35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Asiula ja tam widzę ta drugą
dorbie, Aasiula, kapturnica, Sabina, kkisia, Elfik lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Aasiula wrote:Z moich obliczen 10 dpo ,ale znajac moje szczescie to test jest walniety
Jutro se sikne znowmoze roznych firm, albo tylko jeden a kolejny za 2 dni
Aasiula, kapturnica, moremi, Sabina, kkisia, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b94baea6ddc4.jpg
To wysikalam dzisiaj ,wiem ze jestem pierdolnieta ze tak szybko
sie cieszylam ale po 10 min kreska zbladła i teraz jest prawie niewidoczna a wlasciwie to nie widze jej ,no moze pod zmiana swiatel i ustawien to cos tam sie przebija
Ja okularnik, ale krechę widzę
Aasiula, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:A mam pytanko do dziewczyn po poronieniu, w jakim czasie dostałyście pierwszą miesiączkę po łyzeczkowaniu?
Bo ja licze na normalny czas, ale tak nie musi być przecieżdorbie, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Aasiula wrote:
To wysikalam dzisiaj ,wiem ze jestem pierdolnieta ze tak szybko
sie cieszylam ale po 10 min kreska zbladła i teraz jest prawie niewidoczna a wlasciwie to nie widze jej ,no moze pod zmiana swiatel i ustawien to cos tam sie przebijaAasiula, malgos741, kkisia lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:A mam pytanko do dziewczyn po poronieniu, w jakim czasie dostałyście pierwszą miesiączkę po łyzeczkowaniu?
Bo ja licze na normalny czas, ale tak nie musi być przecież
Dawno to bylo. Ale wydaje mi sie, ze normalnie.
dorbie lubi tę wiadomość
Zofia8
-
anna maria wrote:Kapta no co ty juz bys chciala ,nie ma tak swoje musisz przejsc :rzyganie,przyrost wagi,rozstepy,kulanie sie zamiast chodzenia,czestomocz,siara cieknaca z cycow :-)itp.
hue, hue, jaka reklama stanu "blogoslawionego".. to ja jeszczce dodam niemoznosc normalnego spania.
Szczesliwe te, ktore normalnie spia w bezruchu- ja bez ciazy mam czestotliwosc przewrotow 2 na 3 minuty, a teraz jak sie uloze to tak spie godzine, budze sie kompletnie zdretwiala, noga, ta "pod spodem" napierdala, przewracam sie na drugi bok, ukladam tak, zeby Adas nie stukal (wyzwanie) i caly proces od nowa..
rano budze sie tak wykonczona, ze z radoscia pacze, ze juz ranek, mozna wstac do fabryki i zakonczyc ten upierdliwy proces nocny
To chyba na serio jest przygotowanie do niespania po urodzeniu dziecka- nauczylam sie strzelac ratunkowa drzemke po poludniu, gdzie nigdy tak wczsniej nie potrafilam. Godzinka snu i pelna rezurekcjaWiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2015, 10:14
Reni, ComeToMeBaby, Dziobak, Aasiula, moremi, Sabina, macduska, anna maria, kkisia, gosia7122, mysza1975, Mega, Elfik lubią tę wiadomość
-
Simba, to sa Twixy?? Takie duze?? Na jakies mocno rozgarniete wygladaja, zupelnie inaczej niz je opisujesz.
U nas wczoraj dzien zaglady. Miejsce kocich misek zostalo zlokalizowane. Jest teraz miejscem namber łan w salonie. Namber tu to kominek ( goracy) oraz koszyk z drzewem. Pocieszam sie chociaz, ze w kociej karmie sa jakies wartosci odzywcze...moremi, Reni, Aasiula, paszczakin, Bozia3, anna maria, Krakonka, kkisia, gosia7122, BISCA, mysza1975, Mega, Elfik lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:A z rzeczy przyjemniejszych dziś to dostałam kuksa w brzuchu
Wczoraj polowałam żeby cos poczuc i mimo szturchania brzuchem ,układania sie na boki nic a nic .A chwile temu stoje przy garach(bigosik pichce tak se mnie naszło
dostałam jednego puka
Boszzz chyba to najpiekniejsze uczucie jakie moze byc dziewczyny .Szkoda ,ze tak rzadko na razie daje o sobie znac ..
Jak nic bedzie Bigoszerczynikapturnica, Elfik lubią tę wiadomość
Zofia8
-
Natka_79 wrote:TO se nasikaj do kubeczka i z tego samego moczu zrób ewentualnie 2 testy
moze roznych firm, albo tylko jeden a kolejny za 2 dni
No, albo odparuj w garnku na malym ogniu
A tak serio Asiula, to ja mysle, ze 'cos sie dzieje'..mamatrojki80, Aasiula, Reni, moremi, kapturnica, macduska, kkisia lubią tę wiadomość
-
Asiula, to jak jeszcze jutro wysikasz drugą kreche będę mogla Ci jebnać za wczorajsze. Jak ciężarna ciężarnej.
Dziobak, Zofia8, Aasiula, kapturnica, Sabina, macduska, kkisia, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!