35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Matko Bosko jak potwór spod łóżkaDziobak wrote:Nie mow nic... Ja sie boje rano oczy otworzyc... Bo on juz tam jest. Siedzi i patrzy na mnie. I co on mysli sobie?? No cooooo???
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 08:55
Dziobak, kapturnica, kkisia, moremi, Aasiula, iwcia77, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Można zasypywać cukrem i sok puszczą, pasteryzuje się to w którymś momencie. Potem te maliny można też do deserow wykorzystać.
kkisia lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Jako ,że przyszło mi pogodzić sie z kolejnymi dżąderami w domu buu .Mieliśmy wczoraj konferencyje rodzinna względem imienia.
Szanowne posiadaczki Adasiów nie bójta sie kolejny nie dojdzie
Bedzie Maksymilian vel Maksiu jak go juz nazywa moj syn
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 09:03
kkisia, Dziobak, moremi, Krakonka, gretka, Reni, ComeToMeBaby, anna maria, paszczakin, paszczakin, Aasiula, iwcia77, BISCA, stara.krycha, Bozia3, chruszczow, Magdala, Arwena, inessa, gosia7122, Sabina, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kkisia wrote:Przypomnialo mi sie
Wacia kciuki , kciugi i kegle zaciskam
Coby juz porzadnie posprzatali
Wacia, my też zaciskamy wszystko co się damacduska, kkisia, Aasiula, peppapig, BISCA, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Dziobak wrote:Caffe, gada Szymek cos?
Dziobak, Reni, ComeToMeBaby, anna maria, kkisia, Aasiula, peppapig, megan8, BISCA, stara.krycha, Bozia3, Arwena, gosia7122, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
Bry ze szpitala.
Od rana siedzę głodna i spragniona.
Czekam sobie grzecznie na histero.
Z nudów podsłuchuję pielęgniarki bo siedzę na pooperacyjnej.
Właśnie przyjmują poród i poronienie.
Makabryczna kombinacja...moremi, caffe, mamatrojki80, gretka, Reni, ComeToMeBaby, anna maria, paszczakin, kkisia, peppapig, iwcia77, BISCA, Bozia3, chruszczow, Magdala, Arwena, inessa, gosia7122, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam szanowne panie. Siedzę na IP. Czekam.
Za kciugi, kciuki i inne kegle dziękuję z góry.
Za nieobecność przepraszam- miałam w pracy i w domu urwanie jajników.
Dopiero dzisiaj Was nadrobiłam.
Staraczkom pogody ducha i nadzei, zaciążonym spokoju a matkom sił i cierpliwosci na dzisiejszy dzień życzę.
Wacia.
moremi, caffe, mamatrojki80, Dziobak, Krakonka, gretka, Bliska 77, slash, kapturnica, ComeToMeBaby, anna maria, paszczakin, kkisia, Aasiula, peppapig, iwcia77, BISCA, Bozia3, Magdala, Arwena, inessa, gosia7122, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNiuta wrote:Bry ze szpitala.
Od rana siedzę głodna i spragniona.
Czekam sobie grzecznie na histero.
Z nudów podsłuchuję pielęgniarki bo siedzę na pooperacyjnej.
Właśnie przyjmują poród i poronienie.
Makabryczna kombinacja...
Niuta, Ty też???
To witaj w klubie!iwcia77, Sabina, Mega lubią tę wiadomość