35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:Spróbujemy, dzięki! Ale jak znam mój talent, to jeszcze zdąży piete do tej pieluchy wsadzić i wtedy juz w ogóle będzie się działo..
Mówiłam Wam, że on nie znosi być goły? Dziś przy kąpieli cieszyłam się, że łazienka nie ma okien, popekaly by jak nic. A nagrzalam tam tak, że na zimno na bank nie mógł narzekać.. No nie lubi świecic tylkiem i juz..Dziobak, anna maria, moremi, kkisia, megan8, SolarPolar, Mega, Simba lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
chruszczow wrote:Moremi żelazo ma dużo wspólnego z tarczycą, jedno wpływa na drugie i odwrotnie, tzn dopóki jesteś w niedoczynności (masz za mało hormonów tarczycy) gorzej żelazo wchłaniasz ale i dopóki masz żelazo niskie to też zła jest przemiana hormonów tarczycy w czynną ich formę
BISCA, Magdala, ComeToMeBaby, kapturnica, Zofia8, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
ania.g wrote:A ja dziś postanowiłam zrobić dziecku frajdę. Wzięłam prysznic a potem nalałam wody do wanny żeby popluskać się z Marcelem. Wcale nie był zachwycony. Rozdarł się i uspokoiła go dopiero fascynacja wężem od słuchawki prysznicowej.
anna maria lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja się doszkoliłam i teraz mogę trzymać kciuki świadomie
Co prawda wyjeżdżam na parę dni, ale Ty, Bisca, będziesz miała punkcję w środę, kolejny zabieg w sobotę, to jeszcze zdążę na wyczekiwanie
W sumie chyba najgorsze jest czakanie od owulacji do @. Bo od @ do owu coś można robić - leki zażywać, na moni chodzić, pić zdrowe koktajle i siemię, a nawet współżyć
anna maria, BISCA, moremi, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
chruszczow wrote:ja coś czytałam
chodzi o to że chemia może zaszkodzić
im mniej kosmetyków tym lepiej
spróbuje znaleźć gdzie o tym czytałam
Bo jeszcze o żuciu gumy czytałam, że nie możnakapturnica, Mega lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
aby do minimum ograniczyć ryzyko wpływu szkodliwych chemicznych substancji (szczególnie te lotne - mocno pachnące łatwo dyfundują i przenikają do płynów i gazów) na bardzo delikatne zarodki.
chruszczow, anna maria, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
Krakonka wrote:Ja się doszkoliłam i teraz mogę trzymać kciuki świadomie
Co prawda wyjeżdżam na parę dni, ale Ty, Bisca, będziesz miała punkcję w środę, kolejny zabieg w sobotę, to jeszcze zdążę na wyczekiwanie
W sumie chyba najgorsze jest czakanie od owulacji do @. Bo od @ do owu coś można robić - leki zażywać, na moni chodzić, pić zdrowe koktajle i siemię, a nawet współżyć
jak milo miec w Was takie wsparcie
Dzieki. Wszystkimanna maria, Krakonka, moremi, kkisia, Zofia8, Mega, mamatrojki80, Simba lubią tę wiadomość
-
Witajcie - to ja.
Melduję się jeszcze w dwupaku. Dzis mała ważyła 3448 grozwarcia zero, szyjka miękka ale zamknięta. Zatem - mała jak narazie na świat się nie spieszy. Nie ma widoków na poród.
Pozdrowienia dla Was wszystkich.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2015, 23:31
anna maria, Magdala, Krakonka, moremi, kkisia, malgos741, gretka, inessa, ComeToMeBaby, megan8, kapturnica, Zofia8, Mega, Dziobak, caffe, mamatrojki80, chruszczow, BISCA, Bozia3, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Ktoras dzisiaj pytala o Slash -jeszcze w dwupaku choc dobiega konca
Jupi ajejejakie to miłe że omnie choc ciutkę pamiętacie.
anna maria, moremi, malgos741, gretka, Aasiula, Mega, chruszczow lubią tę wiadomość
-
Bisca
ode mnie tez. Duzo wsparcia i kciukasow.
Emocjonujacy maj bedzie.
Zosia, teraz w polskich sklepach powoli miewaja dobre soki. Ja ostatnio widzialam w jednym taki prawie ze domowy. Sklad rewelacja.
Ide do spania. Jutro prowadze malego do ortodonty na zakladanie aparatu. Biedaczyna dzis przezywal rozstanie ze slodyczami i popkornem.
Dobranoc dobre dusze.anna maria, Krakonka, moremi, kkisia, gretka, Zofia8, Mega, chruszczow, BISCA lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.