35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Asiula zdrówka a bierzesz coś na rozwolnienie?
Aasiula lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
A z rzeczy przyjemniejszych dziś to dostałam kuksa w brzuchu
Wczoraj polowałam żeby cos poczuc i mimo szturchania brzuchem ,układania sie na boki nic a nic .A chwile temu stoje przy garach(bigosik pichce tak se mnie naszło
dostałam jednego puka
Boszzz chyba to najpiekniejsze uczucie jakie moze byc dziewczyny .Szkoda ,ze tak rzadko na razie daje o sobie znac ..
anna maria, malgos741, Aasiula, macduska, ComeToMeBaby, moremi, Sabina, Luna76, Magdala, kkisia, Arwena, Parka, Mega, Elfik lubią tę wiadomość
-
Kapta no co ty juz bys chciala ,nie ma tak swoje musisz przejsc :rzyganie,przyrost wagi,rozstepy,kulanie sie zamiast chodzenia,czestomocz,siara cieknaca z cycow :-)itp.kapturnica wrote:Simba juz bym chciała takeigo jednego cudaka w domu miec./Chłopaki Ci rosna jak na drożdżach a ten po prawej(wybacz nie rozrożniam który to który ) ma bardzo fajne spojrzenie..Słitasy sa obaj
Sabbcia współczuje takich sytuacji..Mnie raczej to omija bo jak mnie tesciowa wkurwi czy matka zawijam kiece i wracam do swojego domu.A jakbym mieszkala z którąś na codzień pewnie bysmy koty darly..Tego chyba nie do końca można uniknąc chyba mieszkając pod jednym dachem...kapturnica, macduska, moremi, Zofia8, Sabina, kkisia, Arwena lubią tę wiadomość
-
superkapturnica wrote:A z rzeczy przyjemniejszych dziś to dostałam kuksa w brzuchu
Wczoraj polowałam żeby cos poczuc i mimo szturchania brzuchem ,układania sie na boki nic a nic .A chwile temu stoje przy garach(bigosik pichce tak se mnie naszło
dostałam jednego puka
Boszzz chyba to najpiekniejsze uczucie jakie moze byc dziewczyny .Szkoda ,ze tak rzadko na razie daje o sobie znac ..
kapturnica lubi tę wiadomość
-
anna maria wrote:Kapta no co ty juz bys chciala ,nie ma tak swoje musisz przejsc :rzyganie,przyrost wagi,rozstepy,kulanie sie zamiast chodzenia,czestomocz,siara cieknaca z cycow :-)itp.
anna maria, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:A z rzeczy przyjemniejszych dziś to dostałam kuksa w brzuchu
dostałam jednego puka
kapturnica, Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b94baea6ddc4.jpg
To wysikalam dzisiaj ,wiem ze jestem pierdolnieta ze tak szybko
sie cieszylam ale po 10 min kreska zbladła i teraz jest prawie niewidoczna a wlasciwie to nie widze jej ,no moze pod zmiana swiatel i ustawien to cos tam sie przebijakapturnica, dorbie, malgos741, macduska, ComeToMeBaby, moremi, paszczakin, Dziobak, Zofia8, Bozia3, Sabina, ania.g, Luna76, anna maria, Simba, kkisia, gosia7122, SolarPolar, Arwena, Parka, kicia 123, Mega, megan8, Elfik lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:A mam pytanko do dziewczyn po poronieniu, w jakim czasie dostałyście pierwszą miesiączkę po łyzeczkowaniu?
Bo ja licze na normalny czas, ale tak nie musi być przecieżdorbie, Sabina lubią tę wiadomość
-
Aaaaa.... Ale testy po wyschnieciu bledną, jak są mokre to bardziej widać. Trzymam kciuki!!!!
dorbie lubi tę wiadomość
-
Aasiula wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b94baea6ddc4.jpg
To wysikalam dzisiaj ,wiem ze jestem pierdolnieta ze tak szybko
sie cieszylam ale po 10 min kreska zbladła i teraz jest prawie niewidoczna a wlasciwie to nie widze jej ,no moze pod zmiana swiatel i ustawien to cos tam sie przebijaAasiula lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Kurde Asiula moze cos tam jest ale tak blade ,że ciezko do konca okreslic..Ktoruy masz dzis dzien>>>??Moze i cos sie zadzialo to sie pokaze jutro silneijsza
kapturnica, dorbie, Aasiula, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Kurde Asiula moze cos tam jest ale tak blade ,że ciezko do konca okreslic..Ktoruy masz dzis dzien>>>??Moze i cos sie zadzialo to sie pokaze jutro silneijsza
Jutro se sikne znowSabina lubi tę wiadomość