X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gosia7122 wrote:
    Marysia siedzi jak ją trzymam,próbuję się sama podnosić z leżącego ale do samodzielnego siedzenia to jeszcze daleko.Jutro idę do rehabilitanta to zobaczymy jak ją oceni.
    Nasza jest silnym dzieckiem ale niestety wszystko wskazuje na to ze bedziemy musieli udroznic kanalik w lewym oczku no i juz pojawila sie atopowa skora

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2015, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taka wiosna, że sxok. Ha dziś chciałam thuje kupic, bo mam nową koncepcjębogrodowa i pudlo, jeszcze nie sprzedają. W Leroy ogród dopiero w niedzielę otwierają, spóźnili sie

Bliska 77, malgos741, Aasiula, Mala79, Sabina, moremi, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2015, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przepraszam nawiewam spac
    Kolorkow Kobietki
    Nie daje rady jutro Wam opowiem co sie wydarzylo u mnie przez te kilka dni offline...

dorbie, macduska, malgos741, Aasiula, Sabina, gosia7122, kapturnica, moremi, anna maria, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    a dzieje się coś pozytywnego u Was?

Tak za niecala godzine bede w domu
    W Wawie bylo spoko , takie spotkanie po latach , ale w domu najlepiej :)

dorbie, macduska, malgos741, Bliska 77, Aasiula, Sabina, gosia7122, moremi, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    Nasza jest silnym dzieckiem ale niestety wszystko wskazuje na to ze bedziemy musieli udroznic kanalik w lewym oczku no i juz pojawila sie atopowa skora
    Ups.

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna76 wrote:
    Witam z wieczora

Alem się napiiiiiła... z okazji minionego Dnia Kobiet ze współpracownikami oczywoście!!! Alem mogła, a co, kurna! i tak nici z tego cyklu... @ jest i chu...! - i znowu gówno!

...i jeszcze sie tu pożaliłam, sorry :.(

Czasem żałuje, że abstynentkom jezdem...

ComeToMeBaby lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    eeeeee, mmmmmmmmmmmm
    Chyba nie. Pies się zakochał, uciekł nam z domu i nie możemy go z ojcem złapać od dwóch dni. Jak nas widzi to daje nogę. Koczuje pod domem jednej suki, ale ona zamknięta w domu, więc miłość chyba nie będzie spełniona ;) o ile Morus przezyje, bo od niedzieli nie jadł

Ale go wzięło. Kto tak jeszcze potrafi kochać? ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 22:29

malgos741, Aasiula, Sabina, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Taka wiosna, że sxok. Ha dziś chciałam thuje kupic, bo mam nową koncepcjębogrodowa i pudlo, jeszcze nie sprzedają. W Leroy ogród dopiero w niedzielę otwierają, spóźnili sie
    Znam to, my w sobotę chcielismy troche płotkow, drabinek dla kwiatow itp pokupowac ale dupa, nic jeszcze nie ma

dorbie lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2015, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:

W Leroy są lipne rośliny, lepiej do jakiejś szkółki jechać.

Bliska 77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala79 wrote:
    Przepraszam nawiewam spac
    Kolorkow Kobietki
    Nie daje rady jutro Wam opowiem co sie wydarzylo u mnie przez te kilka dni offline...

Mała dobrej nocy. Jutro też jest dzień.

kapturnica lubi tę wiadomość

• gosia7122 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    U mnie tak - Pierworodny zaliczył sprawdzian z matmy. :-)

a u nas kolejna jedynka ja już nie wiem jak go uczyc,podziwiam mojego m jak mu tłumaczy bo ja czasem bym zeszytem rzuciła.On niby w domu rozumie a w szkole mówi że stres go zabija,robi podstawowe błędy .

macduska lubi tę wiadomość

201408184765.png
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Ups.
    U nas atopowa skora jest na wyposażeniu kazdego z nas tylko u starszej pojawila sie pozniej

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Ja teraz poluje na rododendrony, chce dwa dkupic przed chalupe, tez czekam na okazje

mamatrojki80 lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2015, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gosia7122 wrote:
    a u nas kolejna jedynka ja już nie wiem jak go uczyc,podziwiam mojego m jak mu tłumaczy bo ja czasem bym zeszytem rzuciła.On niby w domu rozumie a w szkole mówi że stres go zabija,robi podstawowe błędy .

Mój Boże, mało to razy ja rzucałam zeszytem? Mało razy?
    Mój mąż nawet się tego nie tyka. Ja lubię, to zamiast krzyżówek. :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 22:32

Bliska 77, gosia7122, malgos741, Aasiula, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To sobie juz pogadalam z Wami, corcia wzywa, spokojnej nocy :-D

Sabina lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2015, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    Ja teraz poluje na rododendrony, chce dwa dkupic przed chalupe, tez czekam na okazje

No to jakies rasowe centrum ogrodnicze obstawiaj ;-) U mnie jest centrum ogrodnicze JUCCA, ja tam w trans wpadam :-) po drobiazgi rowerem jadę... po większe zakupy chłopa ciagne, a on non stop oponuje ;-)

malgos741, Bliska 77, kkisia lubią tę wiadomość

• gosia7122 Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Mój Boże, mało to razy ja rzucałam zeszytem? Mało razy?
    Mój mąż nawet się tego nie tyka. Ja lubię, to zamiast krzyżówek. :-)
    a tu test gimnazjalisty ja nie wiem jak on policzy ,na próbnym napisał najgorzej w klasie

201408184765.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Paszcza priv.

odpisane, dzieki bardzo!

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    Hej Kobietki. Kapta, wiedziałam, ze będzie dziewuszka... Wszystkim życzę samych zielonych kropek... Nudnych jak flaki z olejem ciąż... Ja dziewczyny znikam na trochę... Mam kłopoty rodzinne... Nie będę przynudzać, po prostu samo życie... Ciuchy w tym tyg. prześlę, niech idą w ruch... Kapta, jak nie będą pasować, prześlij dalej... Milo mi się zrobiło, ze spodnie teraz na Paszczaku- dobrze mi służyły... Trzymajcie się ciepło... Ściskam mocno... Dobrej Nocki

Martusia, mam nadzieje, ze Ci sie pouklada! I wiesz, jak juz bedziesz zielona to ja Ci chetnie wysle gatki spowrotem!

moremi lubi tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2015, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Jutro pojadę.

mamatrojki80 lubi tę wiadomość

‹‹ 7959 7960 7961 7962 7963 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ