35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyania.g wrote:Powiedziałam dziś dość tym cholernym słoiczkom. Poszłam na targ z Marcelem i kupiliśmy warzywa z miejsca gdzie kupuję od lat. Nie chcę dłużej paść dziecka gotowcami. Także jutro gotujemy
ania.g, Aasiula, Bliska 77, kkisia lubią tę wiadomość
-
Dorbie ja mialam w czerwcu zabieg usuniecia martwej ciazy a w listopadzie zaszlam z Helenka:-)a wczesniej w 2000r tez poronilam.Takze nie martw sie uda Ci sie i bedziesz w ciazy i donosisz.dorbie wrote:Wiecie, mi tez smutno... A jak nie bede mogla zajść juz w ciążę albo znów mnie spotka to samo... Nie chcę się wkrecac, ale mam tendencję. Łatwo powiedzieć " nie biadol", gorzej być tą osobą, która ma problem...
To siedzi we mnie tak głęboko...dorbie, malgos741, ania.g, kapturnica, Aasiula, gosia7122, macduska, Bliska 77, moremi, Sabina, kkisia, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanna maria wrote:Dorbie ja mialam w czerwcu zabieg usuniecia martwej ciazy a w listopadzie zaszlam z Helenka:-)a wczesniej w 2000r tez poronilam.Takze nie martw sie uda Ci sie i bedziesz w ciazy i donosisz.
anna maria, Aasiula, macduska, moremi lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Kapta, dopiero doczytałam że będziesz miała córkę
Gratuluję
malgos741, anna maria, Aasiula, ania.g, macduska, dorbie, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
ech,dziewczyny jakas zrezygnowana jestem ,mam nadzieje ze to od lekow ze trzeba je zmienic i bedzie dobrze .Tak łatwo sie nie poddam bede wlaczyc ile wlezie
Jeszcz zadzwonila do mnie ,moja siostra ze jedzie na pogotowie z synem bo byli u lekarza i ta pizda sory ze tak mowie na sile sciagnela mlodemu napletek bo ma stulejke Mlody ma popekane wokol zaognione nie chce sikac .Nie dala masci nic ,ja pieprze !!!macduska, Sabina lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:ech,dziewczyny jakas zrezygnowana jestem ,mam nadzieje ze to od lekow ze trzeba je zmienic i bedzie dobrze .Tak łatwo sie nie poddam bede wlaczyc ile wlezie
Jeszcz zadzwonila do mnie ,moja siostra ze jedzie na pogotowie z synem bo byli u lekarza i ta pizda sory ze tak mowie na sile sciagnela mlodemu napletek bo ma stulejke Mlody ma popekane wokol zaognione nie chce sikac .Nie dala masci nic ,ja pieprze !!!ania.g, Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:ech,dziewczyny jakas zrezygnowana jestem ,mam nadzieje ze to od lekow ze trzeba je zmienic i bedzie dobrze .Tak łatwo sie nie poddam bede wlaczyc ile wlezie
Jeszcz zadzwonila do mnie ,moja siostra ze jedzie na pogotowie z synem bo byli u lekarza i ta pizda sory ze tak mowie na sile sciagnela mlodemu napletek bo ma stulejke Mlody ma popekane wokol zaognione nie chce sikac .Nie dala masci nic ,ja pieprze !!!mój w listopadzie miał akcję, zrobiło mu sie zapalenie i tak go bolało że nie mógł chodzić. dzwonilam do pediatry ale wyjechala no to do lekarza w przychodni podjechaliśmy. Dostaliśmy maść i tak powolutku mu odciagalam, smarowałam i teraz schodzi pięknie. tak mi zal tego smyka, to musi boleć
A tak przy okazji to warto małym chłopocom po trochu naciągać, ja ostatnio zaniedbałam i był problem. Dobrze że tylko tak to się skończyłoAasiula, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:ech,dziewczyny jakas zrezygnowana jestem ,mam nadzieje ze to od lekow ze trzeba je zmienic i bedzie dobrze .Tak łatwo sie nie poddam bede wlaczyc ile wlezie
Jeszcz zadzwonila do mnie ,moja siostra ze jedzie na pogotowie z synem bo byli u lekarza i ta pizda sory ze tak mowie na sile sciagnela mlodemu napletek bo ma stulejke Mlody ma popekane wokol zaognione nie chce sikac .Nie dala masci nic ,ja pieprze !!!
Polubiłam zamiast cytować. Lekarka tak ściagnęła???
Biedny chłopczyk.
Aasiula lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:o cholera.U mnie mlody tez mial stulejke ale nikt sie nie odwazyl tego sciagac na sile Tylko od razu na zabieg bo doszlo do zatrzymania moczu. Co za pizda jakas
-
Jeszcz zadzwonila do mnie ,moja siostra ze jedzie na pogotowie z synem bo byli u lekarza i ta pizda sory ze tak mowie na sile sciagnela mlodemu napletek bo ma stulejke Mlody ma popekane wokol zaognione nie chce sikac .Nie dala masci nic ,ja pieprze !!!Aasiula, dorbie lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
No dobra mamy chłopców, skoro wrócił temat napletka to niech mi któraś powie od kiedy i jak się go odciąga. Słyszę tyle opinii że już głupia jestem. My odciągamy delikatnie i troszkę przy kąpieli ale nie wiem do jakiego stopnia to się odciąga. Czy któraś może wytłumaczyć jak krowie na miedzy?
anna maria, Natka_79, macduska, Aasiula, Bliska 77, Sabina, moremi, kkisia, paszczakin lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
ania.g wrote:No dobra mamy chłopców, skoro wrócił temat napletka to niech mi któraś powie od kiedy i jak się go odciąga. Słyszę tyle opinii że już głupia jestem. My odciągamy delikatnie i troszkę przy kąpieli ale nie wiem do jakiego stopnia to się odciąga. Czy któraś może wytłumaczyć jak krowie na miedzy?
ania.g, Sabina, moremi, kkisia, dorbie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam sie wieczorem
Przepraszam ale nie mam sily na nadrabiabie tego co naskrobalyscie przez ostatnie kilka dni.
A co do mnie lepiej sie ugryze w jezyk bo na usta cisna sie same przeklenstwa:-(
Co do podejscia tej lekarki chyba bym zabila na miejscu wspolczuje Twojemu siostrzencowi Asiula - zabic to malo taka sucz!Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 21:58
anna maria, Aasiula, ania.g, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ania.g wrote:No dobra mamy chłopców, skoro wrócił temat napletka to niech mi któraś powie od kiedy i jak się go odciąga. Słyszę tyle opinii że już głupia jestem. My odciągamy delikatnie i troszkę przy kąpieli ale nie wiem do jakiego stopnia to się odciąga. Czy któraś może wytłumaczyć jak krowie na miedzy?
anna maria, kapturnica, Aasiula, moremi, kkisia, dorbie lubią tę wiadomość