35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ola ja też nie załapałam, która z Was

tak mnie ten zbliżeniowy zafascynował
dawaj pomiarola_35 wrote:Paszcza, ale Cię tym termometrem widze rozbawiłam. ja mam ten zbliżeniowy-jesli można to tak nazwać , ale sobie w picz.. nie świeciłam nim,
tylko mówiłam, ze w czoło. Ale widzę, że ten obraz wyobraźni Ci utkwił
-
moremi wrote:A której syn do sypialni wparowal jak w piczkinsie mierzyła?
No właśnie ja nie wiem jak to od strony technicznej rozwiązać to mierzenie, śpię z córką i ona jest moim budzikiem, jak zobaczy termometr w buzi albo picz.. to wszystkim w przedszkolu opowie bo tam wszystko klepie.
Luna76 lubi tę wiadomość

-
trzeba wysłać milicję obyczajową na fejsbukaSimba wrote:Psze Paaaaani!
A ja chcialam nakablowac, ze Iwcia zamiast do szkoly przychodzic, to sie po fejsbukach szlaja!!!
Simba, nick nieaktualny, nick nieaktualny, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a Ty to pijesz? dałaś sie nabrać dziewczynom i pijesz?
Krakonka wrote:Rany borskie... To siemię jest obrzydliwe!!!
Będę musiała na ciepło to pić. Tylko wizualizowanie dziecka w brzuchu sprawiło, że nie pojechałam do rygi.
Ohydna konsystencja
moremi, Simba, nick nieaktualny, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
Tez widziałam. I się tam udziela.Simba wrote:Psze Paaaaani!
A ja chcialam nakablowac, ze Iwcia zamiast do szkoly przychodzic, to sie po fejsbukach szlaja!!!
Simba, Reni, nick nieaktualny, Dziobak lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Ostatnio przyłapała mnie jak nasikałam do kubeczka jednorazowego i pyta się mnie , po co tam nasikałaś? Człowiek nawet w kiblu nie ma spokoju.
Aasiula, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, gosia7122, Luna76, SolarPolar, BISCA, Mega, Dorka.1979, Elfik lubią tę wiadomość

-
Reni wrote:a Ty to pijesz? dałaś sie nabrać dziewczynom i pijesz?
Tak. Bo ja w poniedziałek usłyszałam, że mnie ginka chce wysłać gdzie indziej i spanikowałam, zdesperowałam i uwierzyłam też w plucie na czoło. Ale zaczynam od siemienia. Od tego będę miała więcej śliny, to wtedy napluję.
Reni, moremi, nick nieaktualny, Zofia8, nick nieaktualny, Mega, Elfik lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualny
-
przecież to trzeba na okłady brać
bierzesz taką maziaję i kładziesz na podbrzusze
Krakonka wrote:Tak. Bo ja w poniedziałek usłyszałam, że mnie ginka chce wysłać gdzie indziej i spanikowałam, zdesperowałam i uwierzyłam też w plucie na czoło. Ale zaczynam od siemienia. Od tego będę miała więcej śliny, to wtedy napluję.
moremi, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość