35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dorka.1979 wrote:Moremi właśnie przed godziną skończyłam oglądać film z Tobą w roli głównej
Dorka.1979 lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Po raz pierwszy udało mi się Was przeczytać w całości
Z bliższych mi tematów wyłapałam owady na roślinach. Na tarczniki i wełnowce uzywałam mospilanu. Zresztą obojętne jak nazwa, musi to być porządna chemia do podlania, bo żadne opryski czy zdejmowanie mechaniczne nic nie dadzą. No i z cytrusami trzeba się cackać, nie przegrzać, nie suche powietrze itp.
A na latające muszki, też można coś do podlania, ale u mnie zwykle wystarczały tabliczki. Takie jakby lepy w kolorze żółtym. Wolałam, bo koty moje często grzebały w doniczkach, nie chciałam ich podtruć. Przy dzieciach najlepiej takie podlane chemicznie kwiatki zamknąć gdzieś na okres karencji.moremi, ania.g, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
moremi wrote:Ja oglądalam wyprawa kon-tiki. Ciekawa historia
Ja oglądam "U pana Boga za piecem" cz 2. Nie oglądałam tego wcześniej, a miłe jest
Mnie ostatnio tylko kryminały (ale bez akcji) wchodzą i komedie (ale nie amerykańskie), a z seriali to tylko kryminał i fantastyka.moremi lubi tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
A jestem jestem...nie wystraszylam sie tylko imprezke mialam i dom pelen ludzi:) wszyscy mowia ze u nich ciasno i....za miasto wola czyli do nas hehe. Padam dzis. Ale zdazylam rano prolaktynke zrobic i wyszla 19 wiec chyba nie ma tragedii?przezylam 35 lat i kompletnie sie nie znam na tym. Ale wniosek o becikowe moge wypelnic bezblednie gdybyscie potrzebowaly.o alimenty tez ale o tym lepiej nie wspominaac.
Dorka.1979, malgos741, macduska, kkisia, moremi, ania.g, ComeToMeBaby, Mega, megan8, BISCA lubią tę wiadomość
-
nie wiem czy się pogodziłam ale ściągnęłam kumpelę z nogą w ortezie bo dawno nie wychodziła z domu i zabalowałyśmy do tej pory, ona teraz zasnęła a ja na forum myc, mąż z nami pił ale ma waty jak zwykle ehhh a poszło o rurę w salonie grunt że zrobiona i mogę spokojnie spać a ten po przeżywa i mu przejdzie nie rozumie bo muiałam o godzinę dłużej zostać w salonie ehhh z tymi chłopami...
wypiłyśmy trochę piwek, on chrapie w sypialni... a ja się muszę wśliznąć do łóżka
dobrej nocki kochane...
i witam nowe koleżankiSabina, ComeToMeBaby, Mega, Dziobak lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
BryKrakonka wrote:Ja oglądam "U pana Boga za piecem" cz 2. Nie oglądałam tego wcześniej, a miłe jest
Mnie ostatnio tylko kryminały (ale bez akcji) wchodzą i komedie (ale nie amerykańskie), a z seriali to tylko kryminał i fantastyka.
Iwona36, jak ja padłam, to akurat się pojawiłaś
Małgoś, miłego godzenia się dzisiajaaaa nieźle zabalowałaś, nie zrozumiałam co napisałaś i nie był to budyń
Aasiula, macduska, Sabina, kapturnica, kkisia, ComeToMeBaby, Mega, Arwena lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Aasiula wrote:Mialam pojezdzic na rolkach a tu ktos zabral slonce I watawil deszcz
Do dupy ...jak nie, to możecie rolki i ochraniacze wypróbować w łóżku
Aasiula, macduska, kkisia, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Aasiula wrote:Morka a jak Ty sie czujesz ?
Kapta I Ty oczywiscie ??
Kapta to zaraz będzie miała brzuch jak piłkaAasiula, macduska, Sabina, kapturnica, kkisia, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Nie wiem sama. Brzuch mnie wczoraj na @ bolał, dzisiaj już nie. Poza tym dobrze
Kapta to zaraz będzie miała brzuch jak piłka
Mam nadzieje za za pare tygodni Kapta wstawi fotke brzucha
I Ty tezSabina, moremi, macduska, kapturnica, kkisia, Mega lubią tę wiadomość