35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
https://ovufriend.pl/forum/pytania-do-eksperta-diagnostyka-i-leczenie-nieplodnosci/leczenie-zespolu-ashermana-ciag-dalszy,6775.html
Dusia, polubione.
Skąd ten pomysł, ze ktos może Cię za głupią uważać?Aasiula, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymoremi wrote:https://ovufriend.pl/forum/pytania-do-eksperta-diagnostyka-i-leczenie-nieplodnosci/leczenie-zespolu-ashermana-ciag-dalszy,6775.html
Dusia, polubione.
Skąd ten pomysł, ze ktos może Cię za głupią uważać?
oj bo sama już nie wiem...
czytam i czytam w necie o tym zespole, nic optymistycznego nie znalazłam i chyba sama o sobie tak myślę
przepraszam dziewczyny -
Macduska polubione of course . Moze zdazymy jeszcze podbic pytanie by odpowiedzial.
Nie pitol jasne ,ze jesli czlowieka cos gryzie to szuka w kazda strone mozliwosci wyjscia z sytuacji.
I nie przepraszajmacduska, ComeToMeBaby, Aasiula, moremi, kkisia, gosia7122, Sabina lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:oj bo sama już nie wiem...
czytam i czytam w necie o tym zespole, nic optymistycznego nie znalazłam i chyba sama o sobie tak myślę
przepraszam dziewczyny
Pytania jak najbardziej sensowne. Odpowiem na pierwsze:) Endometrium jak najbardziej ok, w okresie owulacji 8-10, jak masz 10-12 to bym powiedziała że jest więcej niż dobre .macduska, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyola_35 wrote:Pytania jak najbardziej sensowne. Odpowiem na pierwsze:) Endometrium jak najbardziej ok, w okresie owulacji 8-10, jak masz 10-12 to bym powiedziała że jest więcej niż dobre .
Miło, że tak mówisz.
O tym endometrium to trochę wiem ale tak napisałam żeby było sensowniej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 19:07
kapturnica, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Macduska polubione of course . Moze zdazymy jeszcze podbic pytanie by odpowiedzial.
Nie pitol jasne ,ze jesli czlowieka cos gryzie to szuka w kazda strone mozliwosci wyjscia z sytuacji.
I nie przepraszaj
głowa mnie rozbolała pod wieczór i jakoś smutno mi się zrobiło
a on odpowiada czasem na takie z małą ilością polubień, tak zauważyłamWiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 19:08
-
macduska wrote:
głowa mnie rozbolała pod wieczór i jakoś smutno mi się zrobiło
a on odpowiada czasem na takie z małą ilością polubień, tak zauważyłammacduska lubi tę wiadomość
-
gosia7122 wrote:Ja po wizycie z małą za wesoło nie jest.Za mało przybrała, waży 6300kg przybrała tylko 200 g. Dostałam skierowanie na krew w kierunku tarczycy , usg brzucha i skierowanie do rehabilitanta bo nie podpiera się na przedramionach jak nie urok to sraczka ,mam dawać jej mleko z butli tylko nie wiem jak to zrobić bo ona nie chce ,tylko cycek .Jutro idę do rehabilitanta ciekawe co mi powie?
Sprawdziłam wagę, jak miała 6 miesięcy i 8 dni wazyła 6800g . Urodziła się 2850.anna maria, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
A nawiazujac Macdulka do Twojego pytania co do zrostow.Wiem ,ze ejst zel ale on jest dawany podczas zabiegow laparo albo laparotomii by sie nie robily zrosty a o takim co rozpuszcza juz istniejace to nie slyszalam.Moze cosik takiego jest
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 19:13
macduska lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Macduska polubione of course . Moze zdazymy jeszcze podbic pytanie by odpowiedzial.
I nie przepraszaj
i właśnie
i jeszcze raz właśniemacduska, Aasiula, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
ola_35 wrote:Sprawdziłam wagę, jak miała 6 miesięcy i 8 dni wazyła 6800g . Urodziła się 2850.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 19:14
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:A nawiazujac Macdulka do Twojego pytania co do zrostow.Wiem ,ze ejst zel ale on jest dawany podczas zabiegow laparo albo laparotomii by sie nie robily zrosty a o takim co rozpuszcza juz istniejace to nie slyszalam.Moze cosik takiego jest
Temat zelu mam przerobiony. Moj gin mówi że się nie sprawdza nasz ekspert tak samo. -
nick nieaktualnymoremi wrote:https://ovufriend.pl/forum/pytania-do-eksperta-diagnostyka-i-leczenie-nieplodnosci/leczenie-zespolu-ashermana-ciag-dalszy,6775.html
Dusia, polubione.
Skąd ten pomysł, ze ktos może Cię za głupią uważać?
macduska lubi tę wiadomość
-
macduska wrote:oj bo sama już nie wiem...
przepraszam dziewczyny
malgos741, macduska, kkisia, Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Słuchałam w wiadomościach o projekcie in vitro i nie było mowy o wieku że przedłużą ... Reni gdzieś ty to znalazła?01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyWiecie, mi tez smutno... A jak nie bede mogla zajść juz w ciążę albo znów mnie spotka to samo... Nie chcę się wkrecac, ale mam tendencję. Łatwo powiedzieć " nie biadol", gorzej być tą osobą, która ma problem...
To siedzi we mnie tak głęboko...macduska, malgos741, ola_35, Sabina, Arwena, Bliska 77, Mega lubią tę wiadomość