35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
gosia7122 wrote:Marysia siedzi jak ją trzymam,próbuję się sama podnosić z leżącego ale do samodzielnego siedzenia to jeszcze daleko.Jutro idę do rehabilitanta to zobaczymy jak ją oceni.
-
nick nieaktualnyTaka wiosna, że sxok. Ha dziś chciałam thuje kupic, bo mam nową koncepcjębogrodowa i pudlo, jeszcze nie sprzedają. W Leroy ogród dopiero w niedzielę otwierają, spóźnili sie
Bliska 77, malgos741, Aasiula, Mala79, Sabina, moremi, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPrzepraszam nawiewam spac
Kolorkow Kobietki
Nie daje rady jutro Wam opowiem co sie wydarzylo u mnie przez te kilka dni offline...
dorbie, macduska, malgos741, Aasiula, Sabina, gosia7122, kapturnica, moremi, anna maria, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:a dzieje się coś pozytywnego u Was?
Tak za niecala godzine bede w domu
W Wawie bylo spoko , takie spotkanie po latach , ale w domu najlepiejdorbie, macduska, malgos741, Bliska 77, Aasiula, Sabina, gosia7122, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLuna76 wrote:Witam z wieczora
Alem się napiiiiiła... z okazji minionego Dnia Kobiet ze współpracownikami oczywoście!!! Alem mogła, a co, kurna! i tak nici z tego cyklu... @ jest i chu...! - i znowu gówno!
...i jeszcze sie tu pożaliłam, sorry :.(
Czasem żałuje, że abstynentkom jezdem...
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wrote:eeeeee, mmmmmmmmmmmm
Chyba nie. Pies się zakochał, uciekł nam z domu i nie możemy go z ojcem złapać od dwóch dni. Jak nas widzi to daje nogę. Koczuje pod domem jednej suki, ale ona zamknięta w domu, więc miłość chyba nie będzie spełnionao ile Morus przezyje, bo od niedzieli nie jadł
Ale go wzięło. Kto tak jeszcze potrafi kochać?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 22:29
malgos741, Aasiula, Sabina, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Taka wiosna, że sxok. Ha dziś chciałam thuje kupic, bo mam nową koncepcjębogrodowa i pudlo, jeszcze nie sprzedają. W Leroy ogród dopiero w niedzielę otwierają, spóźnili sie
dorbie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnydorbie wrote:Taka wiosna, że sxok. Ha dziś chciałam thuje kupic, bo mam nową koncepcjębogrodowa i pudlo, jeszcze nie sprzedają. W Leroy ogród dopiero w niedzielę otwierają, spóźnili sie
W Leroy są lipne rośliny, lepiej do jakiejś szkółki jechać.Bliska 77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:U mnie tak - Pierworodny zaliczył sprawdzian z matmy.
a u nas kolejna jedynka ja już nie wiem jak go uczyc,podziwiam mojego m jak mu tłumaczy bo ja czasem bym zeszytem rzuciła.On niby w domu rozumie a w szkole mówi że stres go zabija,robi podstawowe błędy .macduska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnygosia7122 wrote:a u nas kolejna jedynka ja już nie wiem jak go uczyc,podziwiam mojego m jak mu tłumaczy bo ja czasem bym zeszytem rzuciła.On niby w domu rozumie a w szkole mówi że stres go zabija,robi podstawowe błędy .
Mój Boże, mało to razy ja rzucałam zeszytem? Mało razy?
Mój mąż nawet się tego nie tyka. Ja lubię, to zamiast krzyżówek.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 22:32
Bliska 77, gosia7122, malgos741, Aasiula, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBliska 77 wrote:Ja teraz poluje na rododendrony, chce dwa dkupic przed chalupe, tez czekam na okazje
No to jakies rasowe centrum ogrodnicze obstawiajU mnie jest centrum ogrodnicze JUCCA, ja tam w trans wpadam
po drobiazgi rowerem jadę... po większe zakupy chłopa ciagne, a on non stop oponuje
malgos741, Bliska 77, kkisia lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Mój Boże, mało to razy ja rzucałam zeszytem? Mało razy?
Mój mąż nawet się tego nie tyka. Ja lubię, to zamiast krzyżówek.macduska lubi tę wiadomość
-
MartaDidi wrote:Hej Kobietki. Kapta, wiedziałam, ze będzie dziewuszka... Wszystkim życzę samych zielonych kropek... Nudnych jak flaki z olejem ciąż... Ja dziewczyny znikam na trochę... Mam kłopoty rodzinne... Nie będę przynudzać, po prostu samo życie... Ciuchy w tym tyg. prześlę, niech idą w ruch... Kapta, jak nie będą pasować, prześlij dalej... Milo mi się zrobiło, ze spodnie teraz na Paszczaku- dobrze mi służyły... Trzymajcie się ciepło... Ściskam mocno... Dobrej Nocki
Martusia, mam nadzieje, ze Ci sie pouklada! I wiesz, jak juz bedziesz zielona to ja Ci chetnie wysle gatki spowrotem!moremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny