35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ośmieliłaś się mu zwrócić uwagę... nie dość, ze coś zrobił w domu to jeszcze osmieliłaś się go skrytykować. pewnie nie pierwszy raz w dodatku.Reni wrote:kurwa nie uwierzysz
o kotleta
miałam czelność powiedzieć, że za bardzo stłukł, bo znowu jest przezroczysty, no i przekroję ma pół, bo na patelnię nie wejdzie
i od słowa do słowa..poleciało
on zaraz ryja piłuje czym doprowadza mnie do czarnej furii
że on nie będzie nic robił w domu i takie tam
więc grzecznie zapytałam czy mnie straszy? i żeby ściszył japę, bo ja krzyków nie będę słuchać
no chłop w końcu nie wytrzymał.
hehehehe
najgorsze jest takie od słowa do słowa bo często nie wiadomo od czego się zaczęło.
nie uwierzycie, ale ja z moim obecnym m nigdy się jeszcze nie pokłóciliśmy tak naprawdę. raz mieliśmy sytuację pełną napięcia, ale po rozmowie przeszło. wszystko. nienormalni pewnie jesteśmy
Reni, moremi, Zofia8, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
WiedziałamAasiula wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b94baea6ddc4.jpg
To wysikalam dzisiaj ,wiem ze jestem pierdolnieta ze tak szybko
sie cieszylam ale po 10 min kreska zbladła i teraz jest prawie niewidoczna a wlasciwie to nie widze jej ,no moze pod zmiana swiatel i ustawien to cos tam sie przebija
Na pewno jest i nie zniknie. Trzymam kciuki
Aasiula, Bozia3 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
Przejdzie Wam.ComeToMeBaby wrote:ośmieliłaś się mu zwrócić uwagę... nie dość, ze coś zrobił w domu to jeszcze osmieliłaś się go skrytykować. pewnie nie pierwszy raz w dodatku.
no chłop w końcu nie wytrzymał.
hehehehe
najgorsze jest takie od słowa do słowa bo często nie wiadomo od czego się zaczęło.
nie uwierzycie, ale ja z moim obecnym m nigdy się jeszcze nie pokłóciliśmy tak naprawdę. raz mieliśmy sytuację pełną napięcia, ale po rozmowie przeszło. wszystko. nienormalni pewnie jesteśmy
mamatrojki80, kapturnica, Aasiula, Zofia8, Sabina, kkisia, Bozia3, Elfik lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Cały czas czujeReni wrote:Asiula czujesz już ruchy?

Kufffa nie wierze normalnie w to
jak jutro wyszczam bardziej widoczna kreche to sie ostram ze szczescia 
chlopu nic jeszcze nie mowilam ...
mamatrojki80, Reni, anna maria, Sabina, macduska, kkisia, gosia7122, SolarPolar, Parka lubią tę wiadomość
-
drogie Bravo Girl- czy to "przechodzenie" następuje po :moremi wrote:Przejdzie Wam.
- 1, 5 roku
- 2 latach i 3 miesiącach,
- 3 latach i 1 dniu?
wolę się przygotować
Reni, moremi, kkisia, ania.g, Mega lubią tę wiadomość
-
Se masochizm odpierdol i przez 5godzin jak ja nie pij i nie jszczyj to wysikasz popoludniu ładna kreche juzAasiula wrote:Cały czas czuje

Kufffa nie wierze normalnie w to
jak jutro wyszczam bardziej widoczna kreche to sie ostram ze szczescia 
chlopu nic jeszcze nie mowilam ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2015, 11:17
Aasiula, Sabina, kkisia, Bozia3 lubią tę wiadomość

-
może nigdy nie nadejść i całe życie będziecie rzygać tęczą

ComeToMeBaby wrote:drogie Bravo Girl- czy to "przechodzenie" następuje po :
- 1, 5 roku
- 2 latach i 3 miesiącach,
- 3 latach i 1 dniu?
wolę się przygotować
Aasiula, moremi, Sabina, Simba, macduska, kkisia, Bozia3, BISCA lubią tę wiadomość
-
noo wyzwala..mam ochotę go zabić
ComeToMeBaby wrote:no nie wiem, nie wiem...
podobno "to" świetnie buduje bliskość z partnerem
i oczyszcza atmosferę. i wyzwala emocje... i wogóle chyba trzeba od czasu do czasu skoczyć sobie do gardeł?
tak dla zdrowotności.
Aasiula, moremi, macduska, kkisia, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:dziękuję, zapisałam - nie dam się zaskoczyć

będę czujna jak ważka
noooo- i mam jeszcze trochę czasu.
p.s. a to jest tez chyba tak, ze pojawienie się dzieci w rodzinie powoduje drastyczne skrócenie tego okresu, prawda? tak słyszałam.
to nie jest reguła, ale ja znam 2 pary co się rozstały po urodzeniu dziecka, ale ja jestem zdania, że nic się nie psuje w związku z dnia na dzień. dzieci z reguły cementują związki i zbliżają pary
Sabina, moremi, ComeToMeBaby, kkisia lubią tę wiadomość

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3dc010d52285.jpg