35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Marta trzymaj się niech kłopoty miną jak najszybciej
Aasiula lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyAasiula, a byłaś na monitoringu? czy coś pomieszałam... a co z serduchem? wiesz już coś?
Sabina.... czy ja mam nogą tupnąć?
Co tu się do kurwy nędzy wyprawia.... stypa jakaś czy co? po co się wpędzacie w taką dolinę... głowa do góry.
malgos741, kapturnica, Aasiula, Bliska 77, kkisia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:http://mamadu.pl/117311,lezala-brudna-glodna-i-zaniedbana-tak-szpital-potraktowal-chora-dziewczynke-z-domu-dziecka
Słyszałyście o tym? Ja pierdolę...mamatrojki80, Aasiula, dorbie, Bliska 77, kkisia lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
Jakas katolandowa strona ale tu tez wspominaja o wieku.Ze nie on ma ograniczac a tylko wzgl medyczne
http://www.pch24.pl/sztuczne-zaplodnienie-nie-tylko-dla-malzenstw-i-bez-ograniczen-wiekowych--rzadowe-przyspieszenie,34226,i.html?nom=1
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 21:17
malgos741 lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Jakas katolandowa strona ale tu tez wspominaja o wieku.Ze nie on ma ograniczac a tylko wzgl medyczne
dajcie znać...dorbie, Sabina, Aasiula lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mamatrojki80 wrote:Aasiula, a byłaś na monitoringu? czy coś pomieszałam... a co z serduchem? wiesz już coś?
Sabina.... czy ja mam nogą tupnąć?
Co tu się do kurwy nędzy wyprawia.... stypa jakaś czy co? po co się wpędzacie w taką dolinę... głowa do góry.
Jutro bedziemy gadac bo dzoisiaj ma urwanie jaj ,ale szału nie ma
-
nick nieaktualny
-
trzeba poczekać, aż na stronie sejmu pojawi się projekt ustawy
zobaczymy co tam naskrobalimalgos741 wrote:ciekawa jestem czy to prawda ... miejmy nadziejęWiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 21:22
malgos741 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:U mnie jakas chujnia ze tak powiem,bloki I i II stopnia jakies ,kardiolog zaproponowal jeszcze jeden hoilter najlepiej na dwa tygodnie
Jutro bedziemy gadac bo dzoisiaj ma urwanie jaj ,ale szału nie ma -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Marta, ale nie znikniesz tak całkiem, całkiem? Daj czasami jakiś znak co tam u Ciebie. Trzymaj się.
malgos741, Aasiula, macduska, Sabina, kkisia, Mega, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Aasiula wrote:U mnie jakas chujnia ze tak powiem,bloki I i II stopnia jakies ,kardiolog zaproponowal jeszcze jeden hoilter najlepiej na dwa tygodnie
Jutro bedziemy gadac bo dzoisiaj ma urwanie jaj ,ale szału nie madorbie, Aasiula lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Powiedziałam dziś dość tym cholernym słoiczkom. Poszłam na targ z Marcelem i kupiliśmy warzywa z miejsca gdzie kupuję od lat. Nie chcę dłużej paść dziecka gotowcami. Także jutro gotujemy
dorbie, malgos741, kapturnica, Aasiula, Bliska 77, Sabina, kkisia, paszczakin, Mega, ComeToMeBaby, Simba lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4