35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Magdala wrote:Z Bialegostoku jestem.
Ide do Wolczynskiego.
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
i Hana Goldberg też jest dobramoremi wrote:Ponoc spoko, ale za prof. płaci się około 5 dych więcej za wizytę. Zbroch jest świetny, ale znowu nie ma specjalizacji z endokrynologii.
Aasiula, moremi, mamatrojki80, Dziobak, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość
-
Krakonka wrote:Rany borskie... To siemię jest obrzydliwe!!!
Będę musiała na ciepło to pić. Tylko wizualizowanie dziecka w brzuchu sprawiło, że nie pojechałam do rygi.
Ohydna konsystencja
jaką sobie zrobiłaś konsystencję? ja robię sobie taki luźny kisielek- rozcieńczam wodą poprostu i już. -
moremi wrote:A brzuch wciągasz?
macduska, Sabina, dorbie, kkisia lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:i Hana Goldberg też jest dobra
Aasiula, Reni, mamatrojki80, Sabina, kkisia, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Ponoc spoko, ale za prof. płaci się około 5 dych więcej za wizytę. Zbroch jest świetny, ale znowu nie ma specjalizacji z endokrynologii.
Ja tak sobie mysle ze jak do lata nic nie wysikam to w lipcu do ivf u nich podejde.
Zamiast nowegu dachu nad tarasem.moremi, Reni, Sabina, kkisia, Mega, BISCA lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualny
-
Zrobiłam latte. Toto nie był zachwycony. Ciekawe kiedy się przyzwyczai.
iwcia77, macduska, Aasiula, Reni, Magdala, Zofia8, Simba, mamatrojki80, Natka_79, peppapig, Sabina, kkisia, Dziobak, Bozia3, gosia7122, Mega, BISCA lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
meluje sie- obecna...musiala Pani mnie wywolac do odpowiedzi do tego nastraszyla ze nie zdam
Aasiula, moremi, Reni, kapturnica, macduska, Simba, Zofia8, mamatrojki80, Sabina, kkisia, Dziobak, Bozia3, gosia7122, ania.g, anna maria, mysza1975, Mega, megan8, BISCA, Elfik lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:Ja tak sobie mysle ze jak do lata nic nie wysikam to w lipcu do ivf u nich podejde.
Zamiast nowegu dachu nad tarasem.Sabina lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
iwcia77 wrote:meluje sie- obecna...musiala Pani mnie wywolac do odpowiedzi do tego nastraszyla ze nie zdam
Aasiula, iwcia77, macduska, Reni, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnySiedzę sobie w galerii w knajpie Tureckiej,
-leci jakies ichiejsze discopolo,
-popijam turecka herbatę,
-skubię turecką tortillę,
-nikt niczego ode mnie nie chce,
-nigdzie się nie śpieszę,
to nie może być prawda...
Pozdrawiam szacowne forum.
Kocham moje życie, kocham Was, kocham cały świat.Aasiula, iwcia77, Magdala, Reni, moremi, kapturnica, kkisia, Dziobak, gosia7122, ania.g, anna maria, mysza1975, Mega, BISCA, Elfik lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:A mam pytanko do dziewczyn po poronieniu, w jakim czasie dostałyście pierwszą miesiączkę po łyzeczkowaniu?
Bo ja licze na normalny czas, ale tak nie musi być przecież
Dostalam w normalnym czasie. Ok 28 dni po poronieniu.dorbie lubi tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
dziwne! Gadasz jakbyś się sziszy najarała z niedozwolonym ziołem!macduska wrote:Siedzę sobie w galerii w knajpie Tureckiej,
Kocham moje życie, kocham Was, kocham cały świat.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2015, 12:37
macduska, Simba, iwcia77, moremi, kapturnica, kkisia, Dziobak, Bozia3, gosia7122, Luna76, SolarPolar, mysza1975, Mega, BISCA lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:przecież to trzeba na okłady brać
bierzesz taką maziaję i kładziesz na podbrzusze
Reni, nie wprowadzaj w blad. To sie zazywa dopochwowo 3 razy dziennie. A i jeszcze trzeba pamietac, by polezec pol godziny. Tylko bez robienia swiecy po wyplynie otworem gebowym.
moremi, Reni, kkisia, ania.g, mysza1975, paszczakin, Mega, BISCA lubią tę wiadomość
Zofia8
-
macduska wrote:Siedzę sobie w galerii w knajpie Tureckiej,
-leci jakies ichiejsze discopolo,
-popijam turecka herbatę,
-skubię turecką tortillę,
-nikt niczego ode mnie nie chce,
-nigdzie się nie śpieszę,
to nie może być prawda...
Kocham moje życie, kocham Was, kocham cały świat.
zapomnialas chyab wspomniec o fajce wodnej
macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
Zofia8