35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Zofia8 wrote:Paszcza wstawilabys aktualne zdjecie. Nie masz suwaka, wiec moze chociaz obecna fotka.
jak nie mam suwaka jak mam
musisz przewinac caaaale moje dluuuuugie nogi i tam sobie suwak lezy
zdjecie bedzie, jak sie zbioreSabina, Aasiula, moremi, kapturnica, macduska, Zofia8, kkisia lubią tę wiadomość
-
Witam dziewczynki
Simba maluchy przecudowne
Sabinka dasz radę a złośliwości olejAasiula, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyola_35 wrote:Zapraszam do mnie , od tygodnia jest pięknie, dzisiaj ma być 16 st.
Waham się czy sam aiśc dziś na trening. Poczytałabym też...
moremi, mamatrojki80, macduska, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ola_35 wrote:Simba już po oczach widać, że ten po lewej będzie niezły cwaniaczek:) a ten po prawej spokojny.
kapturnica, macduska lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Simba, oni Ci sie serio coraz bardziej podobni robia.. jak sie Henkowi wlosy zetra to nie rozpoznasz, pomysl o tych tatuazach lepiej!
a cuda sa piekne i wcale nie popsute! przepros ich natychmiast za pomowienia!Sabina, Simba, kapturnica, macduska, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:jak nie mam suwaka jak mam
musisz przewinac caaaale moje dluuuuugie nogi i tam sobie suwak lezy
zdjecie bedzie, jak sie zbioreAasiula, paszczakin, kapturnica, macduska, Zofia8, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Sabina wrote:Mi jest dziś bardzo ciężko. Moja matka zawsze daje mi w kość jak Młoda choruje. Dostaje mi się wtedy za plagi egipskie, trzęsienia ziemi i pożary lasów. A ja nie dość, że przeciez przeżywam chorobę dziecka, to jeszcze muszę znosić jj złośliwości. Moja matka potrafi być bardzo niemiła. Ja wiem, że ona bardzo przeżywa choroby Młodej, ale kiedyś mnie wykończy.
Sabinka, ja nie wiem, jakie Wy macie relacje tak normalnie, ale jak ci tak dokucza, to moze lepiej sie odciac? I wyrzygac jej dokladnie to, co nam napisalas?
Ja kiedys tak matce zrobilam, ulalo sie wszytko, wszystko, skonczylo sie krzykiem i lzami, ale od tego czasu jakis szacun zostal i wtracania mniej..mamatrojki80, ComeToMeBaby, kapturnica, macduska, moremi, Zofia8, Bozia3, kkisia, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dorbie wrote:Co z tego jak ja i tak nie skorzystam ze słonka, bo rano w pracy jestem, potem wożenie dzieciów po treningach i co ? Nic w ogrodzie nie zrobię
Waham się czy sam aiśc dziś na trening. Poczytałabym też...
nie idz dorbie, sport to sambojstwo.. kontuzje same.. czlowiek ma od poczatku zaprogramowana ilosc uderzen serca/zycie, jak sportujesz to Ci serce szybciej bije i przyspieszasz koniec!
zdecydowanie lepiej te przyspieszenia na seksy i orgazmy zuzycAasiula, dorbie, Sabina, kapturnica, macduska, moremi, kkisia, BISCA, Elfik lubią tę wiadomość
-
dzień dobry, nadgoniłam.
witam nowe.
Sabinka- jeszcze raz zdrówka.
Asiula- zdrówka bo ci rodzina padnie.
co tam jeszcze... dzisiaj mam zabiegany dzień więc będe tylko pewnie podglądać od czasu do czasu.
miłego dnia!
p.s. u mnie słońce.mamatrojki80, Aasiula, moremi, Zofia8, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:Sabinka, ja nie wiem, jakie Wy macie relacje tak normalnie, ale jak ci tak dokucza, to moze lepiej sie odciac? I wyrzygac jej dokladnie to, co nam napisalas?
Ja kiedys tak matce zrobilam, ulalo sie wszytko, wszystko, skonczylo sie krzykiem i lzami, ale od tego czasu jakis szacun zostal i wtracania mniej..kapturnica, Aasiula, moremi, Simba, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:nie idz dorbie, sport to sambojstwo.. kontuzje same.. czlowiek ma od poczatku zaprogramowana ilosc uderzen serca/zycie, jak sportujesz to Ci serce szybciej bije i przyspieszasz koniec!
zdecydowanie lepiej te przyspieszenia na seksy i orgazmy zuzyc -
nick nieaktualnydorbie wrote:A mam pytanko do dziewczyn po poronieniu, w jakim czasie dostałyście pierwszą miesiączkę po łyzeczkowaniu?
Bo ja licze na normalny czas, ale tak nie musi być przecieżmoremi lubi tę wiadomość
-
Simba juz bym chciała takeigo jednego cudaka w domu miec./Chłopaki Ci rosna jak na drożdżach a ten po prawej(wybacz nie rozrożniam który to który ) ma bardzo fajne spojrzenie..Słitasy sa obaj
Sabbcia współczuje takich sytuacji..Mnie raczej to omija bo jak mnie tesciowa wkurwi czy matka zawijam kiece i wracam do swojego domu.A jakbym mieszkala z którąś na codzień pewnie bysmy koty darly..Tego chyba nie do końca można uniknąc chyba mieszkając pod jednym dachem...anna maria, mamatrojki80, Aasiula, moremi, Zofia8, Sabina, Simba, kkisia, Mega, Elfik lubią tę wiadomość