35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyU mnie tez sloneczny poranek. Witam! Mialam realistyczny sen o porodzie. Czulam bol, widzialam krew, w nagrode dostalam dziecko i sie obudzilam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 07:37
moremi, Zofia8, Aasiula, chruszczow, kkisia, kapturnica, BISCA, Arwena, Sabina lubią tę wiadomość
-
Bry, u mnie tez slonce.
Dziecko odkrylo, ze jak matka zakrywa sie koldra, to mozna ją zdjac i dalej palce matce do nosa wkladac... O losie...
Ale za 2 godz kolejna drzemka. Jakos wytrzymam.moremi, Aasiula, chruszczow, mamatrojki80, Krakonka, kkisia, kapturnica, gretka, anna maria, iwcia77, BISCA, stara.krycha, Arwena, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
Zofia8 wrote:Moremi a ten sok malinowy o ktorym wspominala Paszcza to wlasniej produkcji ?
Zofia8, Aasiula, kkisia, kapturnica, Krakonka, anna maria, BISCA lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Tak, moja mama robi. W tym roku ja też uruchomie produkcję
To zazdroszcze. U nas maliny sa dostepne caly rok, niestety nie takie jak w Polsce. A co sadzisz jakbym sobie wyciskala swiezy sok z malin?
Krakonka lubi tę wiadomość
Zofia8
-
mogłabyś z łaski swojej zacząć wychowywać to swoje dziecko! wczoraj skakał Ci po głowie, dzisiaj palce w nosie!
co będzie jutro??
a potem przywieziesz do Polski takie to rozwydrzone
bryDziobak wrote:Bry, u mnie tez slonce.
Dziecko odkrylo, ze jak matka zakrywa sie koldra, to mozna ją zdjac i dalej palce matce do nosa wkladac... O losie...
Ale za 2 godz kolejna drzemka. Jakos wytrzymam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 08:33
kkisia, Dziobak, moremi, kapturnica, Bliska 77, gretka, ComeToMeBaby, Aasiula, iwcia77, BISCA, stara.krycha, Arwena, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Krakonka wrote:A jak? Na zimno? Na ciepło? W sokoczymśtam?
moremi, kapturnica, kkisia, Zofia8, Krakonka, slash, Aasiula, Bozia3, Arwena, Sabina lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:mogłabyś z łaski swojej zacząć wychowywać to swoje dziecko! wczoraj skakał Ci po głowie, dzisiaj palce w nosie!
co będzie jutro??
a potem przywieziesz do Polski takie to rozwydrzone
bryAasiula, iwcia77, BISCA, Sabina, Mega lubią tę wiadomość