35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyReni wrote:nie
pogoniła go
ochajtała się z innym, urodziłaa tamten w końcu poszedł na zabieg, ale ona juz nie chciała do niego wracać, więc poszedł w tango
nadrabia
I miała rację. Facet beznadziejny a jeszcze w koncu zrobił zabieg...
Analogicznie- moja kumpela chciala wprowadzić się od teściowej. Facet nie i nie, mamisynek, on mamusi nie zostawi itp...
Rozlecialo się, rozwód itd.
Po dwóch latach goscia zwolnili z pracy, wyjechał za granicę, bywa w domu dwa, trzy razy w roku... Mamusia świetnie sobie radzi...
Kumpela mówi, że to ją najbardziej boli- nie dla małzeństwa a dla kasy jak najbardziej mógł...Reni, Sabina, kapturnica, Bliska 77, kkisia, moremi, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:a dzieje się coś pozytywnego u Was?
U mnie tak - Pierworodny zaliczył sprawdzian z matmy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 22:20
kapturnica, Reni, Bliska 77, mamatrojki80, dorbie, gosia7122, kkisia, malgos741, Mala79, moremi, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:I miała rację. Facet beznadziejny a jeszcze w koncu zrobił zabieg...
Analogicznie- moja kumpela chciala wprowadzić się od teściowej. Facet nie i nie, mamisynek, on mamusi nie zostawi itp...
Rozlecialo się, rozwód itd.
Po dwóch latach goscia zwolnili z pracy, wyjechał za granicę, bywa w domu dwa, trzy razy w roku... Mamusia świetnie sobie radzi...
Kumpela mówi, że to ją najbardziej boli- nie dla małzeństwa a dla kasy jak najbardziej mógł...macduska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:a dzieje się coś pozytywnego u Was?
Chyba nie. Pies się zakochał, uciekł nam z domu i nie możemy go z ojcem złapać od dwóch dni. Jak nas widzi to daje nogę. Koczuje pod domem jednej suki, ale ona zamknięta w domu, więc miłość chyba nie będzie spełnionao ile Morus przezyje, bo od niedzieli nie jadł
Bliska 77, Aasiula, Reni, macduska, malgos741, gosia7122, Mega, ComeToMeBaby, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
anna maria wrote:No to pieknie ,moja dopiero zaczyna taka z niej teraz wanka-wstanka:-)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 22:24
Sabina, Aasiula, malgos741, ania.g lubią tę wiadomość
-
Reni, u nas piekne kwiatki w ogrodku rozkwitaja a i dzieciaczki kazdego ranka usmiechniete wstają
o negatywach mojego zycia poki co nie myślę jak bede musiala to sie z nimi zmierze....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 22:23
Sabina, dorbie, Aasiula, kkisia, malgos741, gosia7122, Reni, Simba lubią tę wiadomość
-
Witam z wieczora
Alem się napiiiiiła... z okazji minionego Dnia Kobiet ze współpracownikami oczywoście!!! Alem mogła, a co, kurna! i tak nici z tego cyklu... @ jest i chu...! - i znowu gówno!
...i jeszcze sie tu pożaliłam, sorry :.(Sabina, mamatrojki80, Aasiula, macduska, kkisia, malgos741, gosia7122, moremi, Parka, Mega, anna maria, ania.g, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wrote:eeeeee, mmmmmmmmmmmm
Chyba nie. Pies się zakochał, uciekł nam z domu i nie możemy go z ojcem złapać od dwóch dni. Jak nas widzi to daje nogę. Koczuje pod domem jednej suki, ale ona zamknięta w domu, więc miłość chyba nie będzie spełnionao ile Morus przezyje, bo od niedzieli nie jadł
Mój kocur kotkę przyprowadził... a raczej ona za nim przyszła.
Sabina, Aasiula, Bliska 77, macduska, kkisia, malgos741, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny