35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnygosia7122 wrote:a tu test gimnazjalisty ja nie wiem jak on policzy ,na próbnym napisał najgorzej w klasie
mamatrojki80, Luna76, Sabina, moremi, Bliska 77, Arwena, kkisia lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:śmiejecie sie, ale mojej kumpeli ex miał stulejkę
i jak się bzykali to tylko w gumie, żeby tarcia nie było, bo typ prawie płakał
wyobrażacie sobie robienie dzieci w tej sytuacji?
jedziesz do końca, a facet ryczy
o zabiegu nie chciał słyszeć
moj mial zabiegzadna trauma..
zdecydowanie wieksza trauma bzykac sie bez tarcia
macduska, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
Paszczak a ty nadal masz taki sam brzusio czy urósł?
moremi, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
macduska wrote:To nie napisze, w końcu to nie koniec swiata. Egzamin na ukończenie gimnazjum nie ma wpływu.
Napisze jak potrafi, bo test napisac musi, jak wszyscy. A może się zmobilizuje... Widze jak nasze gimbusy - na próbnych średnio, a na koncowych sie sprężą i jest ok.
macduska, moremi, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLuna76 wrote:Napisze jak potrafi, bo test napisac musi, jak wszyscy. A może się zmobilizuje... Widze jak nasze gimbusy - na próbnych średnio, a na koncowych sie sprężą i jest ok.
moremi, Aasiula, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymalgos741 wrote:Paszczak a ty nadal masz taki sam brzusio czy urósł?
A propo brzuchów, może pora zamieścić następne?
Kapta, Pepa, Elfik słyszycie? Do Was mówię.
Morce damy jeszcze parę tygodni.mamatrojki80, Aasiula, malgos741, paszczakin, moremi, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
malgos741 wrote:Paszczak a ty nadal masz taki sam brzusio czy urósł?
chyba urosl, rozstepa nowego mam jako pokwitowanie (do kurwy nedzy, mimo doadania 3-go kremu dziennie).. najbardziej widac, jak mam cos odcietego pod biusem, bo ja staniki w obwodzie nosze 70-tki, a w bebolu to nie wiem ile teraz mam- ze 120? 130?
nie mam kurde centrymetra, musze zakupic, bo mieszenie tasma metalowa jakos srednio mi wychodzimacduska, Aasiula, malgos741, Mega, moremi, Sabina, kapturnica, ComeToMeBaby, kkisia lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Mój syn tak miał w podstawówce na sprawdzianoe szóstoklasisty. Liczę po cichu, że teraz też tak będzie, ale podstawy musi mieć.
Nie martw sie, nie jeden rok pracuję w gimnazjum (w podstawówce z reszta takze) i widzę co jest grane... Dzieciaki potrafia zaskoczyc w ostatniej chwili. A poza tym jest jeszcze czas aby nadrobic zaległości - egzamin dopiero w kwietniumacduska, Aasiula, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:chyba urosl, rozstepa nowego mam jako pokwitowanie (do kurwy nedzy, mimo doadania 3-go kremu dziennie).. najbardziej widac, jak mam cos odcietego pod biusem, bo ja staniki w obwodzie nosze 70-tki, a w bebolu to nie wiem ile teraz mam- ze 120? 130?
nie mam kurde centrymetra, musze zakupic, bo mieszenie tasma metalowa jakos srednio mi wychodzi
A spać przez tego rozstępa możesz?malgos741 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLuna76 wrote:Nie martw sie, nie jeden rok pracuję w gimnazjum (w podstawówce z reszta takze) i widzę co jest grane... Dzieciaki potrafia zaskoczyc w ostatniej chwili. A poza tym jest jeszcze czas aby nadrobic zaległości - egzamin dopiero w kwietniu
Spoko mój za rok zdaje dopiero.moremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:A propo brzuchów, może pora zamieścić następne?
Kapta, Pepa, Elfik słyszycie? Do Was mówię.
Morce damy jeszcze parę tygodni.
o no wlasnie- po mnie jezdzily, to teraz moja kolej!
dawac brzuchy!malgos741, Aasiula, moremi, Sabina, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:Chcesz patykiem w oko dostać?
za krotkie rączkinie siegniesz nawet dlugim patykiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 23:05
anna maria, malgos741, moremi, Aasiula, kapturnica, Bliska 77, macduska, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny