35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
i dorzuć poród, bo też podobno się pieprzy
to może być jeszcze gorzej? jaaaacie!
ComeToMeBaby wrote:dziękuję, zapisałam - nie dam się zaskoczyć
będę czujna jak ważka
noooo- i mam jeszcze trochę czasu.
p.s. a to jest tez chyba tak, ze pojawienie się dzieci w rodzinie powoduje drastyczne skrócenie tego okresu, prawda? tak słyszałam.Aasiula, moremi, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:noo wyzwala..mam ochotę go zabić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2015, 11:37
Reni, Sabina, moremi, kkisia, Bozia3, Mega, Elfik lubią tę wiadomość
-
Asiula Ty waryjatko ,bladziocha widze i mysle ze jutro bedziesz miala z dupy syfon
zez radochy :_)
Aasiula wrote:Cały czas czuje
Kufffa nie wierze normalnie w tojak jutro wyszczam bardziej widoczna kreche to sie ostram ze szczescia
chlopu nic jeszcze nie mowilam ...Aasiula, Sabina, moremi, kkisia, Bozia3, gosia7122, BISCA lubią tę wiadomość
-
Dobry około południa...
Dziś mierzyłam z rańca tempkę dowcipnie i podpasznie - rzeczywiście różnica spora - pod pachą trup, a w pipie życie się toczy gorąco!
Pozdrawiam, będę wieczorkiem
Aasiula, trzymam kciukaski za krechę i ciążkę!
anna maria, Aasiula, paszczakin, Sabina, dorbie, Natka_79, moremi, macduska, kkisia, gosia7122, SolarPolar, mysza1975, Parka, Mega, Dorka.1979, Elfik lubią tę wiadomość
-
Maxima wrote:Dziekuje za przywitanie. Wy wszystkie macie ponad 35 lat ? Po niektorych postach nie wydaje mi sie.
ohooo, tak z czerwona plachta od razu?
Aasiula, Reni, kapturnica, Sabina, moremi, ComeToMeBaby, macduska, kkisia, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:drogie Bravo Girl- czy to "przechodzenie" następuje po :
- 1, 5 roku
- 2 latach i 3 miesiącach,
- 3 latach i 1 dniu?
wolę się przygotować
lo matkio i corkio, to ile wy czasu jestescie razem? jak pierwsze mozliwe ryzyko zaznaczasz po 1,5 roku, wiec rozumiem, ze to przyszlosc jeszcze?
mowia, ze kryzys jest po 7 latach.. pyanie 7 latach od czego, moze od slubu? Jak sie czlowiek nie hajtnie, to ryzyka nie ma wtedy..
ja z moim chuopem jestem 12 lat (tu juz wtedy po kryzysie), mieszkamy razem ponad 10 (tyz po kryzysie), ale po slubie jestesmy dopiero 6! i teraz jeszcze faktor trudnosciowy w postaci dziecka.. hmm, hmm, moze byc, ze zamiast robic drugie to rozwod zaliczymy?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2015, 11:51
Reni, Aasiula, moremi, ComeToMeBaby, macduska, kkisia, Dorka.1979, Elfik lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:lo matkio i corkio, to ile wy czasu jestescie razem? jak pierwsze mozliwe ryzyko zaznaczasz po 1,5 roku, wiec rozumiem, ze to przyszlosc jeszcze?
mowia, ze kryzys jest po 7 latach.. pyanie 7 latach od czego, moze od slubu? Jak sie czlowiek nie hajtnie, to ryzyka nie ma wtedy..
ja z moim chuopem jestem 12 lat (tu juz wtedy po kryzysie), mieszkamy razem ponad 10 (tyz po kryzysie), ale po slunie jestesmy dopiero 6! i teraz jeszcze faktor trudnosciowy w postaci dziecka.. hmm, hmm, moze byc, ze zamiast robic drugie to rozwod zaliczymy?paszczakin, Aasiula, Sabina, macduska, kkisia, Elfik lubią tę wiadomość
-
Luna76 wrote:Dobry około południa...
Dziś mierzyłam z rańca tempkę dowcipnie i podpasznie - rzeczywiście różnica spora - pod pachą trup, a w pipie życie się toczy gorąco!
Pozdrawiam, będę wieczorkiem
Aasiula, trzymam kciukaski za krechę i ciążkę!
luna, zblizeniowym w piczkinsie mierzylas?
sorry, ale mnie ta wizja od wczoraj przesladuje..Reni, Aasiula, moremi, macduska, kkisia, Luna76, SolarPolar, Mega lubią tę wiadomość
-
a po co zapraszaliście? kurwy?
kapturnica wrote:U mnie powazny kryzys byl nie po urodzeniu młodego ale w 7mym roku małżenstwa a w 9tym roku bycia ze sobą..Były pioruny , kurwy i rozwodySabina, Aasiula, moremi, mamatrojki80, kkisia, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
no własnie Luna
tak z ciekawości weź sieknij zobaczymy jaka jest różnica
Pamiętacie naszą koleżankę z forum (która niestety już się nie udziela) jak mierzyła temp w kiblu w pracy i to pikanie dziwiło ludzi haha
paszczakin wrote:luna, zblizeniowym w piczkinsie mierzylas?
sorry, ale mnie ta wizja od wczoraj przesladuje..anna maria, Sabina, moremi, macduska, kkisia, Bozia3, gosia7122, ania.g lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:U nas wczoraj dzien zaglady. Miejsce kocich misek zostalo zlokalizowane. Jest teraz miejscem namber łan w salonie. Namber tu to kominek ( goracy) oraz koszyk z drzewem. Pocieszam sie chociaz, ze w kociej karmie sa jakies wartosci odzywcze...
Nie szkodzi. Karma kocia nie szkodzi. Drewno nie szkodzi. Kocie futro nie szkodzi. Kominek mam za płotkiem, ale też nie zaszkodził, mimo że rączki sięgają przez płotek.
Nie szkodzi też piasek, paprochy, ziemia, trawa...
Mówię z doświadczenia
Reni, anna maria, moremi, kkisia, BISCA, Elfik lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013