35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
A mnie nie dośc, że ta choroba nie przeszła, to mam od wczoraj gorzej. Dzisiaj gorączkę nawet miałam. I czuję się koszmarnie. Spać nie mogę, bo kaszlę. Rano w ogóle nie mam głosu, a w ciąu dnia chrypię jak zdarty kogut. I garło mnie piekielnie boli.
Więcej do lekarzy nie idę, bo mnie nafaszerowali antybiotykami i nic.
Może to przez to, że ostatnio gorący okres i przez caluśką chorobę - 23 dni - ani jednego dnia nie poleżałam.
Od jutra zacznę się leczyć afirmacjąZofia8 lubi tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
chruszczow wrote:haha mój też chrapie więc miałam wyjątkową okazję przejąc pilota:D
ja włączyłam na Galimatias:)
już chyba na pamięć umiemAasiula, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
no patrz kiedyś tyle brzuchów było na forum a teraz żadna nie chce pokazać ale wy jesteście no... dajcie się nacieszyć oczom ;0
Mega lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Krakonka wrote:A mnie nie dośc, że ta choroba nie przeszła, to mam od wczoraj gorzej. Dzisiaj gorączkę nawet miałam. I czuję się koszmarnie. Spać nie mogę, bo kaszlę. Rano w ogóle nie mam głosu, a w ciąu dnia chrypię jak zdarty kogut. I garło mnie piekielnie boli.
Może to przez to, że ostatnio gorący okres i przez caluśką chorobę - 23 dni - ani jednego dnia nie poleżałam.
Od jutra zacznę się leczyć afirmacjąZofia8 lubi tę wiadomość
gretka -
no dziewczynki zostały tylko dwie strony...
Krakonka lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
A ja dzisiaj wpadłam na pomysł, żeby pooglądać Wasze wykresy i wygląda na to, że to prawda z tymi temperaturami
Sama bym chciała robić, nawet zakładam, że od tego cyklu zacznę, tylko nie wiem jak z tym wstawaniem o jednej porze...moremi lubi tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
malgos741 wrote:no patrz kiedyś tyle brzuchów było na forum a teraz żadna nie chce pokazać ale wy jesteście no... dajcie się nacieszyć oczom ;0
ComeToMeBaby, kapturnica, iwcia77, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKrakonka wrote:A mnie nie dośc, że ta choroba nie przeszła, to mam od wczoraj gorzej. Dzisiaj gorączkę nawet miałam. I czuję się koszmarnie. Spać nie mogę, bo kaszlę. Rano w ogóle nie mam głosu, a w ciąu dnia chrypię jak zdarty kogut. I garło mnie piekielnie boli.
Od jutra zacznę się leczyć afirmacją
Kochana, czasem antybiotyk nie działa i trzeba inny zapodać ja ostatnio tak miałam dostałam Forcid 1000 nie zadziałał, a potem Klacid, lepiej się wykurować.
Krakonka, moremi lubią tę wiadomość