35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dokładnie, boli od samego czytania a biorąc pod uwagę ze mamy do czynienia z dzieckiem..... oby jak najszybciej było po sprawieSabina wrote:Aśka ja pierdziele, nie mam fistacha, ale jak to napisałaś, to aż mnie zabolało
Biedny smyk, oby mu szybko pomogli 
Ps. Ja polubiłam, bo wspieram
nick nieaktualny, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:śmiejecie sie, ale mojej kumpeli ex miał stulejkę
i jak się bzykali to tylko w gumie, żeby tarcia nie było, bo typ prawie płakał
wyobrażacie sobie robienie dzieci w tej sytuacji?
jedziesz do końca, a facet ryczy
o zabiegu nie chciał słyszeć
No i dlatego tera dziecku traumę funduje... żeby na stare lata nie miał problemu
I pytałam poważnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 22:09
moremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPamiętam jak o tym pisałaś...Reni wrote:śmiejecie sie, ale mojej kumpeli ex miał stulejkę
o zabiegu nie chciał słyszeć -
Z rego co wiem to na recepte .Nie pamietam nazwy .mamatrojki80 wrote:No właśnie u mojego w kapieli ta skórka ladnie się rozszerza jak mu myje i delikatnie naciągam... a potem na sucho już nie. żołędzia to ja jeszcze nie widziałam... a co to za maść? na receptę?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyReni wrote:śmiejecie sie, ale mojej kumpeli ex miał stulejkę
o zabiegu nie chciał słyszeć
I co? Doczekali się dzieci?
Facet niedojrzały.
kapturnica, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
niektórych dziewczyn wtedy jeszcze na forum nie było, więc ku przestrodze, zeby nie zaniedbywać tego tematu
Sabina wrote:Pamiętam jak o tym pisałaś...
Bliska 77, nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi lubią tę wiadomość
-
i ten moment, kiedy to w mózgu rodzi sie myśl..chcę tyyyylko dziewczynkę!Bliska 77 wrote:Matko az mi ciarki przechodzą jak to czytam
Bliska 77, ania.g, kapturnica, Aasiula, malgos741, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
No to pieknie ,moja dopiero zaczyna taka z niej teraz wanka-wstanka:-)Bliska 77 wrote:Moja sama siedzi od okolo 1,5miesiaca, obecnie wspina sie po nas i próbuje stac
ania.g, Aasiula, Bliska 77, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Ale superBliska 77 wrote:Moja sama siedzi od okolo 1,5miesiaca, obecnie wspina sie po nas i próbuje stac
Już się nie mogę doczekać jak Marcel będzie siedział sam, na razie ostro trenuje
Aasiula, nick nieaktualny, Bliska 77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nie
pogoniła go
ochajtała się z innym, urodziła
a tamten w końcu poszedł na zabieg, ale ona juz nie chciała do niego wracać, więc poszedł w tango
nadrabia
macduska wrote:I co? Doczekali się dzieci?
Facet niedojrzały.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 22:14
nick nieaktualny, kapturnica, nick nieaktualny, malgos741, Aasiula, nick nieaktualny, gosia7122, Bliska 77, nick nieaktualny, moremi, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny