X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • moremi Autorytet

Wysłany: 25 marca 2015, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    a my od pon z moim mężem się do siebie nie odzywamy
    gdyby nie pies to pewnie w ogóle byśmy milczeli
    pożarliśmy się o tzw damski chuj

no i teraz chyba muszę mu kartkę napisać, żeby podpisał papiery iv
    chociaż coś tam wspominał o rozwodzie więc nie wiem czy aktualne

stwierdzam, że faceci są gorsi niż baby przed okresem, gdzie... raczej podczas menopauzy..wróć.. gorsi niż baby co mają ostry syndrom niedopchnięcia
    dzisiaj go nawet nie lubię
    U nas przy ostrych kłótniach zawsze ciąża wychodziła.

Aasiula, Bozia3, Sabina, Dziobak, macduska, kkisia, Elfik lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 25 marca 2015, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    pożarliśmy się o tzw damski chuj

o co?!

moremi, Mega lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 25 marca 2015, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiula, ja tam widze druga kreske i to bez specjalnego przygladania. W takim razie czekamy na jutrzejszy test :-)

PS. Starajace sie ! Musimy sie sprezyc. Jak tak dalej pojdzie, to nasze forum bedzie mialo lepsze statystyki niz 30-

Aasiula, moremi, dorbie, ComeToMeBaby, Sabina, macduska, Luna76, kkisia, gosia7122, SolarPolar, BISCA, Parka, Mega, Elfik lubią tę wiadomość

Zofia8
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 25 marca 2015, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    U nas przy ostrych kłótniach zawsze ciąża wychodziła.
    Ty cos w tym jest mysmu tez sie godzili ,nawet napisalas mi zeby to godzenie dalo efekty (pod wykresem )

kapturnica, moremi, Bozia3, kkisia lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 25 marca 2015, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Asiula, to jak jeszcze jutro wysikasz drugą kreche będę mogla Ci jebnać za wczorajsze. Jak ciężarna ciężarnej.
    Ja jebne jako druga w kolejce 2smiech2.gif

Aasiula, moremi, Sabina, macduska, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 25 marca 2015, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    kurwa te jego fochy i obrażanie wykończy mnie nerwowo, albo mu któregoś dnia przyjebie! jak Boga kocham dojdzie do przemocy 42kmoig.gif

tez uwazam, ze chuopowe fochy gorsze niz babskie som..
    moj mnie kiedys dobil- powiedzial, ze on to czasami przeprasza nie wiedzac za co i totalnie nie czujac sie winny tylko po to, zeby byl spokoj..
    wiec wyszlo na to, ze on nawet w wiekszosci przypadkow nie rozumie, gdzie byl problem. Wiec niczego go to nie uczy..

jakos ja mam mozliwosc przyznania sie do bledu, zrozumienia go i starania sie, zeby go nie powtorzyc.. Chuop zawsze biedny niewinny..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2015, 10:21

moremi, Aasiula, Sabina, Reni, macduska, Simba, kkisia, Mega, Elfik lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 25 marca 2015, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    kurwa te jego fochy i obrażanie wykończy mnie nerwowo, albo mu któregoś dnia przyjebie! jak Boga kocham dojdzie do przemocy 42kmoig.gif
    U nas też sie tak prawie zakończyło. Wtedy pomieszkiwalam u rodziców i w niedzielę rano (dzień po owulacji) kazałam mu spadać. Tak mnie wkurzył. Po kilku dniach rozłąki, w trakcie której nie odpowiadalam na smsy, nie odbierałam telefonów od niego jakos mi przeszło na poziom zero. Efekt widać na dole.

kapturnica, dorbie, Aasiula, Bozia3, ComeToMeBaby, Sabina, Dziobak, Reni, macduska, Krakonka, Simba, kkisia, gosia7122, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 25 marca 2015, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam sie z rańca..:)
    pikna pogoda - ale to tyle, żeby Ani nie zabierać pracy :)

aasiula - krecha jest widoczna - piękny bladzioch - niech się rozwija. Jeśli jednak nie będzie jutro pozytywa - to może to jest jakiś trop i trzeba się tym Twoim testom przyglądnąć - bo może one nie wadliwe jednak i masz problem z progesteronem albo z czymś tam i są to biochemiczne? Robiłaś przy ostatnim tym wadliwym betę?

Aasiula, moremi, Sabina, anna maria, Simba, kkisia, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 25 marca 2015, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reńka ja też mam do czynienia czasami z fochami takimi, że moje małpowe wymiękają. Nauczyłam się to olewać bo nie ma innej rady - to minie - jak wszystko i już za kilka dni będzie jak dawniej...:) Tymczasem zajmij się sobą i baw się dobrze :)

Aasiula, moremi, Reni, Sabina, Simba, kkisia, gosia7122 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 25 marca 2015, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    witam sie z rańca..:)
    pikna pogoda - ale to tyle, żeby Ani nie zabierać pracy :)

aasiula - krecha jest widoczna - piękny bladzioch - niech się rozwija. Jeśli jednak nie będzie jutro pozytywa - to może to jest jakiś trop i trzeba się tym Twoim testom przyglądnąć - bo może one nie wadliwe jednak i masz problem z progesteronem albo z czymś tam i są to biochemiczne? Robiłaś przy ostatnim tym wadliwym betę?
    Tak robilam ,wynik rowny prawie zeru :/

z tamtym testem to na 100 procent test byl walniety :( sporo dziewczyn sie nabrało na jego bledne wyniki :/
    a teraz nie wiem zobaczymy :)nie nakrecam sie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2015, 10:34

• Maxima Autorytet

Wysłany: 25 marca 2015, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje za przywitanie. Wy wszystkie macie ponad 35 lat ? Po niektorych postach nie wydaje mi sie.

Zofia8, Mega lubią tę wiadomość

0d1y3e3k6tpiot5r.png
    30.05.2004[*] 5 tyg.
    15.08.2014[*] 6 tyg.
    89554e5b2dd7fc480db40ad2398d7c04.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 25 marca 2015, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maxima wrote:
    Dziekuje za przywitanie. Wy wszystkie macie ponad 35 lat ? Po niektorych postach nie wydaje mi sie.
    07icon_smile4.gif chcesz w dziób?

Aasiula, mamatrojki80, ania.g, macduska, Simba, kkisia, gosia7122, BISCA, Mega, megan8 lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 25 marca 2015, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maxima wrote:
    My mamy naście dopiero ;)

Aasiula, mamatrojki80, ania.g, macduska, kkisia, gosia7122, Elfik lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2015, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    07icon_smile4.gif chcesz w dziób?

Ja chcę, co mam zrobić? ;-)

• moremi Autorytet

Wysłany: 25 marca 2015, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    My mamy naście dopiero ;)
    Fefnaście.

Aasiula, macduska, Simba, kkisia, BISCA, megan8 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2015, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Asiula :) <3

a ja znalazłam artykuł na wp o czekoladzie i jej zbawiennym wpływie na rożne takie tam. oto fragment:

Największym i najprzyjemniejszym paradoksem medycznym związanym z ciemną czekoladą jest jej działanie odchudzające. Badania przeprowadzone na Uniwersytecie Virginia dowodzą, że antyoksydant obecny w kakao chroni przed tyciem i obniża poziom cukru we krwi. Wcześniej dowiedziono także, że czekolada może oddalić ryzyko cukrzycy typu 2, zaś nastolatki wybierające czekoladę spośród innych słodyczy są faktycznie szczuplejsze niż rówieśnicy. Co ciekawe, odchudzający wpływ tego przysmaku widać nie tylko po ogólnym poziomie tłuszczu w organizmie, ale także węższej talii, która łączona jest z dobrym stanem zdrowia.

PANIE O BUDOWIE GRUSZKI ŻYJĄ DŁUŻEJ NIŻ TE, U KTÓRYCH TKANKA TŁUSZCZOWA GROMADZI SIĘ W TALII. TRZYDZIESTOLATKA Z ZAZNACZONYM WCIĘCIEM W PASIE MA SZANSĘ PRZEŻYĆ KOBIETĘ O BUDOWIE JABŁKA NAWET O 9,5 ROKU. 041.gif

Ty też chcesz w dziób? wiesz ile tu jabłek jest?

BISCA lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 25 marca 2015, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Fefnaście.
    Dokładnie i krzywe żeby ;)

Aasiula, ola_35, macduska lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 25 marca 2015, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Ty też chcesz w dziób? wiesz ile tu jabłek jest?
    hahahahahahahaaaaaa
    nie wiem. ale wiem, że są i gruszki.

jakby ktoś miał problem egzystencjonalno- wiekowy niech uderza do Hery.
    ona filozofuje na ten temat.

ja przytaczam fakty ;)

Reni lubi tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • ola_35 Autorytet

Wysłany: 25 marca 2015, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Dokładnie i krzywe żeby ;)

A ja mam seść lat! Bo mi zacynają niektóre wypadać:)

moremi, Aasiula lubią tę wiadomość

km5s8riblmycd0av.png
    iv09ej28sq7xm6o7.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 25 marca 2015, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a po których?
    Maxima wrote:

moremi, Aasiula, macduska, ola_35, Simba, kkisia lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
‹‹ 8270 8271 8272 8273 8274 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ