35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
peppapig wrote:Melduje się, listę podpisuje
byłam se brwi czasnąć bom zarosła no i wyniki z kraka przyszły.
Wolna b Hcg-28,7 iui 0,991 MoM
PAPP-A 3,01 iui 1,406 MoM
Wynik testu połączonego prawidłowy. Stwierdzono niskie ryzyko aneuplolidii u płodu. Ufff...iwcia77, Sabina, peppapig, Aasiula, paszczakin lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Wynik testu połączonego prawidłowy. Stwierdzono niskie ryzyko aneuplolidii u płodu. Ufff...cieszę się
moremi, peppapig lubią tę wiadomość
-
Wynik testu połączonego prawidłowy. Stwierdzono niskie ryzyko aneuplolidii u płodu. Ufff...
Czy te badania robi się każdej ciężarnej po 35 roku zycia?iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Zośka rób jak uważasz
pokaż mu papier i zobaczysz co on powie
szantażować czy straszyć na tym etapie nie ma co i tak dużo zdziałałaś
jeszcze Ci powie
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fb8e299ef823.jpg
iwcia77, Zofia8, mamatrojki80, Magda*, Sabina, moremi, kkisia, Aasiula, Bozia3, Mega, BISCA lubią tę wiadomość
-
Wynik testu połączonego prawidłowy. Stwierdzono niskie ryzyko aneuplolidii u płodu. Ufff...
Ciesze sie, ze wynik dobry. Wierze na slowo. Bo nic nie skumalam
peppapig lubi tę wiadomość
Zofia8
-
Ivo skrzeczy i marudzi..uff najedzony, przewiniety, pohustany ...i nadal brzeczy a oczy ma jak snieta ryba- tak mu sie spac chce ..
tak wogole to poprosze jakies streszczenie , bo sie pogubilam w nowych ciazach
Wacia szaleje u Turasow - wow- udanego wypoczynkuSabina, moremi, kkisia, macduska, gosia7122, ania.g, Mega lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:dokładnie.
słuszne wydaje się być zalecenie stawienia się razem. przecież wbrew woli komuś dziecka nie zrobią. ty Zośka w końcu z nim do jakiegoś porozumienia doszłaś, czy nie?
Ze sie nie zabezpieczamy a On wie czym to grozi
ola_35, Reni, moremi, Magda*, kkisia lubią tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, ale zobaczcie jakie te chłopy są. Gdyby oni mieli chodzić do gin to chyba w ogóle by dzieci nie było. Ja nie powiem, żeby mi to przyjemność sprawiało, ale chodząc co miesiąc idzie się naprawdę do tego przyzwyczaić.
Zofia8, moremi, Magda*, kkisia, Mega, megan8 lubią tę wiadomość
-
jaaaaaak to ?
matka!
udamy, że tego nie widziałyśmy
grzejesz na kolanach do Andżeja na spowiedź!
mamatrojki80 wrote:Kometa, nie mam czasu, nie samym forum człowiek żyjetak tylko z doskoku Was czytam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2015, 13:38
iwcia77, mamatrojki80, Sabina, moremi, kkisia, Mega, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagdala wrote:Dostalam w normalnym czasie. Ok 28 dni po poronieniu.
Pytałam się, bo mój mąz ma zabieg na kolanko 23.04 (rekonstrukcja ACL)i jak mi się @ przesunie więcej niż tydzien to cykl stracony, no,chyba, ze 3 tyg sie przesunie.ola_35, moremi, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:jaaaaaak to ?
matka!
udamy, że tego nie widziałyśmy
grzejesz na kolanach do Andżeja na spowiedź!
Boje się, że mnie ksionc Andżej w konfesjonale wykorzysta... pierdole wolę w gżechu rzyć.iwcia77, ComeToMeBaby, moremi, Heretyczka, Sabina, kkisia, Aasiula, Reni, gosia7122, mysza1975, Mega, BISCA, Elfik lubią tę wiadomość
-
Zofia8 wrote:Ze sie nie zabezpieczamy a On wie czym to grozi
powiedz mu o klinice i pokaż papier. niech to przemyśli po swojemu.
słabo to widzę, ale trzymam kciuki! może mu się odmieni.moremi, Natka_79 lubią tę wiadomość