go zanieść.
    Piękny dzien był dzisiaj, w parku pierwsze kwiatki i ptaki śpiewają :) szkoda ze pogoda sie teraz trochę zepsuje.
    Gdyby ktoś mi zagwarantował ze jak poczekam to zajdę i urodzę na wiosnę to bym chyba poczekala :) ale ze tak sie nie da to biorę co dadzą byle by tylko dali :) rodziłam w listopadzie, lato łatwe nie było. Pierwsze spacery w ciemne grudniowe dni ale za to spacerówkę uruchomiliśmy w maju i to tez bylo fajne :)

ComeToMeBaby, moremi, kkisia, kapturnica, Aasiula, anna maria, gosia7122, Sabina, Bliska 77, Mega lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2015, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny zadałam kolejne pytanie naszemu ekspertowi. Jabyscie mogły to polubcie szybciutko,co?
    Dzisiaj ma odpowiadać podobno.
    Tylko błagam nie myślcie, że jestem głupia, albo nie tak- myśleć mozecie tylko mi nie piszcie tego...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 18:48

moremi, ComeToMeBaby, kapturnica, Aasiula, anna maria, gosia7122, Sabina, Bliska 77, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2015, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    U nas dzis ruszyła rekrutacja do przedszkoli. W tym roku przez internet i oczywiście system sie rano przeciążył. Dobrze ze można było wydrukować wniosek i go zanieść.
    Piękny dzien był dzisiaj, w parku pierwsze kwiatki i ptaki śpiewają :) szkoda ze pogoda sie teraz trochę zepsuje.
    Gdyby ktoś mi zagwarantował ze jak poczekam to zajdę i urodzę na wiosnę to bym chyba poczekala :) ale ze tak sie nie da to biorę co dadzą byle by tylko dali :) rodziłam w listopadzie, lato łatwe nie było. Pierwsze spacery w ciemne grudniowe dni ale za to spacerówkę uruchomiliśmy w maju i to tez bylo fajne :)

A nie jest tak, że wniosek trzeba wysłać droga elektroniczną, system nadaje numer potrzebny do sprawdzenia wyników rekrutacji?, a wniosek papierowy i tak trzeba dostarczyć. Tak było w ubiegłym roku, a strona do rekrutacji jest jedna chyba. U nas dopiero od 16 marca rekrutacja.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 18:51

• Natka_79 Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Duśka zrobione :)

macduska lubi tę wiadomość

hGXkp1.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Dziewczyny zadałam kolejne pytanie naszemu ekspertowi. Jabyscie mogły to polubcie szybciutko,co?
    Dzisiaj ma odpowiadać podobno.
    Tylko błagam nie myślcie, że jestem głupia, albo nie tak- myśleć mozecie tylko mi nie piszcie tego...
    hehehe już szukam
    zalajkowane

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 18:54

Natka_79, macduska, Aasiula lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • ola_35 Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    A nie jest tak, że wniosek trzeba wysłać droga elektroniczną, system nadaje numer potrzebny do sprawdzenia wyników rekrutacji?, a wniosek papierowy i tak trzeba dostarczyć. Tak było w ubiegłym roku, a strona do rekrutacji jest jedna chyba. U nas dopiero od 16 marca rekrutacja.

Dobrze mówisz, trzeba dostarczyć do przedszkola pierszego wyboru, Pani Dyrektor sprawdza przy tym prawdziwość danych zawartych we wniosku.

mamatrojki80 lubi tę wiadomość

km5s8riblmycd0av.png
    iv09ej28sq7xm6o7.png
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    A nie jest tak, że wniosek trzeba wysłać droga elektroniczną, system nadaje numer potrzebny do sprawdzenia wyników rekrutacji?, a wniosek papierowy i tak trzeba dostarczyć. Tak było w ubiegłym roku, a strona do rekrutacji jest jedna chyba.
    Nie, u nas tak jest furtka w przypadku gdyby ktoś nie miał możliwości wypełnienia tego przez net. Wniosek odniesiony i przyjęty, przedszkole samo nada numer. Pod koniec kwietnia bedzie lista w przedszkolu i pózniej potwierdzenie

hGXkp1.png
‹‹ 7950 7951 7952 7953 7954 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ