35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie znam się, ale się cieszępeppapig wrote:Melduje się, listę podpisuje
byłam se brwi czasnąć bom zarosła no i wyniki z kraka przyszły.
Wolna b Hcg-28,7 iui 0,991 MoM
PAPP-A 3,01 iui 1,406 MoM
Wynik testu połączonego prawidłowy. Stwierdzono niskie ryzyko aneuplolidii u płodu. Ufff...
iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula, paszczakin lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
znaczy dobrze?peppapig wrote:Melduje się, listę podpisuje
Wynik testu połączonego prawidłowy. Stwierdzono niskie ryzyko aneuplolidii u płodu. Ufff...
cieszę się
moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
peppapig wrote:Melduje się, listę podpisuje
Czy te badania robi się każdej ciężarnej po 35 roku zycia?
iwcia77 lubi tę wiadomość

-
Zośka rób jak uważasz
pokaż mu papier i zobaczysz co on powie
szantażować czy straszyć na tym etapie nie ma co i tak dużo zdziałałaś
jeszcze Ci powie
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fb8e299ef823.jpg
iwcia77, Zofia8, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, Aasiula, Bozia3, Mega, BISCA lubią tę wiadomość
-
z tego co wiem to nie sa badania przymusowe - rodzice maja mozliwosc wyboruola_35 wrote:Czy te badania robi się każdej ciężarnej po 35 roku zycia?
nick nieaktualny, nick nieaktualny, kapturnica, nick nieaktualny, Aasiula, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
peppapig wrote:Melduje się, listę podpisuje
Ciesze sie, ze wynik dobry. Wierze na slowo. Bo nic nie skumalam
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
Zofia8
-
Ivo skrzeczy i marudzi..uff najedzony, przewiniety, pohustany ...i nadal brzeczy a oczy ma jak snieta ryba- tak mu sie spac chce ..
tak wogole to poprosze jakies streszczenie , bo sie pogubilam w nowych ciazach
Wacia szaleje u Turasow - wow- udanego wypoczynku
nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, gosia7122, ania.g, Mega lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:dokładnie.
słuszne wydaje się być zalecenie stawienia się razem. przecież wbrew woli komuś dziecka nie zrobią. ty Zośka w końcu z nim do jakiegoś porozumienia doszłaś, czy nie?
Ze sie nie zabezpieczamy a On wie czym to grozi
ola_35, Reni, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, ale zobaczcie jakie te chłopy są. Gdyby oni mieli chodzić do gin to chyba w ogóle by dzieci nie było. Ja nie powiem, żeby mi to przyjemność sprawiało, ale chodząc co miesiąc idzie się naprawdę do tego przyzwyczaić.
Zofia8, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, megan8 lubią tę wiadomość

-
jaaaaaak to ?
matka!
udamy, że tego nie widziałyśmy
grzejesz na kolanach do Andżeja na spowiedź!
mamatrojki80 wrote:Kometa, nie mam czasu, nie samym forum człowiek żyje
tak tylko z doskoku Was czytam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2015, 13:38
iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, Mega, BISCA lubią tę wiadomość
-
Przepraszam Was dziewczyny ale nie chce tego walkowac i tlumaczyc. To moja wina. Niepotrzebnie o tym napisalam.
Generalnie robie co moge aby osiagnac efekt finalny.
ola_35, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bozia3, Mega, BISCA lubią tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualnyO, tak by było najlepiej!Magdala wrote:Dostalam w normalnym czasie. Ok 28 dni po poronieniu.
Pytałam się, bo mój mąz ma zabieg na kolanko 23.04 (rekonstrukcja ACL)i jak mi się @ przesunie więcej niż tydzien to cykl stracony, no,chyba, ze 3 tyg sie przesunie.
ola_35, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:jaaaaaak to ?
matka!
udamy, że tego nie widziałyśmy
grzejesz na kolanach do Andżeja na spowiedź!
Boje się, że mnie ksionc Andżej w konfesjonale wykorzysta... pierdole wolę w gżechu rzyć.
iwcia77, ComeToMeBaby, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula, Reni, gosia7122, mysza1975, Mega, BISCA, Elfik lubią tę wiadomość
-
no. to zdecydowanie za mało jak na wizytę w klinice.Zofia8 wrote:Ze sie nie zabezpieczamy a On wie czym to grozi

powiedz mu o klinice i pokaż papier. niech to przemyśli po swojemu.
słabo to widzę, ale trzymam kciuki! może mu się odmieni.
moremi, Natka_79 lubią tę wiadomość