35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nie wiedziałam, że czeba
to dlatemu takie wióry leciały
zadzwonię na plebanie może mi coś polecą
kapturnica wrote:Coby było weselej..To Wy nie zapraszacie ??
Sabina, Aasiula, moremi, kkisia, ania.g, Mega, Elfik lubią tę wiadomość
-
Ej Reni ktora to byla ?bo to pamietam ale nie wiem kto to robilReni wrote:no własnie Luna
tak z ciekawości weź sieknij zobaczymy jaka jest różnica
Pamiętacie naszą koleżankę z forum (która niestety już się nie udziela) jak mierzyła temp w kiblu w pracy i to pikanie dziwiło ludzi hahaReni, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Coby było weselej..To Wy nie zapraszacie ?
?
Mój mąż też na focha od czasu do czasu. Ale on z tych no, introwertykow, trzeba wycisnąć i co ku chodzi. Bo ja głośno daje do zrozumienia co mi się ni podoba
KKometka my też przez pierwsze lata nigdy się na siebie nie zloscilisnyale teraz już jest normalnie
kapturnica, Aasiula, ComeToMeBaby, moremi, mamatrojki80, macduska, Zofia8, kkisia, Mega, Dorka.1979, Elfik lubią tę wiadomość
-
Dobry dzien.
Dzieki dziewczyny. Jestem umowiona na 1/4 z prof. w artemidzie w bialym.
Wtedy w pl bede to sie zobaczy i nasienie zbada.
Mialam konsultacje z dr tutaj (uk) i wlasnie zalecil mi acard. Dolozyl tez progesteron ale nie mam wcale niskiego. Biore kwas i magnez.Sabina, Simba, macduska, kkisia lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Magdala wrote:Dobry dzien.
Mialam konsultacje z dr tutaj (uk) i wlasnie zalecil mi acard. Dolozyl tez progesteron ale nie mam wcale niskiego. Biore kwas i magnez.
Dzień dobry. Kwasu nie bierz, bo to niezdrowe.dorbie, moremi, Zofia8, kkisia lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
a jakiś monitoring Ci robil?Magdala wrote:Dobry dzien.
Mialam konsultacje z dr tutaj (uk) i wlasnie zalecil mi acard. Dolozyl tez progesteron ale nie mam wcale niskiego. Biore kwas i magnez. -
Aasiula wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b94baea6ddc4.jpg
To wysikalam dzisiaj ,wiem ze jestem pierdolnieta ze tak szybko
sie cieszylam ale po 10 min kreska zbladła i teraz jest prawie niewidoczna a wlasciwie to nie widze jej ,no moze pod zmiana swiatel i ustawien to cos tam sie przebija
Widze. Nie ma bata cos bedzie. Trzymam kciuki, kegle i lopatki dorzucam ( kto pamieta o prostych plecach na codzien ??)Reni, Aasiula, moremi, macduska, kkisia lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualny
-
Witam z rana
Byłam dzisiaj w ZUS-ie, bo mi PIT-u nie przysłali.
W pokoju 13 powiedzieli, że wysłali, ale na adres, gdzie mieszkałam 15 lat temu i kazali iść do pokoju 11, żeby sprawdzić dane (bo zmienić się nie da). W pokoju 11 mają moje dobre dane. No to już wiem, czemu tyle kasy zużywa Zus - jak oni mają w każdym pokoju inny system i dane osobowe...
Pit wydrukowali, a potem kazali napisać podanie. Napisałam. Podbili. Napisali adnotację. Kazali zrobić dopisek i podpisać. Procedura na 10 minut, a wydruk 10 sekund.
Dzisiaj robię próbne rozliczenie!
Kupiłam siemię - stygnie. Kupiłam stymena - łyknęłam, mężowi kazałam. Jeszcze trochę, a on przestanie się w ogóle udzielać w łóżku, bo go w kompleksy wpędzam wymaganiami i tabletkami.
Wiagrę to jakby co, już mu będę podawala rozpuszczoną w herbacieReni, ComeToMeBaby, dorbie, macduska, Zofia8, Sabina, kkisia, BISCA, Mega, Elfik lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Reni wrote:no własnie Luna
tak z ciekawości weź sieknij zobaczymy jaka jest różnica
Pamiętacie naszą koleżankę z forum (która niestety już się nie udziela) jak mierzyła temp w kiblu w pracy i to pikanie dziwiło ludzi hahaReni, Aasiula lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
paszczakin wrote:luna, zblizeniowym w piczkinsie mierzylas?
sorry, ale mnie ta wizja od wczoraj przesladuje..
Paszcza, ale Cię tym termometrem widze rozbawiłam. ja mam ten zbliżeniowy-jesli można to tak nazwać , ale sobie w picz.. nie świeciłam nim, tylko mówiłam, ze w czoło. Ale widzę, że ten obraz wyobraźni Ci utkwiłWiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2015, 12:11
Reni, moremi, dorbie, paszczakin, kkisia, gosia7122, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
Magdala podoba mnie sie twoj avatar.
Tez jestes taka laska czy to Ty po prostu?
I gdzie jest Andzej z ta swoja rozowa pindzia?
Teraz mi sie Andzeja pindzia ze srajacym krolikiem Kapty myliWiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2015, 12:14
Reni, anna maria, moremi, Aasiula, macduska, Sabina, kkisia, Bozia3, gosia7122, ania.g, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
koniecznie
No Magdala trochę Cię czeka walki ale efekt..mmhmm.. zobacz na nasze forumowe dzieciaki
Magdala wrote:Nic mi nie robili. Zadnego monitoringu. Jeszcze. Bo teraz ide
22/4 to bede wymagac.Simba, moremi, macduska, Sabina, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość