35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:kurwa nie uwierzysz
o kotleta
miałam czelność powiedzieć, że za bardzo stłukł, bo znowu jest przezroczysty, no i przekroję ma pół, bo na patelnię nie wejdzie
i od słowa do słowa..poleciało
on zaraz ryja piłuje czym doprowadza mnie do czarnej furii
że on nie będzie nic robił w domu i takie tam
więc grzecznie zapytałam czy mnie straszy? i żeby ściszył japę, bo ja krzyków nie będę słuchać
no chłop w końcu nie wytrzymał.
hehehehe
najgorsze jest takie od słowa do słowa bo często nie wiadomo od czego się zaczęło.
nie uwierzycie, ale ja z moim obecnym m nigdy się jeszcze nie pokłóciliśmy tak naprawdę. raz mieliśmy sytuację pełną napięcia, ale po rozmowie przeszło. wszystko. nienormalni pewnie jesteśmyReni, moremi, Zofia8, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aasiula wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b94baea6ddc4.jpg
To wysikalam dzisiaj ,wiem ze jestem pierdolnieta ze tak szybko
sie cieszylam ale po 10 min kreska zbladła i teraz jest prawie niewidoczna a wlasciwie to nie widze jej ,no moze pod zmiana swiatel i ustawien to cos tam sie przebija
Na pewno jest i nie zniknie. Trzymam kciukiAasiula, Bozia3 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
ComeToMeBaby wrote:ośmieliłaś się mu zwrócić uwagę... nie dość, ze coś zrobił w domu to jeszcze osmieliłaś się go skrytykować. pewnie nie pierwszy raz w dodatku.
no chłop w końcu nie wytrzymał.
hehehehe
najgorsze jest takie od słowa do słowa bo często nie wiadomo od czego się zaczęło.
nie uwierzycie, ale ja z moim obecnym m nigdy się jeszcze nie pokłóciliśmy tak naprawdę. raz mieliśmy sytuację pełną napięcia, ale po rozmowie przeszło. wszystko. nienormalni pewnie jesteśmymamatrojki80, kapturnica, Aasiula, Zofia8, Sabina, kkisia, Bozia3, Elfik lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Reni wrote:Asiula czujesz już ruchy?
Kufffa nie wierze normalnie w tojak jutro wyszczam bardziej widoczna kreche to sie ostram ze szczescia
chlopu nic jeszcze nie mowilam ...mamatrojki80, Reni, anna maria, Sabina, macduska, kkisia, gosia7122, SolarPolar, Parka lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Przejdzie Wam.
- 1, 5 roku
- 2 latach i 3 miesiącach,
- 3 latach i 1 dniu?
wolę się przygotowaćReni, moremi, kkisia, ania.g, Mega lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Cały czas czuje
Kufffa nie wierze normalnie w tojak jutro wyszczam bardziej widoczna kreche to sie ostram ze szczescia
chlopu nic jeszcze nie mowilam ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2015, 11:17
Aasiula, Sabina, kkisia, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
może nigdy nie nadejść i całe życie będziecie rzygać tęczą
ComeToMeBaby wrote:drogie Bravo Girl- czy to "przechodzenie" następuje po :
- 1, 5 roku
- 2 latach i 3 miesiącach,
- 3 latach i 1 dniu?
wolę się przygotowaćAasiula, moremi, Sabina, Simba, macduska, kkisia, Bozia3, BISCA lubią tę wiadomość
-
noo wyzwala..mam ochotę go zabićComeToMeBaby wrote:no nie wiem, nie wiem...
podobno "to" świetnie buduje bliskość z partneremi oczyszcza atmosferę. i wyzwala emocje... i wogóle chyba trzeba od czasu do czasu skoczyć sobie do gardeł?
tak dla zdrowotności.
Aasiula, moremi, macduska, kkisia, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:dziękuję, zapisałam - nie dam się zaskoczyć
będę czujna jak ważka
noooo- i mam jeszcze trochę czasu.
p.s. a to jest tez chyba tak, ze pojawienie się dzieci w rodzinie powoduje drastyczne skrócenie tego okresu, prawda? tak słyszałam.
to nie jest reguła, ale ja znam 2 pary co się rozstały po urodzeniu dziecka, ale ja jestem zdania, że nic się nie psuje w związku z dnia na dzień. dzieci z reguły cementują związki i zbliżają pary
Sabina, moremi, ComeToMeBaby, kkisia lubią tę wiadomość