35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
O sobie..Po krotce: 40 lat, nie mam dzieci (w czasie piku rozrodczego mnie nie ciagnelo do pieluch a od jakiegos czasu zaczelo ), nie mialam zadnych zabiegow. Po trzecim poronieniu dostalam z urzedu przydzial na badania i przebadali mi wszystko. Z pol litra krwi oddalam. Nic nie znalezli takze lipa, bo nie wiem na co sie leczyc. Wydaje sie, ze owulacje sa. Moim zdaniem nie zagniezdza mi sie. A no i dwie macice mam podobno co bylo widac przy ostatniej ciazy na usg, bo powiedzieli mi, ze zarodek byl w lewej.
Sabina, BISCA, moremi, Simba, dorbie, ComeToMeBaby, Arwena lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Poszly
Wiem, ze na trzy zmiany dziala. Ale jutro wstaje jak zwykle o 6 wiec tez nie poszaleje. Wiem, to wymowki, ale takie forum to prawdziwy komitment
Kolorowych.
No i musze sobie nick zmienic. Zapomnialam, ze jest juz jedna Magda (pozdrawiam), ale kudlata tancerka zostanie to bede mam nadzieje rozpoznana.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2015, 23:19
macduska, BISCA, kkisia, moremi, Zofia8, megan8 lubią tę wiadomość
Heretyczka wrote:prosze sie najpierw zapisać do parafji
cołaska
A.
A ksionc musi wiedziec, ze mnie do parafji zakazano, bom rozwod niecna wziela.Sabina, BISCA, kkisia, moremi, Reni, Simba, ComeToMeBaby, Zofia8, Bozia3, Heretyczka, Arwena, Parka, Mega lubią tę wiadomość
paszczakin wrote:to Kapta masz potwierdzenie kolejne, ze ciaza robi bydyn.. Bo jeszcze niedawno przez internet mi Suzie naprawiałas
Czesci nie mialam na mysli czesci samochodowych , tylko części wypowiedziBo jej telefon poprzestwiał wyrazy i nijak polskiego zrozumiec nie mozna było
A wogóle to dzień dobery podczytam co zescie skrobly i za chwile na upust krwi jadeM
Milego baby!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2015, 05:50
Aasiula, kkisia, Sabina, dorbie, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
Witam sie i ja.
Ciezki dzien jak zwykle.
Pociagi jednak bede omijac. W łeekend planuje ulozyc dupsko do siodelka - bedzie bolalo.
Witam nowe kolezanki.
Pozdrawiam ciezarowki, juz matki i te mierzace tempki co by zostac matkami.Aasiula, Sabina, kkisia, moremi, Simba, kapturnica, Zofia8, Luna76, Arwena, Mega lubią tę wiadomość
-
Bry
Jak mi brakowalo spania z kotamiz mężem też
Cześć Magdalapodobnie jak Misiek uważam, że do kliniki powinnaś uderzyć. Przegroda w macicy/dwie macice może być tym problemem. Ale nie musi. I prawdopodobnie też powinnaś miec zastosowane zastrzyki z heparyną plus acard od początku ciąży.
Aasiula, Sabina, Simba, BISCA, dorbie, Zofia8, Magdala, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Ola ja miałam prawie 2 lata najtańszy elektroniczny z jednym miejscem po przecinku i było ok
wykres jest informacją a nie wyznacznikiem i trzeba go traktować lajtowo
sama zobaczysz po 3 msc jak to u Ciebie będzie
ola_35 wrote:Ja mierzyłam takim:
https://www.mall.pl/termometry/microlife-nc100?gclid=CMHHqtzxwcQCFaHVcgodxxcAow
to chyba źle robiłam:(moremi, Sabina, ola_35, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Korzysta puki może. Po porodzie zniknie jak sen złoty, przynajmniej na trochę. Popatrz na Iwcię, Dorkę... Nie mówiac o Alis czy Żanet.
moremi, macduska, BISCA, mamatrojki80, paszczakin, ComeToMeBaby, Bozia3, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Dzien dobry
Kawa pyszna ,słonca brak
Reni, jak Dasti się czuje?Aasiula, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!