35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyola_35 wrote:U mnie to dzwonili miesiąc po urodzeniu,, zebym wróciła już do pracy , a macierzyński wziął mój mąż . Jak wróciłam po 5 miesiącu to mi powiedzieli, ze jak będę drugie chciała to już z powrotem do pracy nie wrócę. To jest tupet.
Ja w tej pracy wytrzymałam rok do końca umowy z zaciśniętymi zębami i podziękowalam slicznie za propozycję przedlużenia.
Oplacalo się juz dla samego wyrazu twarzy pani kierownik.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 15:57
Reni, moremi, Bliska 77, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:nie wiem czy nie zagalopowałyście się troszeczkę
ja nie napisałam, że dziecko mi nie pasuje
tylko poród w styczniu (czyli grube ciuchy, wody płodowe w kozakach, śnieżyce, mrozy, problem z dojazdem do szpitala itp)
Metrem pod Wisłoo i ciagle nie zmienia sie cZas dojazdu!!!! A mialobyc szybciej!anna maria, mamatrojki80, Reni, kkisia, moremi, macduska, Bliska 77, Simba, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
No ciagle cos ,ale miejmy nadzieje ze z ta waga to jej uroda a nie Problem,a z rehabilitacja to witam w klubie tez niedlugo zaczynamy..a mleko to moze odrazu z tego kubka z dzubkiem sprubowac jak flachy nie chce.gosia7122 wrote:Ja po wizycie z małą za wesoło nie jest.Za mało przybrała, waży 6300kg przybrała tylko 200 g. Dostałam skierowanie na krew w kierunku tarczycy , usg brzucha i skierowanie do rehabilitanta bo nie podpiera się na przedramionach jak nie urok to sraczka ,mam dawać jej mleko z butli tylko nie wiem jak to zrobić bo ona nie chce ,tylko cycek .Jutro idę do rehabilitanta ciekawe co mi powie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 16:23
mamatrojki80, gosia7122, macduska, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanna maria wrote:No ciagle cos ,ale miejmy nadzieje ze z ta waga to jej uroda a nie Problem,a z rehabilitacja to witam w klubie tez niedlugo zaczynamy..a mleko to moze odrazu z tego kubka z dzubkiem sprubowac jak flachy nie chce.
Takie życie... im dzieci większe tym więcej zmartwień i dylematów.anna maria lubi tę wiadomość
-
SolarPolar no jak mi wody odejdą na dworze to będę je miała w krzakach chyba
skoro można sobie naszczać do butów haha
P.s. w kozakach! Pieprzone smartfonyWiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 17:04
kkisia, anna maria, moremi, macduska, Bliska 77, Sabina, Mega, Dorka.1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:SolarPolar no jak mi wody odejdą na dworze to będę je miała w krzakach chyba
skoro można sobie naszczać do butów haha
Reni, gosia7122, kkisia, anna maria, macduska, Sabina lubią tę wiadomość
-
Ja pierdziu! No jasne i wilka złapie a ja lubię terierymamatrojki80 wrote:A jak Ci zamarzną... w końcu to w styczniu będzie
mamatrojki80, anna maria, kkisia, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:prawda?
Ja też nie mogę się doczekać..aleeeee poród w styczniu?słabo mi podchodzi
Burszta tez będzie ponoc w grudniu rodzićWiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 17:46
anna maria, macduska, kkisia, Simba, Aasiula, Reni, gosia7122, Sabina, Mega, BISCA lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ale rzeczywiście tu jaka posucha. chyba zaraz posprawdzam wszystkie- tylko te co mają płodne będą zwolnione z zajęć.
reszta ma uwagi w dzienniczku za nieobecność- trzeba zgłosić do Pani.Aasiula lubi tę wiadomość
-
U nas dzis ruszyła rekrutacja do przedszkoli. W tym roku przez internet i oczywiście system sie rano przeciążył. Dobrze ze można było wydrukować wniosek i go zanieść.
Piękny dzien był dzisiaj, w parku pierwsze kwiatki i ptaki śpiewająszkoda ze pogoda sie teraz trochę zepsuje.
Gdyby ktoś mi zagwarantował ze jak poczekam to zajdę i urodzę na wiosnę to bym chyba poczekalaale ze tak sie nie da to biorę co dadzą byle by tylko dali
rodziłam w listopadzie, lato łatwe nie było. Pierwsze spacery w ciemne grudniowe dni ale za to spacerówkę uruchomiliśmy w maju i to tez bylo fajne
ComeToMeBaby, moremi, kkisia, kapturnica, Aasiula, anna maria, gosia7122, Sabina, Bliska 77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny zadałam kolejne pytanie naszemu ekspertowi. Jabyscie mogły to polubcie szybciutko,co?
Dzisiaj ma odpowiadać podobno.
Tylko błagam nie myślcie, że jestem głupia, albo nie tak- myśleć mozecie tylko mi nie piszcie tego...Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 18:48
moremi, ComeToMeBaby, kapturnica, Aasiula, anna maria, gosia7122, Sabina, Bliska 77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNatka_79 wrote:U nas dzis ruszyła rekrutacja do przedszkoli. W tym roku przez internet i oczywiście system sie rano przeciążył. Dobrze ze można było wydrukować wniosek i go zanieść.
Piękny dzien był dzisiaj, w parku pierwsze kwiatki i ptaki śpiewająszkoda ze pogoda sie teraz trochę zepsuje.
Gdyby ktoś mi zagwarantował ze jak poczekam to zajdę i urodzę na wiosnę to bym chyba poczekalaale ze tak sie nie da to biorę co dadzą byle by tylko dali
rodziłam w listopadzie, lato łatwe nie było. Pierwsze spacery w ciemne grudniowe dni ale za to spacerówkę uruchomiliśmy w maju i to tez bylo fajne
A nie jest tak, że wniosek trzeba wysłać droga elektroniczną, system nadaje numer potrzebny do sprawdzenia wyników rekrutacji?, a wniosek papierowy i tak trzeba dostarczyć. Tak było w ubiegłym roku, a strona do rekrutacji jest jedna chyba. U nas dopiero od 16 marca rekrutacja.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 18:51
-
macduska wrote:Dziewczyny zadałam kolejne pytanie naszemu ekspertowi. Jabyscie mogły to polubcie szybciutko,co?
Dzisiaj ma odpowiadać podobno.
Tylko błagam nie myślcie, że jestem głupia, albo nie tak- myśleć mozecie tylko mi nie piszcie tego...
zalajkowaneWiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 18:54
Natka_79, macduska, Aasiula lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:A nie jest tak, że wniosek trzeba wysłać droga elektroniczną, system nadaje numer potrzebny do sprawdzenia wyników rekrutacji?, a wniosek papierowy i tak trzeba dostarczyć. Tak było w ubiegłym roku, a strona do rekrutacji jest jedna chyba. U nas dopiero od 16 marca rekrutacja.
Dobrze mówisz, trzeba dostarczyć do przedszkola pierszego wyboru, Pani Dyrektor sprawdza przy tym prawdziwość danych zawartych we wniosku.mamatrojki80 lubi tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:A nie jest tak, że wniosek trzeba wysłać droga elektroniczną, system nadaje numer potrzebny do sprawdzenia wyników rekrutacji?, a wniosek papierowy i tak trzeba dostarczyć. Tak było w ubiegłym roku, a strona do rekrutacji jest jedna chyba.