X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczór
    Macdu, już polubione :)

macduska lubi tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2015, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    Słuchałam w wiadomościach o projekcie in vitro i nie było mowy o wieku że przedłużą ... Reni gdzieś ty to znalazła?
    Ja słyszałam, że o wieku mowili w aspekcie ile zarodków sie tworzy, że >35 roku indywidualnie sie rozpatruje

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    Słuchałam w wiadomościach o projekcie in vitro i nie było mowy o wieku że przedłużą ... Reni gdzieś ty to znalazła?
    Z tego co sie zdazylam zorientowac to nie ma niestety przedluzenia wieku ale moge sie mylic...Powinni zrobic jako podstawowy warunek dobre amh a nie wiek bo nie jedna 43lataka miewa lepsze jajca niz mlodsza.I to troche niesprawiedliwe niestety jest

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    Ja też nie słyszałam o wieku. Ale fakt jest taki że jak miałam gdzieś operę mydlaną pt wybory to teraz pójdę zagłosować tylko po to żeby wygrała osoba która jest za programem in vitro.

kapturnica, macduska lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2015, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Tez polubilam. Duska, to jest profesor a nie doktor :-)

no ale jest lekarzem nie? to się moze nie obrazi, zreszto poprawię.

moremi, dorbie lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Wiecie, mi tez smutno... A jak nie bede mogla zajść juz w ciążę albo znów mnie spotka to samo... Nie chcę się wkrecac, ale mam tendencję. Łatwo powiedzieć " nie biadol", gorzej być tą osobą, która ma problem...
    To siedzi we mnie tak głęboko...
    Punkt widzenia zalezy od miejsca siedzenia niestety. Domyslam sie ,ze czeka cie niestety po zajsciuw ciaze kilka ciezkich tygodni napewno..

malgos741, dorbie, macduska, Aasiula, gosia7122, Sabina lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie <3
    każdej czasem smutno. może masz czas na przemyślenia.
    strach ci w niczym nie pomoże, musisz go odłożyć na bok, musisz to pokonać. dopóki nie przyjdzie pani na M to każda z nas ma szanse. jeszcze nie powiedziałaś ostatniego słowa. wierzę, że niedługo zostaniesz młodą mamą :) głowa do góry <3

dorbie, Aasiula, malgos741, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2015, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Nie przepraszaj. I skoncz już szukać. Masz i tak poziom ekspercki, więc nic więcej się nie dowiesz. A kiedy wkładka będzie usunięta?

Nie wiem jeszcze. Mam nadzieję, że się dowiem w sobotę bo mam zapisaną normalną wizytę to może gin będzie miał więcej czasu. Właściwie nie może a na pewno.
    Do tej pory na wizytach po zabiegu to zajrzał, pogrzebał, pomacał dał receptę i zaraz gdzieś gonił w klinice. Naprawdę jak się tam napatrzyłam to nie mogę powiedzieć żeby personel się obijał i olewał kogokolwiek.

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2015, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    No to jesteśmy umówione- kiedy dokładnie?

bardzo lubię Janów

Wesele 4 lipca , a w okolicy bede chyba od 1 do 12 lipca :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2015, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Punkt widzenia zalezy od miejsca siedzenia niestety. Domyslam sie ,ze czeka cie niestety po zajsciuw ciaze kilka ciezkich tygodni napewno..
    Ale żeby też zajść ...Wiem, wiem...Zobaczymy, poczekamy i zobaczymy.

A czy któraś z Was łykała Fertilcare a partner Fertilman? Skład nieco bogatszy od Prenatal Probaby.

kapturnica lubi tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Wiecie, mi tez smutno... A jak nie bede mogla zajść juz w ciążę albo znów mnie spotka to samo... Nie chcę się wkrecac, ale mam tendencję. Łatwo powiedzieć " nie biadol", gorzej być tą osobą, która ma problem...
    Dorbie, wiem że teraz tak się wydaje, a na dodatek na myśl przychodzą same czarne scenariusze. Ja też nie wierzylam w dobroczynne działanie czasu, ale teraz mogę powiedziec, że to prawda. I Ty też się otrząśniesz i wrócisz niedługo do starań. I wierzę, że się uda :-)

Ja myślałam, że będę się caly czas trzęsła ze strachu i sama się zaskoczyłam, bo jestem spokojna :-)

macduska, dorbie, Aasiula, Magda*, gosia7122, kkisia, Sabina, Simba lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • moremi Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Ale żeby też zajść ...Wiem, wiem...Zobaczymy, poczekamy i zobaczymy.

A czy któraś z Was łykała Fertilcare a partner Fertilman? Skład nieco bogatszy od Prenatal Probaby.
    Mój łykal przez parę miesięcy fertilmana, a później zwykły bodymax. Ja caly czas witaminy olimpu mam plus.

dorbie, Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • moremi Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Nie wiem jeszcze. Mam nadzieję, że się dowiem w sobotę bo mam zapisaną normalną wizytę to może gin będzie miał więcej czasu. Właściwie nie może a na pewno.
    Do tej pory na wizytach po zabiegu to zajrzał, pogrzebał, pomacał dał receptę i zaraz gdzieś gonił w klinice. Naprawdę jak się tam napatrzyłam to nie mogę powiedzieć żeby personel się obijał i olewał kogokolwiek.
    Trzymam kciuki.

macduska, dorbie, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2015, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:

Może być różnie...
    Jakbyś bliżej mieszkała to nawaliłybyśmy się na smutno i już. <3

kapturnica, dorbie, Aasiula, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2015, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    no ale jest lekarzem nie? to się moze nie obrazi, zreszto poprawię.
    na pewno się nie obrazi

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2015, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Dorbie, wiem że teraz tak się wydaje, a na dodatek na myśl przychodzą same czarne scenariusze. Ja też nie wierzylam w dobroczynne działanie czasu, ale teraz mogę powiedziec, że to prawda. I Ty też się otrząśniesz i wrócisz niedługo do starań. I wierzę, że się uda :-)

Ja myślałam, że będę się caly czas trzęsła ze strachu i sama się zaskoczyłam, bo jestem spokojna :-)
    Morka, tak trzymam za Was kciuki,
    Ten kocyk z petelkami musisz kupic ;-)

macduska, Aasiula, moremi, kkisia, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Może być różnie...
    Jakbyś bliżej mieszkała to nawaliłybyśmy się na smutno i już. <3
    chetnie do was dołacze :(
    jakos tak mnie tez ogania dol wilkosci wulkanu :(
    nawet bzykac mi sie nie chce :(

dorbie, macduska, malgos741, Natka_79, kapturnica, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu Marcel sliczny :) jaki on juz duzy :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 20:08

ania.g, Mega lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorbie, wiem że można pocieszać a Ty i tak swoje będziesz czuła. Wierzę że Ci się uda <3

dorbie, moremi, Aasiula, malgos741, kapturnica, kkisia, Sabina, Arwena, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2015, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No chciałam pocieszenia i dostałam. Dzięki dziewuszki, Przytulam <3

macduska, Aasiula, moremi, malgos741, ComeToMeBaby, kapturnica, Parka, MartaDidi, kkisia, Sabina, Mega, paszczakin, Simba lubią tę wiadomość

‹‹ 7952 7953 7954 7955 7956 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ