X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2015, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Dorbie, startujesz w tym cyklu?
    Muszę cykl odczekać, bo było łyżeczkowanie, W tym cyklu mam nie współżyć i faszerowac sie inofolikiemm kwasem foliowym i biosteronem ( Stymen)

moremi lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2015, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Powiedziałam dziś dość tym cholernym słoiczkom. Poszłam na targ z Marcelem i kupiliśmy warzywa z miejsca gdzie kupuję od lat. Nie chcę dłużej paść dziecka gotowcami. Także jutro gotujemy :)
    Super! Popieram. I nie miksuj, a rozgniec widelcem, marchewka jest wtedy bardziej do marchewki podobna.

ania.g, Aasiula, Bliska 77, kkisia lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorbie ja mialam w czerwcu zabieg usuniecia martwej ciazy a w listopadzie zaszlam z Helenka:-)a wczesniej w 2000r tez poronilam.Takze nie martw sie uda Ci sie i bedziesz w ciazy i donosisz.
    dorbie wrote:
    Wiecie, mi tez smutno... A jak nie bede mogla zajść juz w ciążę albo znów mnie spotka to samo... Nie chcę się wkrecac, ale mam tendencję. Łatwo powiedzieć " nie biadol", gorzej być tą osobą, która ma problem...
    To siedzi we mnie tak głęboko...

dorbie, malgos741, ania.g, kapturnica, Aasiula, gosia7122, macduska, Bliska 77, moremi, Sabina, kkisia, Simba lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania cudo ten twój chłopak ;)

ania.g, Aasiula lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2015, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Dorbie ja mialam w czerwcu zabieg usuniecia martwej ciazy a w listopadzie zaszlam z Helenka:-)a wczesniej w 2000r tez poronilam.Takze nie martw sie uda Ci sie i bedziesz w ciazy i donosisz.
    Dzięki :-)

anna maria, Aasiula, macduska, moremi lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Kapta, dopiero doczytałam że będziesz miała córkę :) Gratuluję <3
    Ania jeszcze nie na 100% ale po rozłożeniu nózek tak to wyglądało ..Mam nadzieje ,że sie okaże to prawda . 8)

malgos741, anna maria, Aasiula, ania.g, macduska, dorbie, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ech,dziewczyny jakas zrezygnowana jestem ,mam nadzieje ze to od lekow ze trzeba je zmienic i bedzie dobrze .Tak łatwo sie nie poddam bede wlaczyc ile wlezie :)
    Jeszcz zadzwonila do mnie ,moja siostra ze jedzie na pogotowie z synem bo byli u lekarza i ta pizda sory ze tak mowie na sile sciagnela mlodemu napletek bo ma stulejke Mlody ma popekane wokol zaognione nie chce sikac .Nie dala masci nic ,ja pieprze !!!

macduska, Sabina lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    ech,dziewczyny jakas zrezygnowana jestem ,mam nadzieje ze to od lekow ze trzeba je zmienic i bedzie dobrze .Tak łatwo sie nie poddam bede wlaczyc ile wlezie :)
    Jeszcz zadzwonila do mnie ,moja siostra ze jedzie na pogotowie z synem bo byli u lekarza i ta pizda sory ze tak mowie na sile sciagnela mlodemu napletek bo ma stulejke Mlody ma popekane wokol zaognione nie chce sikac .Nie dala masci nic ,ja pieprze !!!
    o cholera.U mnie mlody tez mial stulejke ale nikt sie nie odwazyl tego sciagac na sile Tylko od razu na zabieg bo doszlo do zatrzymania moczu. Co za pizda jakas

ania.g, Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    No co ty....ale cipa z tej lekarki :( mój w listopadzie miał akcję, zrobiło mu sie zapalenie i tak go bolało że nie mógł chodzić. dzwonilam do pediatry ale wyjechala no to do lekarza w przychodni podjechaliśmy. Dostaliśmy maść i tak powolutku mu odciagalam, smarowałam i teraz schodzi pięknie. tak mi zal tego smyka, to musi boleć :(
    A tak przy okazji to warto małym chłopocom po trochu naciągać, ja ostatnio zaniedbałam i był problem. Dobrze że tylko tak to się skończyło

Aasiula, moremi lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2015, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:

Polubiłam zamiast cytować. Lekarka tak ściagnęła???
    Biedny chłopczyk.

Aasiula lubi tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    o cholera.U mnie mlody tez mial stulejke ale nikt sie nie odwazyl tego sciagac na sile Tylko od razu na zabieg bo doszlo do zatrzymania moczu. Co za pizda jakas
    Az sie poryczalam jak slyszalam jak placze ,moj mlody tez mial ale dostal masc i po 2 rygodniach ladnie zeszlo .Kurwa cycki opadaja jak mozna byc takim krerynem i zrobic dziecku krzywde,jego to boli teraz .

• ania.g Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Ja pierdzielę, co za durne babsko.

Aasiula, dorbie lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania -Marcel super chlopak :-)

ania.g, Aasiula lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dobra mamy chłopców, skoro wrócił temat napletka to niech mi któraś powie od kiedy i jak się go odciąga. Słyszę tyle opinii że już głupia jestem. My odciągamy delikatnie i troszkę przy kąpieli ale nie wiem do jakiego stopnia to się odciąga. Czy któraś może wytłumaczyć jak krowie na miedzy?

anna maria, Natka_79, macduska, Aasiula, Bliska 77, Sabina, moremi, kkisia, paszczakin lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie odkrylam ze rum z kola smakuje jak lyski:-)polecam

Aasiula, Sabina, moremi, malgos741, kkisia, Simba lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    No dobra mamy chłopców, skoro wrócił temat napletka to niech mi któraś powie od kiedy i jak się go odciąga. Słyszę tyle opinii że już głupia jestem. My odciągamy delikatnie i troszkę przy kąpieli ale nie wiem do jakiego stopnia to się odciąga. Czy któraś może wytłumaczyć jak krowie na miedzy?
    tylko troszke .Z wiekiem bedzie schodzilo wiecej.ale nic an sile zeby nie peklo

ania.g, Sabina, moremi, kkisia, dorbie lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Duska a Ty mieszkasz w Janowie tam gdzie te slynne konie sprzedaja?

Aasiula lubi tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie wieczorem
    Przepraszam ale nie mam sily na nadrabiabie tego co naskrobalyscie przez ostatnie kilka dni.
    A co do mnie lepiej sie ugryze w jezyk bo na usta cisna sie same przeklenstwa:-(

Co do podejscia tej lekarki chyba bym zabila na miejscu wspolczuje Twojemu siostrzencowi Asiula - zabic to malo taka sucz!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 21:58

anna maria, Aasiula, ania.g, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    tylko troszke .Z wiekiem bedzie schodzilo wiecej.ale nic an sile zeby nie peklo

A do kiedy powinno zejść?

• Natka_79 Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    mnie pediatra poinstruowała że odciągac w kąpieli, odrobinę, tak żeby się lekko rozchylił, przemyć wodą i już.

anna maria, kapturnica, Aasiula, moremi, kkisia, dorbie lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
‹‹ 7955 7956 7957 7958 7959 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ