35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:chetnie do was dołacze
jakos tak mnie tez ogania dol wilkosci wulkanu
nawet bzykac mi sie nie chce
Jakie bzykanie
Nad chlopem się już zlitowałam ale to prace ręczne były.
AsiulaAasiula, moremi, ComeToMeBaby, kapturnica, kkisia, Sabina, Mega, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymacduska wrote:http://mamadu.pl/117311,lezala-brudna-glodna-i-zaniedbana-tak-szpital-potraktowal-chora-dziewczynke-z-domu-dziecka
Słyszałyście o tym? Ja pierdolę... -
Dorbie, Asiula mnie też dopada dół ale trzeba piąć się do góry ehh
kapturnica, dorbie, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
macduska wrote:http://mamadu.pl/117311,lezala-brudna-glodna-i-zaniedbana-tak-szpital-potraktowal-chora-dziewczynke-z-domu-dziecka
Słyszałyście o tym? Ja pierdolę...mamatrojki80, macduska, kapturnica, kkisia, paszczakin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydorbie wrote:Szczerze, to słyszałam od niedzieli i przezywalam te zdjecia dziecko w kupie, ale jak jeszcze dzis o tym mowia, to już nie mogę. 3 dni to samo gadają w wiadomosciach
Niech o tym mówią, pokazują, a wobec osób odpowiedzialnych za taki stan rzeczy niech wyciągną dyscyplinarne konsekwencje.
Sama widziałam jak pielęgniarki w szpitalu dziecku rączki do prętów łóżeczka przywiązywały o braku reakcji na non stop płaczące dziecko nie wspomnę.
Biedny maluch, chory, sam w szpitalu... jakim trzeba być człowiekiem, żeby tak się zachować... płakać się chce.
Nie mam litości dla takich postaw.
Dusia polubiłam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 20:33
macduska, Aasiula, Sabina, dorbie, Mega lubią tę wiadomość
-
Dorbie, niestety strata zniekształca perspektywę ale trzeba wierzyć że jeszcze się uda. Wiem że to trudne, sama czasem mam lepsze i gorsze dni...czasem kolejna ciąża wydaje mi się zupełnie nieosiągalna, mam nadzieje że to nie prawda
Magda*, kapturnica, macduska, kkisia, Aasiula, malgos741, Sabina, dorbie, Mega, Simba lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Wiecie, mi tez smutno... A jak nie bede mogla zajść juz w ciążę albo znów mnie spotka to samo... Nie chcę się wkrecac, ale mam tendencję. Łatwo powiedzieć " nie biadol", gorzej być tą osobą, która ma problem...
To siedzi we mnie tak głęboko...
Dorbie, ależ ty tu zaszłaś chyba najszybciej ze wszystkich. A to co się stało u Ciebie to tez się zdarza u dwudziestoparolatek.dorbie lubi tę wiadomość
-
jakiś czas temu o tym mówili
i dzisiaj też http://www.tokfm.pl/Tokfm/1,103087,17545669,_Wolna_amerykanka_dotyczaca_procedur_in_vitro_nie.htmlmalgos741 wrote:Słuchałam w wiadomościach o projekcie in vitro i nie było mowy o wieku że przedłużą ... Reni gdzieś ty to znalazła?malgos741 lubi tę wiadomość
-
Hej Kobietki. Kapta, wiedziałam, ze będzie dziewuszka... Wszystkim życzę samych zielonych kropek... Nudnych jak flaki z olejem ciąż... Ja dziewczyny znikam na trochę... Mam kłopoty rodzinne... Nie będę przynudzać, po prostu samo życie... Ciuchy w tym tyg. prześlę, niech idą w ruch... Kapta, jak nie będą pasować, prześlij dalej... Milo mi się zrobiło, ze spodnie teraz na Paszczaku- dobrze mi służyły... Trzymajcie się ciepło... Ściskam mocno... Dobrej Nocki
Sabina, kapturnica, malgos741, macduska, Aasiula, ania.g, anna maria, gosia7122, Arwena, kkisia, paszczakin, Mega, Parka, megan8, ComeToMeBaby, Simba lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
nick nieaktualnyAasiula wrote:chetnie do was dołacze
jakos tak mnie tez ogania dol wilkosci wulkanu
nawet bzykac mi sie nie chce
Aska Ty się nie chcesz bzykac, a ja znowu nie mam z kim. I w pizdu pójdzie ten cykl. Mi się nie uda, mówię Wam, jestem pewna że mi się nie uda
macduska, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartaDidi wrote:Hej Kobietki. Kapta, wiedziałam, ze będzie dziewuszka... Wszystkim życzę samych zielonych kropek... Nudnych jak flaki z olejem ciąż... Ja dziewczyny znikam na trochę... Mam kłopoty rodzinne... Nie będę przynudzać, po prostu samo życie... Ciuchy w tym tyg. prześlę, niech idą w ruch... Kapta, jak nie będą pasować, prześlij dalej... Milo mi się zrobiło, ze spodnie teraz na Paszczaku- dobrze mi służyły... Trzymajcie się ciepło... Ściskam mocno... Dobrej Nocki
Trzymaj się Marta
dorbie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartaDidi wrote:Hej Kobietki. Kapta, wiedziałam, ze będzie dziewuszka... Wszystkim życzę samych zielonych kropek... Nudnych jak flaki z olejem ciąż... Ja dziewczyny znikam na trochę... Mam kłopoty rodzinne... Nie będę przynudzać, po prostu samo życie... Ciuchy w tym tyg. prześlę, niech idą w ruch... Kapta, jak nie będą pasować, prześlij dalej... Milo mi się zrobiło, ze spodnie teraz na Paszczaku- dobrze mi służyły... Trzymajcie się ciepło... Ściskam mocno... Dobrej Nocki
-
Reni wrote:jakiś czas temu o tym mówili
i dzisiaj też http://www.tokfm.pl/Tokfm/1,103087,17545669,_Wolna_amerykanka_dotyczaca_procedur_in_vitro_nie.htmlSabina, Aasiula lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
MartaDidi wrote:Hej Kobietki. Kapta, wiedziałam, ze będzie dziewuszka... Wszystkim życzę samych zielonych kropek... Nudnych jak flaki z olejem ciąż... Ja dziewczyny znikam na trochę... Mam kłopoty rodzinne... Nie będę przynudzać, po prostu samo życie... Ciuchy w tym tyg. prześlę, niech idą w ruch... Kapta, jak nie będą pasować, prześlij dalej... Milo mi się zrobiło, ze spodnie teraz na Paszczaku- dobrze mi służyły... Trzymajcie się ciepło... Ściskam mocno... Dobrej Nocki
Sabina, Aasiula, macduska lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Widzę, że nie tylko ja mam znizkowy nastrój
Aska Ty się nie chcesz bzykac, a ja znowu nie mam z kim. I w pizdu pójdzie ten cykl. Mi się nie uda, mówię Wam, jestem pewna że mi się nie uda
takim gadaniem
Aasiula, kapturnica lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualnySabina wrote:Widzę, że nie tylko ja mam znizkowy nastrój
Trata tata, raz zaszłaś to i drugi raz zajdziesz.malgos741, Aasiula, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość