35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ania.g wrote:No dobra mamy chłopców, skoro wrócił temat napletka to niech mi któraś powie od kiedy i jak się go odciąga. Słyszę tyle opinii że już głupia jestem. My odciągamy delikatnie i troszkę przy kąpieli ale nie wiem do jakiego stopnia to się odciąga. Czy któraś może wytłumaczyć jak krowie na miedzy?
ania.g, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mamatrojki80 wrote:A do kiedy powinno zejść?
-
dorbie wrote:Wiecie, mi tez smutno... A jak nie bede mogla zajść juz w ciążę albo znów mnie spotka to samo... Nie chcę się wkrecac, ale mam tendencję. Łatwo powiedzieć " nie biadol", gorzej być tą osobą, która ma problem...
To siedzi we mnie tak głęboko...Aasiula, dorbie lubią tę wiadomość
-
A poprzeklinaj sobie moze Ci ulzy.Mala79 wrote:Witam sie wieczorem
Przepraszam ale nie mam sily na nadrabiabie tego co naskrobalyscie przez ostatnie kilka dni.
A co do mnie lepiej sie ugryze w jezyk bo na usta cisna sie same przeklenstwa:-(
Co do podejscia tej lekarki chyba bym zabila na miejscu wspolczuje Twojemu siostrzencowi Asiula - zabic to malo taka sucz!Aasiula, macduska, Bliska 77, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Znaczy jak do kiedy?Sciagalam tylko tyl;e ile sama schodzila.nic na sile nie ciaglammPozniej juz bylo latwiej po nacieciu jak sie wygoilo..Niestety lekarz pozbawil mnie zludzen mowiac ,ze jesli dziecie ma miec stulejke to czy bedzie sie odwodzilo napletek czy nie bedzie mialo..
Do jakiego wieku najpóźniejmacduska lubi tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:Do jakiego wieku najpóźniej
moremi, macduska, Aasiula, Mala79, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:Kurcze ja nie sciagalam i mielismy klopot pozniej z tego co wiem to najlepiej przy kapieli sciagac ,pomalutku stopniowo.Pozniej ja dostalam masc i codziennie wcieralam i sciagalam.Nie zapomne jednak dnia w ktorym tak sobie wcieralam i siagnela a napletek caly zszedł jezu jak sie wystraszylam bo nie chcial do gory sie wciagnac ,chlopa zawolalam zeby mu pomogł bo ja nie dam rady ;/ No zejsc musi tak zeby cala żoładz byla widoczna .
No właśnie u mojego w kapieli ta skórka ladnie się rozszerza jak mu myje i delikatnie naciągam... a potem na sucho już nie. żołędzia to ja jeszcze nie widziałam... a co to za maść? na receptę? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
śmiejecie sie, ale mojej kumpeli ex miał stulejkę
i jak się bzykali to tylko w gumie, żeby tarcia nie było, bo typ prawie płakał
wyobrażacie sobie robienie dzieci w tej sytuacji?
jedziesz do końca, a facet ryczy
o zabiegu nie chciał słyszećmamatrojki80 wrote:Do jakiego wieku najpóźniejmoremi, megan8, Mega lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Polubiłam zamiast cytować. Lekarka tak ściagnęła???
Biedny chłopczyk.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 22:13
macduska lubi tę wiadomość