35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania, cudna Hela
I Ania G. Marcel jest super
Dzisiaj zapytałam męża czy chciałby córkę czy syna. Nie ma preferencjito tak jak ja
mamatrojki80, Aasiula, ania.g, Sabina, kapturnica, macduska, Mega, anna maria, kkisia, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
macduska wrote:A propo brzuchów, może pora zamieścić następne?
Kapta, Pepa, Elfik słyszycie? Do Was mówię.
Morce damy jeszcze parę tygodni.. A na powaznie jeszcze za wczesnie dopiero zaczyna sie pokazywac.Ale na razie to opona plus wzdecia
moremi, Aasiula, macduska, dorbie, Sabina, Mega, malgos741, anna maria, kkisia lubią tę wiadomość
-
A wogole to dzien bryyy .Dzis ostatni dzien pierwszego semestru.
I jutro kolejny .Czlowiek cieszy sie z małych kroczków ..
Miłego dzionka!!Aasiula, moremi, macduska, Sabina, Mega, ComeToMeBaby, paszczakin, Bliska 77, gosia7122, kkisia, Simba lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:A wogole to dzien bryyy .Dzis ostatni dzien pierwszego semestru.
I jutro kolejny .Czlowiek cieszy sie z małych kroczków ..
Miłego dzionka!!
Dobra wiadomość z rana
Bry
A mnie ciekawi jak tam badania u Elfika. Wyszła dziewucha?
I Asiapoli mogłaby się od czasu do czasu odezwać. Agp również.Aasiula, macduska, Sabina, gosia7122, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Ktos ukradł słońce! Skandal! A było już tak pięknie....
Witam z ranaSabina, kapturnica, macduska, Aasiula, malgos741, gosia7122, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
moremi wrote:Dobra wiadomość z rana
Bry
A mnie ciekawi jak tam badania u Elfika. Wyszła dziewucha?
I Asiapoli mogłaby się od czasu do czasu odezwać. Agp również.macduska, Sabina, Aasiula, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Lepiej Ci?
Dzwonili do Ciebie po tej rozmowie?
Dzwonili raz, ze przesunęli termin do jutra, wiec czekam dalejmacduska, Sabina, kapturnica, malgos741, Bliska 77, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam z rana.
Od wczorajszego wieczora mam lekcję geografii. Globus poszedł w ruch. A było już tak pięknie...
Nie powiem nic nowego- ale powiem- Hela i Marcel - sliczne dzieciaczki.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2015, 08:08
Aasiula, kapturnica, Sabina, Mega, kkisia lubią tę wiadomość