35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:a my od pon z moim mężem się do siebie nie odzywamy
gdyby nie pies to pewnie w ogóle byśmy milczeli
pożarliśmy się o tzw damski chuj
no i teraz chyba muszę mu kartkę napisać, żeby podpisał papiery iv
chociaż coś tam wspominał o rozwodzie więc nie wiem czy aktualne
stwierdzam, że faceci są gorsi niż baby przed okresem, gdzie... raczej podczas menopauzy..wróć.. gorsi niż baby co mają ostry syndrom niedopchnięcia
dzisiaj go nawet nie lubięAasiula, Bozia3, Sabina, Dziobak, macduska, kkisia, Elfik lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Asiula, ja tam widze druga kreske i to bez specjalnego przygladania. W takim razie czekamy na jutrzejszy test
PS. Starajace sie ! Musimy sie sprezyc. Jak tak dalej pojdzie, to nasze forum bedzie mialo lepsze statystyki niz 30-
Aasiula, moremi, dorbie, ComeToMeBaby, Sabina, macduska, Luna76, kkisia, gosia7122, SolarPolar, BISCA, Parka, Mega, Elfik lubią tę wiadomość
Zofia8
-
Reni wrote:kurwa te jego fochy i obrażanie wykończy mnie nerwowo, albo mu któregoś dnia przyjebie! jak Boga kocham dojdzie do przemocy
tez uwazam, ze chuopowe fochy gorsze niz babskie som..
moj mnie kiedys dobil- powiedzial, ze on to czasami przeprasza nie wiedzac za co i totalnie nie czujac sie winny tylko po to, zeby byl spokoj..
wiec wyszlo na to, ze on nawet w wiekszosci przypadkow nie rozumie, gdzie byl problem. Wiec niczego go to nie uczy..
jakos ja mam mozliwosc przyznania sie do bledu, zrozumienia go i starania sie, zeby go nie powtorzyc.. Chuop zawsze biedny niewinny..Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2015, 10:21
moremi, Aasiula, Sabina, Reni, macduska, Simba, kkisia, Mega, Elfik lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:kurwa te jego fochy i obrażanie wykończy mnie nerwowo, albo mu któregoś dnia przyjebie! jak Boga kocham dojdzie do przemocy
kapturnica, dorbie, Aasiula, Bozia3, ComeToMeBaby, Sabina, Dziobak, Reni, macduska, Krakonka, Simba, kkisia, gosia7122, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
witam sie z rańca..
pikna pogoda - ale to tyle, żeby Ani nie zabierać pracy
aasiula - krecha jest widoczna - piękny bladzioch - niech się rozwija. Jeśli jednak nie będzie jutro pozytywa - to może to jest jakiś trop i trzeba się tym Twoim testom przyglądnąć - bo może one nie wadliwe jednak i masz problem z progesteronem albo z czymś tam i są to biochemiczne? Robiłaś przy ostatnim tym wadliwym betę?Aasiula, moremi, Sabina, anna maria, Simba, kkisia, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
Reńka ja też mam do czynienia czasami z fochami takimi, że moje małpowe wymiękają. Nauczyłam się to olewać bo nie ma innej rady - to minie - jak wszystko i już za kilka dni będzie jak dawniej...
Tymczasem zajmij się sobą i baw się dobrze
Aasiula, moremi, Reni, Sabina, Simba, kkisia, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:witam sie z rańca..
pikna pogoda - ale to tyle, żeby Ani nie zabierać pracy
aasiula - krecha jest widoczna - piękny bladzioch - niech się rozwija. Jeśli jednak nie będzie jutro pozytywa - to może to jest jakiś trop i trzeba się tym Twoim testom przyglądnąć - bo może one nie wadliwe jednak i masz problem z progesteronem albo z czymś tam i są to biochemiczne? Robiłaś przy ostatnim tym wadliwym betę?
z tamtym testem to na 100 procent test byl walnietysporo dziewczyn sie nabrało na jego bledne wyniki
a teraz nie wiem zobaczymy :)nie nakrecam sieWiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2015, 10:34
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:Asiula
a ja znalazłam artykuł na wp o czekoladzie i jej zbawiennym wpływie na rożne takie tam. oto fragment:
Największym i najprzyjemniejszym paradoksem medycznym związanym z ciemną czekoladą jest jej działanie odchudzające. Badania przeprowadzone na Uniwersytecie Virginia dowodzą, że antyoksydant obecny w kakao chroni przed tyciem i obniża poziom cukru we krwi. Wcześniej dowiedziono także, że czekolada może oddalić ryzyko cukrzycy typu 2, zaś nastolatki wybierające czekoladę spośród innych słodyczy są faktycznie szczuplejsze niż rówieśnicy. Co ciekawe, odchudzający wpływ tego przysmaku widać nie tylko po ogólnym poziomie tłuszczu w organizmie, ale także węższej talii, która łączona jest z dobrym stanem zdrowia.
PANIE O BUDOWIE GRUSZKI ŻYJĄ DŁUŻEJ NIŻ TE, U KTÓRYCH TKANKA TŁUSZCZOWA GROMADZI SIĘ W TALII. TRZYDZIESTOLATKA Z ZAZNACZONYM WCIĘCIEM W PASIE MA SZANSĘ PRZEŻYĆ KOBIETĘ O BUDOWIE JABŁKA NAWET O 9,5 ROKU.
Ty też chcesz w dziób? wiesz ile tu jabłek jest?BISCA lubi tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:Ty też chcesz w dziób? wiesz ile tu jabłek jest?
nie wiem. ale wiem, że są i gruszki.
jakby ktoś miał problem egzystencjonalno- wiekowy niech uderza do Hery.
ona filozofuje na ten temat.
ja przytaczam faktyReni lubi tę wiadomość
-
a po których?Maxima wrote:Dziekuje za przywitanie. Wy wszystkie macie ponad 35 lat ? Po niektorych postach nie wydaje mi sie.
moremi, Aasiula, macduska, ola_35, Simba, kkisia lubią tę wiadomość