35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
malgos741 wrote:Słuchałam w wiadomościach o projekcie in vitro i nie było mowy o wieku że przedłużą ... Reni gdzieś ty to znalazła?
-
malgos741 wrote:Słuchałam w wiadomościach o projekcie in vitro i nie było mowy o wieku że przedłużą ... Reni gdzieś ty to znalazła?
kapturnica, macduska lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
dorbie wrote:Wiecie, mi tez smutno... A jak nie bede mogla zajść juz w ciążę albo znów mnie spotka to samo... Nie chcę się wkrecac, ale mam tendencję. Łatwo powiedzieć " nie biadol", gorzej być tą osobą, która ma problem...
To siedzi we mnie tak głęboko...malgos741, dorbie, macduska, Aasiula, gosia7122, Sabina lubią tę wiadomość
-
dorbie
każdej czasem smutno. może masz czas na przemyślenia.
strach ci w niczym nie pomoże, musisz go odłożyć na bok, musisz to pokonać. dopóki nie przyjdzie pani na M to każda z nas ma szanse. jeszcze nie powiedziałaś ostatniego słowa. wierzę, że niedługo zostaniesz młodą mamągłowa do góry
dorbie, Aasiula, malgos741, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Nie przepraszaj. I skoncz już szukać. Masz i tak poziom ekspercki, więc nic więcej się nie dowiesz. A kiedy wkładka będzie usunięta?
Nie wiem jeszcze. Mam nadzieję, że się dowiem w sobotę bo mam zapisaną normalną wizytę to może gin będzie miał więcej czasu. Właściwie nie może a na pewno.
Do tej pory na wizytach po zabiegu to zajrzał, pogrzebał, pomacał dał receptę i zaraz gdzieś gonił w klinice. Naprawdę jak się tam napatrzyłam to nie mogę powiedzieć żeby personel się obijał i olewał kogokolwiek.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Punkt widzenia zalezy od miejsca siedzenia niestety. Domyslam sie ,ze czeka cie niestety po zajsciuw ciaze kilka ciezkich tygodni napewno..
A czy któraś z Was łykała Fertilcare a partner Fertilman? Skład nieco bogatszy od Prenatal Probaby.kapturnica lubi tę wiadomość
-
dorbie wrote:Wiecie, mi tez smutno... A jak nie bede mogla zajść juz w ciążę albo znów mnie spotka to samo... Nie chcę się wkrecac, ale mam tendencję. Łatwo powiedzieć " nie biadol", gorzej być tą osobą, która ma problem...
To siedzi we mnie tak głęboko...
Ja myślałam, że będę się caly czas trzęsła ze strachu i sama się zaskoczyłam, bo jestem spokojnamacduska, dorbie, Aasiula, Magda*, gosia7122, kkisia, Sabina, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
dorbie wrote:Ale żeby też zajść ...Wiem, wiem...Zobaczymy, poczekamy i zobaczymy.
A czy któraś z Was łykała Fertilcare a partner Fertilman? Skład nieco bogatszy od Prenatal Probaby.dorbie, Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
macduska wrote:Nie wiem jeszcze. Mam nadzieję, że się dowiem w sobotę bo mam zapisaną normalną wizytę to może gin będzie miał więcej czasu. Właściwie nie może a na pewno.
Do tej pory na wizytach po zabiegu to zajrzał, pogrzebał, pomacał dał receptę i zaraz gdzieś gonił w klinice. Naprawdę jak się tam napatrzyłam to nie mogę powiedzieć żeby personel się obijał i olewał kogokolwiek.macduska, dorbie, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnydorbie wrote:Wiecie, mi tez smutno... A jak nie bede mogla zajść juz w ciążę albo znów mnie spotka to samo... Nie chcę się wkrecac, ale mam tendencję. Łatwo powiedzieć " nie biadol", gorzej być tą osobą, która ma problem...
To siedzi we mnie tak głęboko...
Może być różnie...
Jakbyś bliżej mieszkała to nawaliłybyśmy się na smutno i już.kapturnica, dorbie, Aasiula, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Dorbie, wiem że teraz tak się wydaje, a na dodatek na myśl przychodzą same czarne scenariusze. Ja też nie wierzylam w dobroczynne działanie czasu, ale teraz mogę powiedziec, że to prawda. I Ty też się otrząśniesz i wrócisz niedługo do starań. I wierzę, że się uda
Ja myślałam, że będę się caly czas trzęsła ze strachu i sama się zaskoczyłam, bo jestem spokojna
Ten kocyk z petelkami musisz kupicmacduska, Aasiula, moremi, kkisia, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Może być różnie...
Jakbyś bliżej mieszkała to nawaliłybyśmy się na smutno i już.
jakos tak mnie tez ogania dol wilkosci wulkanu
nawet bzykac mi sie nie chcedorbie, macduska, malgos741, Natka_79, kapturnica, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny