35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ola ja też nie załapałam, która z Was
tak mnie ten zbliżeniowy zafascynował
dawaj pomiarola_35 wrote:Paszcza, ale Cię tym termometrem widze rozbawiłam. ja mam ten zbliżeniowy-jesli można to tak nazwać , ale sobie w picz.. nie świeciłam nim,
tylko mówiłam, ze w czoło. Ale widzę, że ten obraz wyobraźni Ci utkwił -
moremi wrote:A której syn do sypialni wparowal jak w piczkinsie mierzyła?
No właśnie ja nie wiem jak to od strony technicznej rozwiązać to mierzenie, śpię z córką i ona jest moim budzikiem, jak zobaczy termometr w buzi albo picz.. to wszystkim w przedszkolu opowie bo tam wszystko klepie.Luna76 lubi tę wiadomość
-
trzeba wysłać milicję obyczajową na fejsbukaSimba wrote:Psze Paaaaani!
A ja chcialam nakablowac, ze Iwcia zamiast do szkoly przychodzic, to sie po fejsbukach szlaja!!!Simba, macduska, kkisia, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a Ty to pijesz? dałaś sie nabrać dziewczynom i pijesz?
Krakonka wrote:Rany borskie... To siemię jest obrzydliwe!!!
Będę musiała na ciepło to pić. Tylko wizualizowanie dziecka w brzuchu sprawiło, że nie pojechałam do rygi.
Ohydna konsystencjamoremi, Simba, kkisia, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Psze Paaaaani!
A ja chcialam nakablowac, ze Iwcia zamiast do szkoly przychodzic, to sie po fejsbukach szlaja!!!Simba, Reni, kkisia, Dziobak lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Ostatnio przyłapała mnie jak nasikałam do kubeczka jednorazowego i pyta się mnie , po co tam nasikałaś? Człowiek nawet w kiblu nie ma spokoju.
Aasiula, moremi, macduska, Sabina, kkisia, gosia7122, Luna76, SolarPolar, BISCA, Mega, Dorka.1979, Elfik lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:a Ty to pijesz? dałaś sie nabrać dziewczynom i pijesz?
Tak. Bo ja w poniedziałek usłyszałam, że mnie ginka chce wysłać gdzie indziej i spanikowałam, zdesperowałam i uwierzyłam też w plucie na czoło. Ale zaczynam od siemienia. Od tego będę miała więcej śliny, to wtedy napluję.
Reni, moremi, macduska, Zofia8, kkisia, Mega, Elfik lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualny
-
przecież to trzeba na okłady brać
bierzesz taką maziaję i kładziesz na podbrzusze
Krakonka wrote:Tak. Bo ja w poniedziałek usłyszałam, że mnie ginka chce wysłać gdzie indziej i spanikowałam, zdesperowałam i uwierzyłam też w plucie na czoło. Ale zaczynam od siemienia. Od tego będę miała więcej śliny, to wtedy napluję.moremi, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość